Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(455)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Continuare....
Nu pot sa uit si rad ca proasta singura imaginandu-mi fata Anei avand lipite cu muci seminte de ardei pe fata
Gudi, sa ma ierti pentru SMSul la care n-am raspuns , in ultima vreme dau mari rateuri mai ales cu telefoanele pentru ca am doua acum...cel de serviciu fiind , desigur , cel mai important, e tinut pe-aproape. Cel vechi , cel mai popular , de multe ori nici n-are baterie sau e prin fundul gentii...ca doar pe ala ma suna prietenii si in ultima vreme important e sa aud cand suna sefu'
Am vazut SMSul tau , dar mi s-a parut deja tardiv sa mai raspund, scrisesera fetele pe forum ca Zuza a plecat acasa ....am crezut ca ai citit...in fine, asta e acum! Si nu, nu trec prin zona in intervalul orar mentionat de "vecina noastra" care scoate capul la fereasta Incerc sa ma tin tare si sa plec cel tarziu la 6 de acolo, si-asa ajung la 7 seara acasa
Zoze, vazui Maria cafenia iar Nu stiu a botezat-o asa dar e un nick cool Oricum poza cu Mihaita tinand-o in brate e cea mai frumoasa poza cu frati ever
Se frichineste Dudu, cred ca nu mai am mult timp cu voi
Luny vaz ca are soacra-n casa , ptiu-ptiu Mult succes si data viitoare incui-o nene, macar sa aiba de ce sa faca valuri
Ce gateste Mr Muscolo azi?
Valen, de ce tuseste Matei? O fi de la gradi iar? Ai apucat sa-l duci? Ma tot gandesc la ce mi-ai zis, ca deja au inceput inscrierile pentru anul viitor N-am timp de nimic, dar zic sa-l treci oricum pe Dudu pe lista daca mai treci pe acolo...SA FIE! Eu m-as mai uita nitel in zona , poate gasesc ceva nici eu nu stiu ce...dar macar sa stiu ca este undeva pe-o lista Sa-mi spui daca poti ! La grupa ta, ovcorz...e singura conditie!
Stela , vine-nu vine? La ce petala ai ajuns?
Blanka, cum merge? Cum te simti?
Ma simt asa de ne pregatita la lectie Daca nu scriu cand citesc uit ce a mai fost in urma ....Am in cap un talmes balmes de nedescris !
Sa va spun doo vorbe despre noi:
Dudu e un nebunel Vorbesteeeee , face propozitii scurte, e plin de informatii adunate pe vremea cand nu cuvanta si acum le "varsa" toate de nu stii de unde le scoate Inca nu m-am plictisit de limbarita lui E fitos cu mancarea in continuare, sunt la a suta supa cu galusti dar asta e. Le-a trecut kkrea tuturor fara tratament anume, am aruncat zama de cocos cu mari regrete dar aia a fost, clar Incapatanarea e la mare cinste, rasfatul e pe culmi, nu-l mai sperie nimic nimic...poa' sa vina si tiganii si politia la un loc si tot nu-l faci sa se potoleasca, el rade! O pune pe Mari sa ma sune la servici, ma gaseste in cele mai minunate sedinte
Gataaaa, s-a trezit!

Simona,mamica de Teo (17 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput