Albinutze de Mai-Iunie 2009(91)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Carla, La multi ani si mii de bucurii!

Alic, felicitari pentru sala! Tin pumnii stransi pentru traseu

Alynta, foarte, foarte draguta Maria la botez!

Flo, ma bucur ai dat un semn de viata. Ma gandeam la voi zilele trecute, ca stiam ca avea Maria febra in fiecare zi, dar nu stiam cum ati rezolvat-o. E mortala capsunica, m-au distrat pozele de la mare cu freza valvoi

Clody, condoleante! Tare nasol este sa nu-ti doarma copilul noaptea, te inteleg
Andreea a avut ceva probleme azi-noapte cu burtica, sunt chiauna de cap azi. Se tot trezea plangand, trebuia s-a plimb, s-o linistesc. Vad ca azi a facut caca normal, dar nu prea vrea sa manance. Sper sa nu mai faca vreo bucurie.

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

buna fetele!!!

Carla, LA MULTI ANI!!! sa fii sanatoasa, iubita si fericita alaturi de cei dragi tie, dar si de noi!!

alynta,

alic, felicitari pt sala! bafta la traseu!!

philip, multumesc de cuvintele frumoase. eu gatesc mai ales atunci cand doarme matei, ca altfel nu prea pot. iar de stat afara, stam cat de mult se poate, in raport de temperatura. azi am stat doar 1 ora, pt ca a inceput sa ploua tare si nu erau decat 5 grade. si cum matei ar sta numai cu mainile in pamant...nu se prea putea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Am mai pus restul de poze de la botez si baita de aici!

La multi ani cu bucurii draga Carla!
Multumesc fetelor!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

nicuratze, te mai asteptam!!

coraly, nu stiu de ce, credeam ca are si molarii si-i lipsesc caninii. mai aveti un pic si scapati cu dintii.
multa sanatate!!!

cris, casa sa ramana in picioare?? sau sa oboseasca mirunelul?? draga de ea...

carla, ce varsta frumoasa!! inca o data, la multi ani!!

flobaby, bine ai revenit!! v-ati chinuit un pic...un de la noi sa treaba repede si aceasta raceala!! mi-a placut mult faza cu hartia igienica... cat despre apa, tot cam atat bea si al meu...si fara tzitzi...doar la sticluta.
te asteptam cat mai des, sa ne mai povestesti de printesa.

Mergi la inceput

clody, condoleante!!
cat despre razvanel, nu stiu ce sa zic. poate totusi are el ceva, nu e doar un moft. incearca sa-i dai sticluta cu lapte cand se foieste, sa nu apuce sa se mai trezeasca. sau poate se teme de intuneric??? seara la ce ora are ultima masa solida si ce mannca de regula atunci?? sa va reveniti mai repede la normal.

flobaby, sa va traiaca micutul nas!! sa fie sanatos si fara colici!

strunfita, multa sanatate!!

alynta, am vazut grasunica! sa-i fie de bine baita si distractia micutei crestine!! ce greutate are acum?? cred ca se apropie de 5 kg, asa e?? ca arata ff bine.

fetele, haideti sa va povestesc o premiera mondiala . azi l-a luat mama pe matei la o plimbare de o ora!! cat au fost ei plecati am facut atata treaba, de stau si acum si ma minunez cum e sa faci treaba fara sa ai un prichindel care se tot invarte printre picioare!! daca l-ar lua in fiecare zi, ce bine ar fi!!!! dar vrabia malai viseaza...
va pup, ma duc sa termin de spalat si baia de la parter pana mi se trezeste piticul. o zi cat mai frumoasa, chiar daca e asa urat afara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flobaby spune:

Carla, cu epidurala. I-au facut-o si, in 5 min, a iesit puiul.
Strunfita, multumim pentru aprecieri. Eu nu stiu cum e sa dormi o noapte intreaga.
Otilia, bine ca poti gati cand doarme Matei. Eu nici atunci nu prea pot la cate treziri are......
sa va zic ce a facut azi: am culcat-o( la tzitzi, normal) si dupa 20 min s-a trez. Am mufat-o iar si a adormit cam in 15 min. Cand sa ma ridic din pat a-mi vad de treaba, s-a trezit. E, acu' ziceti si voi, ce ma fac cu ea?
Pupici tuturor!
P.S.: Mie nici acum nu mi-au venit rusii...........]

Florentina zurlie si de Maria Ioana ( Campioana )17.06.2009
http://community.webshots.com/user/FlorentinaMacovei

Binladenu'

http://lb1f.lilypie.com/SDdqp3.png

Mergi la inceput

Otilia nu am mai cantarit-o, dar creste pe zi ce trece! Ganduri bune mamei sa ma repete gestul! Te cred ca te bucuri!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Clody condoleante!
Philip saptamana trecuta a fost tare bine! Sora mijlocie a stat la o matusa sa-i "pazeasca" casa, ea fiind plecata din localitate! Asa ca m-a vizitat aproape zilnic si m-a ajutat la treaba! La final de spatamana a fost si mama si sora mica, care a fost si una din nasa Mariei! David a fost la gradi! Deci o saptamana "buna", sa vedem de acum cum va fi!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Cris, merci!

Flo, pai eu as zice ca sunt mai multe cauze posibile: o doare ceva si are somn prost, o pui jos prea repede dupa ce adoarme/sau o muti..., si din cauza ca adoarme numai la san la fiecare trezire cere iar metoda de adormire. Daca vrei sa imbunatatesti ceva mai putem vorbi pe mes.

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

flobaby of mai mami ce ati mai tras si voimulta sanatate sa va refaceti repede ha ha ha ha ....da tu crezi ca a mea nu se panicheaza cand intru la baie??frateee,incepe sa urle de zica ca acolo ma asteapta bau-bau..uauuuuuuuuuu am vazut o tititza superbas-a facut asa mare
clody condoleante,hai capul sus ca nu o sa fie mereu asa,cresc asa de repede puii nostrii...
flobaby poate nu ajunge la partea in care e somnicul acela profund si cum simte ca fugi,cum intra radarul in functiune..testeaz-o ianinate ca sa fugi de langa ea cu diverse metode:miscate-te un pic dar fara sa o deufezi,sau ridica-i o manuta usor si vezi daca opune rezistenta...abea cand e sigura treaba atunci poti sa dai bir cu fugitii... 5 minute ??ce fain!!!!!!!!!
otilia casa sa ramana in picioare,ca maimutica nu oboseste asa re depede

am un mic stres sectorist care sta in picioarele mele si ma freaca la melodie,asa ca intru mai tarziu...sper

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput