Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(455)
Raspunsuri - Pagina 21
ariel_7000 spune:
sovi, am gasit azi in dulap supozitoarele cu diclogesic si m-a busit un ras de nu mai puteam! o sa ramai in istorie cu asta! ![]()
mai, de ce nu incerci pastilutele homeopate anti dureri dintoase de care ziceam eu? chiar au efect! noi abia acum am terminat tubul, dupa 1 an de folosire si chiar dupa cateva donatii din ele. :) iti las link pe mess, sa vezi despre ce vb. 
clau, cum esti? cum e paul?
zoze, superbe poze!!! mai, dar eu nu o vad bruneta pe mariuca!!! am eu un feeling, ca dupa ce-si pierde puful, face o coama deschisa la culoare. hai, sa nu mai zic blonda, insa eu o vad satenuta
. oricum, indiferent de culoare, tare frumusica mai e! si zau de nu-mi faci pofta!!! diclogesic am ![]()
claudia, 
andreea, mi-am amintit...cum e gogosica cu burtica? i-au dat de cap?
eu...am ramas singura singurica acasa si ma simt ciudat...e atat de liniste!!! parca mi-e dor de zumzet. picii mei la valeni, al meu la bt, la parastas...sunt putin ingrijorata ca teo a inceput azi sa bata toba iar si nu mai vreauuuuuuu tuse si muci in casa asta! never!
azi am luat picea de la scoala si ia ghiciti cine ii facea ochi dulci alexutzei? chiar el! cel cu foarfeca. a tinut sa-mi sublinieze stefan, caci asta e numele inculpatului, ca nu i-a mai facut nimic rau, ca lui de fapt ii place de ea. si i-a zis "pa" de vreo 10 ori, fiica-mea il cam ignora, eu ma bucuram ca am depasit si momentul acela care ma stresa. asta ca tot ii eram datoare mihaelei de bm cu un raspuns
.
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
blankar spune:
Sovi cu ce le faci aerosoli?
am primit si eu imprumut un aparat dar nu prea ma pricep
am bagat ser,acc si dexa 2 zile ,de azi fara
va pupez
sanatate la toata lumea!
gudinde spune:
Ariel, avem zile bune si zile mai putin bune.
Cred ca este o combinatie de probleme nici una detasandu-se clar.
tuchita spune:
neata!
Softul copilului meu cel mare e dereglat!
S+a trezit la 6 juma!
Am mai luat+o in pat langa mine, dar ne+a sarit somnul la toti trei, ca vorbeste frateeee

asa ca va dau
, capuccino, ceai de menta!
Eu am laringita, sunt racita rau, de+abia pot vorbi.
Unii din casa se bucura!![]()
La spital a fost horror, sa fac vizita la atatia bolnavi, eu vorbind in soapta.
Nu va spun cum a fost in salonul cu babe surde!
Claudia, n+am apucat sa te imbratisez cand ai dat prima data vestea!
Nu exista cale usoara sa treci peste asta...sa o asculti pe Gecko, sa plangi.
Dupa ce a murit mama, am reusit de-abia cand s-a facut anul sa plang....si asta pentru ca ma imbatasem!
Si nu cred ca a fost bine.
Clau,
bine ca Paul e sanatos!
Asta e cel mai important! Si eu sunt in om care s-a dat de 3 ori peste cap cu masina...ce-i drept ca eram pe drum drept si n-aveam decat vreo 90 la ora
, dar oricum am scapat ca prin minune, pentru ca masina a fost bucati!
Mi-am revizuit un pic viata atunci, desi la 20 de ani nu stiu ce ai de revizuit.....
tuchita spune:
Am vazut-o pe Maria sa
....si eu cred ca Ariel ca se va blonzi!![]()
Oricum, e minunata.....si vad ca face pofta la multa lume!
Ma bucur sa o revad pe Adriutza printre noi, mi-ar placea sa ii vad si intr-o poza!
nu mai stiu....mai astept sa-mi intre cofeina in sange si sa se desfunde nasul!
luny spune:
si eu de la munca... si nu mai pot
.. am avut niste nopti crunte, sunt, de fapt, amandoi, suntem sfarsiti de puteri.. azi noapte, nu s-a dormit de nas infundat ce nu ceda la Vibrocil, si mega fataieli intre noi
..
Clau si Paul sunt destul de ok, acasa, incearca sa se adune... inca sub sub socul intamplarii amandoi, dar va fi bine!
claudia
e dureros...nu prea am cuvinte, dar aici suntem sa te descarci
adriuta
tuchi te-ai captusit si tu cu bolesnita,
sa treaca repede..
...nu mai stiu ce vroiam sa spun, sunt atat de lesinata..
ma duc sa incerc sa mananc ceva, apoi fac cafeaua, intravenos ar fi fost excelent..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
VALENTINA C spune:
Neatza si de la noi! A tusit Matei o juma de noapte, abia a adormit spre dimineata

mimonix spune:
Scrisesem un mesaj ultralacrimogen, pe care l-am sters pentru ca nu ma reprezinta
Clovnul niciodata nu plange in palat ![]()
Clau, bine ca totul s-a terminat cu bine ...macar i s-au amestecat gandurile si i s-au rearanjat prioritatile in viata
In plus, in curand vei avea masina noua , asta-i partea plina a paharului . Avea casco sper 
Claudia, nici n-am apucat sa zic ceva despre pierderea ta
Condoleante , Claudia! Si putere multa 
Revin
Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
Nicoleta spune:
Neata. Cine s-a culcat aseara la 12 ca sa termine mancarea? Eu. Si cine s-a trezit de 3 ori din motive de copil mic dereglat la soft? Tot eu. Si cine a avut trezirea finala la 7? Eu. Si pe langa mine a mai "suferit" si Adrian, ca de fapt pe el il vroia piciul... Asa ca azi, sambata, cu cerul innorat si corbi croncanitori (aerisesc si ii aud) sper sa avem totusi o zi relaxanta, desi Stefan se vaita de burta, ii vine sa vomite si probabil o va si face...
Musai sa ne mutam, dar nu mai scriu pe tema asta, ca mi-e si jena sa ma plang cu asa nimicuri...
Va pup. Si mai trec prin palat!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!