Disfunctionalitati bazar
Raspunsuri - Pagina 3
mihaela77O spune:
de vreo 2 zile,primesc email-urile de la bazar in spam,inclusiv,email-uri care ma anunta ca am mesaje private!
ce se intampla,este tare neplacut!
multumesc!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
CLIPE DE VARA-mih1 si mih2
madyrizi spune:
dupa ce 2 zile am primit in spam toate mesajele de la bazar, incepand din aceasta dimineata nu mai primesc nimic: nici mesaje ca s-au licitat produsele mele, nici ca am fost supralicitata, ca s-a incheiat licitatia mea sau a celui care a licitat de la mine.
nimic...
mentionez ca eu nu am schimbat nimic in setari.
multumesc.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madyrizi dupa ce 2 zile am primit in spam toate mesajele de la bazar, incepand din aceasta dimineata nu mai primesc nimic: nici mesaje ca s-au licitat produsele mele, nici ca am fost supralicitata, ca s-a incheiat licitatia mea sau a celui care a licitat de la mine. nimic... mentionez ca eu nu am schimbat nimic in setari. multumesc. |
idem!
Blogul lui Mihaita
A&M
Viata...
alinamoro spune:
Subscriu!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
kid spune:
Microsoft VBScript runtime error '800a000d'
Type mismatch: 'oNewItem.PictureCount'
/editconfirm.asp, line 983
Cand incerc sa modific un anunt.
admin spune:
Ai aceasta eroare la un anumit produs sau la toate produsele.
Cate poze are acest produs?
O zi buna Echipa Desprecopii.com
admin spune:
Cu privire la anunturile pe Mail: avem in acst moment o serie de probleme tehnice cu mailserverul nostru. Va rog sa tineti sub observarie aceasta problema si sa reveniti saptamana viitoare daca nu se remediaza...
O zi buna Echipa Desprecopii.com
alexandrina spune:
Pana saptamana viitoare, poate poti repara faptul ca acum toate mesajele bazarului se pare ca apar ca fiind trimise de tine.
Am primit 4 raspunsuri de la tine, si nu stiam ce intrebari ti-am pus .
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexandrina Pana saptamana viitoare, poate poti repara faptul ca acum toate mesajele bazarului se pare ca apar ca fiind trimise de tine. Am primit 4 raspunsuri de la tine, si nu stiam ce intrebari ti-am pus . |
si eu la fel...nu doar intrebari ci si anunturi,de la bazar,ca a fost vandut un produs sau ca am fost supralicitata!
Blogul lui Mihaita
A&M
Viata...
madyrizi spune:
si eu am primit la fel. sotul s-a intrebat retoric "cine o fi florin?" ca pe mine m-a apucat rasul .
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi