Disfunctionalitati bazar

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Urmatoarele puncte se pot sterge/updata de pe/in lista:

- informatii despre campanii umanitare - linkuri catre documentele gmail pe site

Cazurile umanitare: https://docs.google.com/document/edit?id=18Tq_PZ17ryrH_ds-7ZMls7WqJrAoFDKCsS1sfzYtHT4&hl=en#

Regulamentul: https://docs.google.com/document/edit?id=1qHwrPuDSmrnIfV8eYmltySyYZwiF53Jov3lHLYkGXOc&hl=en&pli=1

Link la lista neagra

Lista de dorinte (eventual):
https://docs.google.com/document/edit?id=1o9YZrLjY-7O7mn7-10ZiIq9XP7NJXuE6cqGeHF-rKmU&hl=en&pli=1

Observatie: am creeat categoria Caut/Dorinte cred ca este mai bine sa gestionam dorintle tot ca anunturi. In acest fel cererea s oferta se va regla mai usor.

Am creeat optiunea de a cere ajutor de la moderator
http://bazar.desprecopii.com/ajutormoderator.asp
Acest link se gaseste si in pagina de AJUTOR din meniul de sus.

Cam atat pentru prima serie...

O zi buna Echipa Desprecopii.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ADMIN

Urmatoarele puncte se pot sterge/updata de pe/in lista:

Operat modificarile.
Foarte multumim!

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Inca o serie de observatii care potfi adaugate in document.

Doleante legate de site

- ar fi grozav daca ar exista un buton “urmatorul produs”, ca sa putem vedea produsele unul dupa altul, macar la categoria din care fac parte. Asa, cam ca pe site-urile pe care uploadam poze si le putem vedea una dupa alta.

Admin: Am analizat aceasta optiune si este destul de greu de implementat. Mai mult, implementarea ei ar duce la scadere a performatei aplicatiei. Concluzia: nu vom implementa aceasta optiune.

- sunt produse mai vechi care au devenit inaccesibile. Care e regula?

Admin:
Aplicatia ruleaza un script prin care se verifica produsele. Uitati aici textul explicativ:

"This will cause all items that have not been viewed recently to be evaluated and processed, sending out all appropriate emails and closing any items necessary. It is recommended that this function be executed at least once per day. "

Din cate am inteles eu, produsele care nu sunt vizionate de loc o buna perioada de timp sunt considerate ca fiind lipsite de interes si sunt planificate pentru inchidere sau inchise. M-as astepta ca propietarul produsului sa primeasca mailuri ca acest lucru urmeaza sa se intample.

- posibilitatea stergerii definitive a unui produs.

Admin: Acest lucru este posibil contactand unul din moderatori

- posibilitatea cautarii produselor nou intrate, fara cele relistate

Analizez aceasta optiune. revin cu detalii.

- newslettere cu produse nou introduse din categoriile selectate de membru

O optiune interesanta. Analizez aceasta optiune. revin cu detalii. Ar fi interesant de stiut cate produse sa fie in newsletter, care sa fie frecventa acesteia, etc.

- precizarea moderatorilor de bazar undeva, pentru ca cei care au diverse probleme mai putin comune, sa-i poata contacta.

Am adaugat o forma de contact. Dupa ce trimiteti intrebarea, moderatorii va vor contacta pe mail.

- redimensionarea fotografiilor (nu toata lumea se pricepe la redimensionat manual, si unora le ies fotografii prea mici).

Programul redimensioneaza pozele (automat)! Deci nu inteleg intrebarea. Singurul lucru care il cerem este ca poza initiala care este incarcata sa nu depaseasca o anumita dimensiune (1MB). Pana acum era aceasta dimensiune in jur de 600k dar am marit-o la 1MB. Daca faceti poze cu camera digitala folosind rezolutia maxima a acesteia, pozele vor fi pe undeva in jur de 3MB si nu veti putea sa le faceti upload. De aceea aveti 2 solutii: sa folositi o rezolutie mai mica in aparatul foto pentru aceste poze (oricum nu aveti nevoie de acele rezolutii mari) SAU sa folositi un program care sa optimizeze pozele pentru web cum ar fi CorelPhoto, PhotoShop, etc. sau servicii online precum http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/

Poate nu ar fi rau sa adaugati aceste instructiuni (cum prepar o poza) la ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

- sunt produse mai vechi care au devenit inaccesibile. Care e regula?

Admin:
Aplicatia ruleaza un script prin care se verifica produsele. Uitati aici textul explicativ:

"This will cause all items that have not been viewed recently to be evaluated and processed, sending out all appropriate emails and closing any items necessary. It is recommended that this function be executed at least once per day. "

Din cate am inteles eu, produsele care nu sunt vizionate de loc o buna perioada de timp sunt considerate ca fiind lipsite de interes si sunt planificate pentru inchidere sau inchise. M-as astepta ca propietarul produsului sa primeasca mailuri ca acest lucru urmeaza sa se intample.

Regula se aplica si pentru anunturile active si pentru cele incheiate?
Produsele castigate deja, dupa ce perioada de la inchiderea licitatiei sunt sterse?

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Confirmarile de plata efectuate la bazar ajuta in vreun fel la rapotul lunar?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kid

Confirmarile de plata efectuate la bazar ajuta in vreun fel la rapotul lunar?

Eu zic ca ajuta. Cu cat avem mai multe informatii cu atat rapoarte pe care le putem genera sunt mai exacte...

Mergi la inceput

Se poate mari perioada in care se poate lasa comentariu la produse?

Mergi la inceput

Revin cu intrebarea/rugamintea: se poate prelungi termenul de acordare a comentariilor la produse?

Iar persoanele care au produse cumparate si neachitate in termen de o luna, sa nu mai poata licita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:

Revin cu intrebarea/rugamintea: se poate prelungi termenul de acordare a comentariilor la produse?

Teodora-Ana, de Mihail Vladimir (15.05.2007)

kid, din ce am observat eu, nu e vorba de o data-limita pusa de sistem, ci de arhivarea facturii de catre celalat user. De ex. eu am putut comenta la produse cumparate de acu 2-3 luni, care nu erau arhivate de userul de la care am cumparat, dar nu am mai putut comenta la Leditia de ex. care dupa ce a pus pachetul la posta, a arhivat factura catre mine din contul ei .

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Citat:

kid, din ce am observat eu, nu e vorba de o data-limita pusa de sistem, ci de arhivarea facturii de catre celalat user. De ex. eu am putut comenta la produse cumparate de acu 2-3 luni, care nu erau arhivate de userul de la care am cumparat, dar nu am mai putut comenta la Leditia de ex. care dupa ce a pus pachetul la posta, a arhivat factura catre mine din contul ei .

Am testat asta de mai multe ori cu mai multe persoane, in legatura cu arhivarea si nu se aplica, adica nu-i general valabila.
Admin zicea ceva de frecventa vizitarii produselor, daca e vizionat mai rar se sterge. Nu-i util asa.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput