Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (19)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Rodi, stii cumva ce e albastrul asta din poza de aici ? Ca tot vreau sa ii iau si io amprenta, dar sa ramana pe hartie , si sa se spele usor...

eu am intrebat la maternitate si mi-au spus ca e cerneala, dar n-a stiut sa-mi spuna de care e si unde gasesc de cumparat... am vrut sa iau tus de stampila (sau amprenta) dar nu m-a lasat sotul...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Vad ca se considera reclama.....Dai cautare cu BABY ART - BELLY KIT

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui baby78

baby, am dat cautare si am gasit chit ptr gravida, puteam pastra burtica cu doar 23 de euro!!!

_

Sierra Nevada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui baby78

baby, am dat cautare si am gasit chit ptr gravida, puteam pastra burtica cu doar 23 de euro!!!

_

Sierra Nevada

Da e super...Eu am kitul cu rama foto poze pana la un an...pentru fiecare luna...E super ideea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Iuliana, merci! Ma uit sa vad ce gasesc.

Rodi, . Vreau sa incerc si cu altceva (gen cerneala), ca vreau sa ii pun amprenta si in "albumul bebelusului"...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Dragi mamici de delfinasi,

va multumim ca v-ati mai gandit la noi, am avut niste zile horror de cand nu v-am mai scris.

Luni dupa-amiaza am reusit sa dau de nr. mobil al doctoritei la care eram programati joi, am sunat-o, i-am zis ca e destul de urgent, era plecata din Cj, dar a acceptat sa ne primeasca marti. La scurt timp dupa asta, observ ca delfinasului meu i-au iesit niste pete rosii pe obrajori: cand ma uit mai bine, il dezbrac, vad ca avea si pe manute si pe picioare. Sun repede medicul de familie, ii spun ce si cum, si zice ca o fi ceva alergie, sa am grija ce mananc si sa il sun a doua zi daca nu trece. Vine seara, aceleasi probleme cu mancatul, urlete la titi, cumva il fentez cu bibe, a doua zi dimineata mi s-a parut ca s-au estompat bubitele. Peste cateva ore insa, cand ma uit pe manute era din nou plin si imediat s-a umplut din nou pe fata si pe picioruse. Arata de parca era tot o pata si o umflatura rosie dragul de el Disperata sun din nou medicul de familie (la cealalta doctorita aveam programare abia la 6) si imi zice ca nu poate sa vina sa-l vada dar sa merg la urgente la contagioase ca si-asa e acolo langa mine (locuiesc la 5 minute de spital) Sun repede sotul, vine acasa, mergem la spital, nu va zic ca nu era niciun dr. la urgenta doar o asistenta care isi dadea aere de superioritate, s-a umplut de bolnavi, salvare, targa, horror. Asa ca dupa o jumatate de ora de stat am convenit cu sotul sa mergem acasa sa nu mai ia copilul si alte boli acolo pe coridor.
S-a facut si ora sa mergem la medic in sfarsit, si se pare ca Victor are si el o viroza digestiva care a generat si eruptia (boala delfinariului din ce vad pana acum ), ne-a dat doar probiotice si calciu si acum asteptam rezultatul coproculturii. A zis ca in astfel de cazuri e normal sa manance prost, sa nu-mi fac griji ca bb isi ia lapte cat sa supravietuiasca, doar sa am grija sa nu se deshidrateze. Si sa nu ma astept ca peste noapte isi va relua bunele obiceiuri de masa
Si o tinem tot asa: noaptea san, ziua ma mulg si ii dau cu biberonul. Daca aveti idei cum sa-l fac sa vrea iar la san va rog sa ma ajutati

Fug sa citesc din urma...

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

am venit si noi de afara, azi ne-am facut prieteni in parc

dar l-am adus acasa pe urlacios cu suzeta, ca altfel nu era chip

iuliana trebuie sa iei 1 gram dimineata, cu jumate de ora inainte de masa, si inca un gram dupa-amiaza, la 4-5, la fel cu jumate de ora dupa sau inainte de masa...asta ca sa nu te ingrasi...si nu mai tarziu, ca nu mai dormi noaptea

eu iar am productie minima in sanul stang 2 zile am fost foarte obosita si nu m-am mai muls noaptea, deci ziua ma chinuiam sa golesc sanul drept...offf, deci numa cu muls noaptea mai merge, ca altgel pierdem lapticul din sanul stang...si asa e putin...sper sa ne revenim si de data asta macar un pic

cris bine ca ai mentionat de cartea bebelusului, eu am doua, dar am uitat sa mai completez in ele

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Hello!
Crisule, eu i-am dat cu highlighter roz pe piciorus si asa i-am luat amprenta. Iese f bine si se spala imediat.
Rody, demult voiam sa te intreb, ori pe tine, ori pe Aelita: acum cativa ani mi-a adus tata un tricou din Madrid (din alea pt turisti, sigur le stiti) pe care scrie Alguien que me quiere mucho me ha traido esta birria de camiseta de..Madrid. Am inteles tot, numai BIRRIA nu stiu ce inseamna, am cautat si prin dictionare si n-am gasit. Ma luminati voi?
Sa nu uit! Denisa, SUPERBE pozele! Zici ca sunt din alea de pe internet, se vede ca sunt profesionale! Ai niste copii minunati, sa-ti traiasca!
Mi s-a trezit buburuza, o imbrac si ies un pic in curte cu ea, la aer, ca e soare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Iuliana imi pare rau de bebe mic sa ii treaca si lui repede!!! daca incerci sa il pui cate putin putin la san nu vrea? san si apoi bibe, pana se reobisnuieste

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodyka
Citat:
citat din mesajul lui Alina2005

Rody, demult voiam sa te intreb, ori pe tine, ori pe Aelita: acum cativa ani mi-a adus tata un tricou din Madrid (din alea pt turisti, sigur le stiti) pe care scrie Alguien que me quiere mucho me ha traido esta birria de camiseta de..Madrid. Am inteles tot, numai BIRRIA nu stiu ce inseamna, am cautat si prin dictionare si n-am gasit. Ma luminati voi?

eu nu te pot lumina , poate aelita, ca e in zona...

AM GASIT! inseamna lucru de calitate proasta sau prost facut , in traducere libera... ti-a adus un jaf de tricou

Mergi la inceput