Albinutze de Mai-Iunie 2009(91)
Raspunsuri - Pagina 13
Serialbastre spune:
Cezara danseaza ![]()
Nici Cezara nu are o jucarie preferata, desi am incercat cu multe, in speranta ca o invat sa adoarma singura.
In schimb, fina mea (acum are aproape 5 ani) s-a atasat de mica de o paturica. Si acum doarme cu paturica aia langa ea, desi e prea mica sa se inveleasca cu ea. Mai doarme si cu un ursulet, il mai inveleste pe el.
Ieri am luat si noi ghetute pentru Cezara, marimea 22 ca tot am vazut ca se discuta despre asta.
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
Concurs Clipe de vara - ser1, ser2
ana_micu83 spune:
http://www.youtube.com/watch?v=g89Lio_s0fs
Jurnal de Razvan Nazdravan
Hainute NOI, import Anglia!
bazarim si noi
ana_micu83 spune:
Astea era in loc de "ziua buna" ![]()
Razva e afacerist:))
va pup!
bazarim si noi
ana_micu83 spune:
http://www.youtube.com/user/familiamicu#p/a/u/1/3s3SZur_ef0
bazarim si noi
otiliap spune:
matei doarme cu tati, arina face lectii, iar eu pe aici, cu cafeaua in fata. vad ca vorbiti de marimile la papucei. matei are 21 la pantofi, 25 la adidasi, hihihi. asta inseamna ca marimile nu corespund deloc, asa incat il iau cu mine la cumparaturi.
cris, dovleacul turcesc e cel pentru placinte. 
sori, e clar dovleac si al meu, nu dovlecel, ca are vreo 4-5 kg. ![]()
placinta cu dovleac nu mancam, ca nu ne place. i-am fiert un ou si acum am o felie de dovleac la fiert, in steamer. am sa il pasez, il amestec cu oul, putina smantana si gata mancarea puiului. ii mai las si cateva bucatele de dovleac, sa le manance singurel, sa simta gustul. voi vedea daca ii place sau nu. la amiaza a mancat mazare cu legume si carne de vita, dimineata - para cu portocala si cereale.
cris_82 spune:
sorilea bun gratarul

otilia cred ca totusi constientizeaza multe,chiar si legat de "imi place" sau "nu" ,ca doar sunt facuti in secolul vitezei
numai ca ne trebuie translator ca sa le intelegem bebelusheasca lor cu influente de la noi
...aaa,pai stiu cum e dovleacul
numai ca nu stiam cum se si numeste
noi nu il folosim deloc ca nu ne place..
serialbastre ia uite ce mare s-a facut cezara si ce le are cu dansul

ana fata,pai la asa afacerist tu dai telefon normal??baga si tu unul mai de firma..un blackberry
cum vrei tu sa finalizeze afacerile daca nu are si el o ustensila mai k lumea??
si ce viteza are pe topogan
se vede ca-i place tare mult
brotacul tero-sectorist
MIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor 

BAZAR
CarlaV spune:
Salutare! Am un somn pe mine de zile mari, sunt rupta de oboseala si toate din casa ma striga sa ma ocup de ele si eu nu ma pot dezlipi de scaun.
Am venit de la Disneyland joi noaptea, ieri am cununat si apoi am petrecut pana pe la 2, maine trebuie sa ma trezesc la 7:30 sa duc fata la gradinita.
A fost totul foarte frumos, insa ne-am stricat toti programul de somn. Acolo Larisa nu a dormit mai deloc in primele 4 nopti, apoi in urmatoarele a stat Sabina treaza cate 2-3 ore, asa ca eu am bifat 2-3 ore de somn noaptea si alergatura toata ziua. A meritat, avem amintiri frumoase.
Incerc sa citesc din urma zilele astea sa vad ce ati mai facut si voi, sper sa aflu numai vesti bune.
CarlaV spune:
Am recuperat din urma. Urez si eu "La multi ani!" pentru Lauraa si Oana_du, m-am gandit la voi in 14 si 15, dar nu am reusit sa intru sa va urez.
Ertina, Sabina are 3 ani si poarta 24 si 25 la incaltaminte, nu stiu ce copil de 3 ani ar avea 22. La voi cred ca merge un 20 la pantofi si 21 la cizmulite.
Alynta, felicitari pentru botez, asteptam poze!
Ioana, ma bucur ca cel mic misuna prin burtica. Felicitari, nasa!
Anaela, felicitari pentru sarcina!
Coraly, si voi cu muci de o luna? Asa sunt si fetele mele, au ramas cu tuse si urme de muci. Eu mi-am dres gatul in ziua plecarii, am ajuns seara si am reusit sa vorbesc inca de atunci, era la receptie un francez tipic, tanar si pus pe vrajeala pe care il chema Zaour si mi-ar fi parut rau sa nu ii pot grai dulce
.
LauraOana spune:
serialbastre m-am indragostit de cezara
..eu abia acum am vizionat pozele voastre din concediu..ai o fetita frumusica foc 

Mami
de
Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
Sebastian
LauraOana spune:
ana_micu ce frumos papa razvan cu furculita 
Mami
de
Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
Sebastian