Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (19)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Deci 1 dimineata si 1 seara cu 30 min inainte de masa?

vezi cum le iei, sa nu fie dupa 6 seara... eu luam dimineata la 8 si la 6 dupa-amiaza... racusor stie mai bine...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Fetelor, am si eu o intrebare offtopic: stiti cumva ce cantitati trebuie la salata de sfecla cu hrean?

Si inca ceva: Bianca mea are pupila de la ochiul stang mai mare decat la ochiul drept. Asta inseamna are probleme de vedere?
Off si eu speram sa nu semene cu mine ca eu am avut astigmatism miopic de care am scapat cu ajutorul operatiei recent.

Mami de Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

RODICA,la voi nu se programeaza vaccinul in functie de varsta?ca eu spun cand face 2 luni,4 luni...la cat se fac ele,si atunci imi da.
vaccinul de 2 luni e pe 18 ,pt ca pe 16 cand face 2 luni e sambata.

si MIGUEL se trezeste la 7 jumate cam mereu...Dar suge,ragaie,etc vreo ora ,apoi se culca la loc,se mai trezeste pe la 10.
si tot asa...acum doarme ,inca,dupa masa de la 10(au trecut 4 ore),intre timp l-am trezit eu ca facuse kk,dar s-a culcat la loc dupa ce a gangurit un pic,l-am tinut in brate cat a dorit.

ADRIANA BUC nu stiu daca de acum se vede daca va fi stangace,dar daca e asa,nu-i nici o problema atat timp cat nu intervenim sa ii fortam sa fie dreptaci,ceea ce e imposibil decat cu efort inutil.daca va fi asa,va scrie cu stanga si e recomandat in ziua de azi sa fie lasati asa,ca asa le comanda creierul,nu se mai impune ca pe vremuri sa scrie cu dreapta,ca asa credeau ei ca e bine.

MICHELLE da,eu beau cafea ,una sau doua.eu fac cafeaua cu o lingurita de cafea doar,deci nu e tare,asa incat ,pe zi beau una sau doua lingurite.
copilul doarme continuu.
eu daca nu beau,pana seara ma doare capul ingrozitor,banuiesc ca scade tensiunea ,si seara deja nu mai beau ca apoi nu dorm,si cred ca mai rau fac asa copilului daca eu sunt cu capul

si mananc si ciocolata de cate ori am pofta,cata am pofta.
Ar trebui sa o vada un medic pe Bianca,pediatru nu oftalmolog,ei se uita la ochisori,ca nu neaparat are probleme de vedere,dar sa vada ce si cum.in plus,daca e ceva genetic,stiut din timp cred ca ajuta .sper sa nu fie nici o problema

Victo
-ce bine ca te ajuta la curatenie !!!si ca te-ai programat la tuns.

tina de ce nu isi ia scoica,sau imprumuta,prietena ta?una,ca nu poate iesi cu copilul nicaieri singura,si nu stii cand ai nevoie,a doua canu se tine copilul in brate,ca la o frana zboara oricum prin geam ,chiar daca ei cred ca il vor tine bine,studiile demonstreaza ca nu il poti tine si ca e singurul care iese,in timpce adultii scapa bine merci.si asta la accidente mici,ca de alea mari hai ca zici ca oricum nu mai scapa nimenimdoamne fereste,dar la un accident mic in care daca ar fi in scoica nici nu ar simti ...
Si la cum stiu ca se circula in Romania ,eu nu as avea curaj,pt ca sunt unii care circula fara reguli,foarte tare,pe unde apuca...
sau mai bine sa faca asa ca tine,sa o ia pe jos cu carutul!
si cand va crestecopilul,la 2,la 3,la 4 ani ce ii face,tot in brate?ca apoi zice ca plange in scaunel,normal sa planga daca nu e invatat din nastere.

CRIS2010 poate vezi AICI pozele DENISEI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Si inca ceva: Bianca mea are pupila de la ochiul stang mai mare decat la ochiul drept. Asta inseamna are probleme de vedere?
Off si eu speram sa nu semene cu mine ca eu am avut astigmatism miopic de care am scapat cu ajutorul operatiei recent.

Si Tudorla fel...si am remarcat ca la lumina puternica se micsoreaza amandoua si devin egale...O sa intreb vineri la pediatru daca e nevoie de mers la oftalmolog...
Eu i-am facut si proba cu un ochi acoperit si am vazut ca urmareste obiecte cu fiecare ochi...Am crezut ca numai al meu are pupile diferite ca marime dar vad ca nu sunt singura...

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Am pe contul comun o poza de aproape si se vede clar diferenta dintre pupile..Asa e si la tine?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Fetelor, am si eu o intrebare offtopic: stiti cumva ce cantitati trebuie la salata de sfecla cu hrean?

michelle, cred ca e cam devreme sa se puna diagnostic ptr vederea Biancai. si eu mai am poze in care o pupila e mai mare decat cealalta, probabil sa sunt diversi factori care influenteaza asta... dar daca nu as fi observat in poze, n-as fi stiut niciodata, iar cu vederea stau excelent...

iar la capitolul sfecla... nu stiu prea bine, vezi pe google... cam asa sau www.divahair.ro/culinar/salate/salata_buna_pentru_iarna:_salata_de_sfecla_rosie_cu_hrean" target="_blank">asa

_

Sierra Nevada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Rodi, stii cumva ce e albastrul asta din poza de aici ? Ca tot vreau sa ii iau si io amprenta, dar sa ramana pe hartie , si sa se spele usor...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Am pe contul comun o poza de aproape si se vede clar diferenta dintre pupile..Asa e si la tine?

Da! E foarte vizibila diferenta si la noi. Dar la lumina multa cand pupilele sunt mici nu se vede nicio diferenta.

rodyka, aelita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aelita

RODICA,la voi nu se programeaza vaccinul in functie de varsta?ca eu spun cand face 2 luni,4 luni...la cat se fac ele,si atunci imi da.
vaccinul de 2 luni e pe 18 ,pt ca pe 16 cand face 2 luni e sambata.

ba da, cand am fost la pediatru la o luna mi-a zis sa-mi fac programare la fisier ptr vaccinul de 2 luni, si el mi-a facut ptr controlul la el la 2 luni. cand am mers la vaccin, de-acolo mi-au facut direct programarea ptr vaccinul de 4 luni (mi-au scris data in cartila si eu am intrebat daca nu poate fi mai devreme ca vroiam sa plecam in Ro, mi-a zis ca vaccinul asta se face doar luni, miercuri si vineri si mai devreme nu are nici o alta ora libera), iar programarea ptr controlul de 4 luni la pediatru am reusit s-o obtin azi, ca m-am bagat cu tupeu la dr in cabinet sa intreb cum fac, doar n-o sa astept pana la sfarsitul programului sa ma bage cineva in seama, printre toti copiii aia bolnaviori. mi-a facut programarea pe loc, la 4 luni fix...

aaa, si am uitat sa va povestesc: stau pe hol la pediatru vreo juma de ora pana sa iasa careva de-acolo si au venit toti copilasii gramada pe caruciorul isabelei, am crezut ca dau in primire!!! nici nu stiam care le sunt parintii si abia reuseam sa-i prind pe toti de manute sa n-o mai traga pe isa, asa ca pana la urma am luat-o pe isa asa dormind in brate... parinti inconstienti!!! daca era isa mea mai bolnava decat copiii lor si i-ar fi imbolnavit?! cu copiii nu se procedeaza asa...

si apoi merg iar la biroul de somaj, ma pun frumos la coada, isa doarme in carucior, se uita la ea si se minuneaza ca doarme in galagia aia, dar la vreo juma de ora se trezeste si incepe sa se agite, asa ca pun caruciorul mai intr-o parte si-o iau in brate. pai n-a fost om sa iasa de la coada si sa n-o prinda de obraz!! ma si gandeam ca o sa trebuiasca sa-i sting chibrituri de descantec , dar am ajuns acasa, a papat si doarme iar...

_

Sierra Nevada

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Rodi, stii cumva ce e albastrul asta din poza de aici ? Ca tot vreau sa ii iau si io amprenta, dar sa ramana pe hartie , si sa se spele usor...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Uite aici http://reclama/marca.php?marca=Baby%20Art sunt cateva kituri pentru ampretna bebelusului - picior si manuta - cu produse speciale...Am si eu dar urmeaza sa il amprentez....

Mergi la inceput