Albinutze de Mai-Iunie 2009(91)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

pai ce, voi va puteti duce la baie fara ei? pe mine nu numai ca ma urmareste Nick, dar stie si ce fac acolo

La multi ani Carla!

Flore, Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Salutare fete dragi...

Lipsesc si eu putin...si am o gramada de recuperat .

Carla bine ai revenit si LA MULTI MULTI ANI, cu sanatate fericire si impliniri

Alynta vai dar ce printesa frumoasa ai tu acolo. sa-i fie de bn crestinarea si baita, sa creasca mare sanatoasa si alaturi de fratiorii ei sa va aduca numai bucurii. Asa era si razvan de grasan la 2 luni

Alic felicitari si tinem pumnii si la traseu

Serialbastre admirat micuta dansatoare. e o dulce

Ana am vizionat filmuletele impreuna cu Razvan. Nu-si mai lua ochii de la tizul lui, iar pe mn m-a amuzat teribil cum incheia el afaceri in chineza lui

Coraly piticul sa treaca raceala mai rpd.

Clodyac condoleante.Nu te plangi, esti doar singura si fara ajutor. Esti obosita si de aici si supararea. Te inteleg. Capul sus, avem copii deja mari, mai avem putin si n-o sa ne mai plangem deloc. razvanelul sa doarma mai bn.

Flobaby bn ai revenit. Imi pare rau ca inca va chinuiti cu somnul. strengarita sa fie mai linistita si sa o lase pe mami sa mai respire.

Strumfita poate e de la vreo maseluta sau dintisor. sa treaca rpd.

Am vazut ca discutati despre urmarirea celor mici

Citat:
citat din mesajul lui philip

pai ce, voi va puteti duce la baie fara ei? pe mine nu numai ca ma urmareste Nick, dar stie si ce fac acolo

La multi ani Carla!

Flore, Claudia

Andreea

Si eu patesc la fel ca Andreea. Daca inchid cumva usa... urla de ma stie cartieru', asa ca mai bn il invit inauntru. Nici baie nu pot sa fac fara el. Ori se balaceste cu mainile in apa din cada, sau cea care curge de la dus, ori in cel mai rau caz aterizeaza si el in cada cu mn. De nu se tavaleste pe jos. Al meu cand vede apa turbeaza

Va pun spre vizionare cateva poze recente.
http://picasaweb.google.com/sorilea73/Razvan16Lunite#

Daca am sarit pe cineva, imi cer mii de scz, dar la ora asta imi cad ochii in gura. Merg sa ma culc si mai intru maine.
intregului stup

intregului stup[/b]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

sori, e atat de scump cu carliontii aia ai lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata gagici cu kineri terorici

dau calda si vougue

sorilea mor dupa pozica asta http://picasaweb.google.com/sorilea73/Razvan16Lunite#5529880049239278882 ,apropos..cum de ai inca boschetii in picioare??nu-i jumuleste??
philip binenteles ca stie cum si ce facem..ca domisoara isi ia reductorul,se pune in fata mea pe el,si incepe sa-si bata fofi prin pampers de ma doare pe mine

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

caut sa cumpar pompa de san avent. daca are cineva astept un mesaj pe PM>
multumesc.

mami x2 , de printesica si printisor s 22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Buna dimi

Andreea multumim frumos de aprecieri

Cris de obicei asa vizioneaza el desene (in pozitia aia ) si sa stii ca florile imi supravietuiesc bn, acum. Am avut o perioada cand mai aveam putin si le puneam pe tavan. Cum le prindea le imprastia pamantul in toata casa Acum i-a trecut

Ana al meu a facut asa cu juma de kg de carne tocata. A apucat-o dupa masa (intre timp eu ma schimbam, ca doar ce venisem de la sumparaturi) si a intins-o exact ca al tau. Era tot o carne tocata. Nu am putut sa-l mai si filmez (m-am gandit dupa) eram singura cu el, iar bucataria era toata numai carne

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

`neata,

multumim de cafea

Deea24

maria_bunica

Andrei, sot de BebeBeca

carlaV scuze de intaziere....

anda_magda

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009) si bebe2 e pe drum
28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

am modificat semnatura

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009) si bebe2 e pe drum
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

relusha felicitari pt ! sa mai treci pe la noi sa ne povestesti cum creste burtica...ce mai face deian?

sorilea vai ce baietel scump ai tu acolo

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
Sebastian

Mergi la inceput