Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(455)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Fetele din butoaie alinieeeerea!

am primit un mail despre cum a fost masurata stiintific puterea rugaciunii. iata continutul:

Oamenii pot s#259; se vindece īntr-adev#259;r īn biserici atunci cānd ating sfintele moa#351;te sau sanctuarele. Oamenii de #351;tiin#355;#259; din Petersburg au dovedit-o #351;i au descoperit #351;i mecanismul "material" al acestui fenomen divin..[1]

"O rug#259;ciune este un remediu puternic", spune Valeri Slezin, #351;eful Laboratorului de
Neuropsihofiziologi e al Institutului de Cercetare #351;i Dezvoltare Psihoneurologic#259;
Bekhterev din Petersburg .

"Rug#259;ciunea nu numai c#259; regleaz#259; toate procesele din organismul uman, dar ea repar#259; #351;i structura grav afectat#259; a con#351;tiin#355;ei."[2]

Profesorul Slezin a f#259;cut ceva de necrezut - a masurat puterea rug#259;ciunii. El a īnregistrat electroencefalogramele unor c#259;lug#259;ri īn timp ce se rugau #351;i a captat un fenomen neobi#351;nuit - "stingerea" complet#259; a cortexului cerebral.

Aceast#259; stare poate fi observat#259; numai la bebelu#351;ii de trei luni, atunci cānd se afl#259; lāng#259; mamele lor, īn siguran#355;#259; absolut#259;. Pe masur#259; ce persoana cre#351;te, aceast#259; senza#355;ie de siguran#355;#259; dispare, activitatea creierului cre#351;te #351;i acest ritm al biocuren#355;ilor cerebrali devine rar, numai īn timpul somnului profund sau al rug#259;ciunii, a#351;a dup#259; cum a dovedit omul de #351;tiin#355;#259;. Valeri Slezin a numit aceasta stare necunoscut#259; "trezie u#351;oar#259;, īn rug#259;ciune" #351;i a dovedit ca are o importan#355;#259; vital#259; pentru orice persoan#259;.

Este un fapt cunoscut c#259; bolile sunt cauzate mai ales de situa#355;ii negative #351;i afronturi care ne r#259;mān īnfipte īn minte. Īn timpul rug#259;ciunii, īns#259;, grijile se mut#259; pe un plan secundar sau chiar dispar cu totul. Astfel, devine posibil#259; atāt vindecarea psihic#259; #351;i moral#259; cāt #351;i cea fizic#259;.

Slujbele biserice#351;ti ajut#259; #351;i ele la ameliorarea s#259;n#259;t#259;#355;ii.
Inginera #351;i electrofiziciana Angelina Malakovskaia, de la Laboratorul de Tehnologie Medical#259; #351;i Biologic#259; a condus peste o mie de studii pentru a afla caracteristicile s#259;n#259;t#259;#355;ii unor enoria#351;i īnainte #351;i dup#259; slujb#259;. A rezultat c#259; slujba īn biseric#259; normalizeaza tensiunea #351;i valorile analizei sāngelui.

Se pare c#259; rug#259;ciunile pot s#259; neutralizeze chiar #351;i radia#355;iile. Se #351;tie c#259; dup#259; explozia de la Cernobīl, instrumentele de masur#259; pentru radia#355;ii au ar#259;tat valori care dep#259;#351;eau capacxitatea de m#259;surare a instrumentului. Īn apropierea Bisericii Arhanghelului Mihail, īns#259;, aflat#259; la patru km de reactoare, valoarea radia#355;iilor era normal#259;.

Oamenii de #351;tiin#355;#259; din Petersburg au confirmat, cu ajutorul experimentelor efectuate, c#259; apa sfin#355;it#259;, semnul Crucii #351;i b#259;tutul clopotelor pot s#259; aib#259;, de asemenea, propriet#259;#355;i vindec#259;toare.. De aceea, īn Rusia, clopotele bat īntotdeauna īn cursul epidemiilor.

Ultrasunetele emise de clopotele care bat omoar#259; viru#351;ii de grip#259;, hepatit#259; #351;i tifos.
Proteinele viru#351;ilor se īncovoaie #351;i nu mai poart#259; infec#355;ia, a spus A. Malakovskaia. Semnul crucii are un efect #351;i mai semnificativ : omoar#259; microbii patogeni (bacilul de colon #351;i stafilococi) nu numai īn apa de la robinet, ci #351;i īn rāuri #351;i lacuri. Este chiar mai eficient decāt aparatele moderne de dezinfec#355;ie cu radia#355;ie magnetic#259;.

Laboratorul #351;tiin#355;ific al Institutului de Medicin#259; Industrial#259; #351;i Naval#259; a analizat apa īnainte #351;i dup#259; sfin#355;ire.

A rezultat c#259; dac#259; se cite#351;te rug#259;ciunea Tat#259;l Nostru #351;i se face semnul Crucii asupra apei, atunci concentra#355;ia bacteriilor d#259;un#259;toare va fi de o sut#259; de ori mai mic#259;. Radia#355;ia electromagnetic#259; d#259; rezultate mult inferioare.
Astfel, recomand#259;rile Ortodoxe de a binecuvānta orice māncare sau b#259;utur#259; nu au numai o valoare spiritual#259;, ci #351;i una preventiv#259;.

Apa sfin#355;it#259; nu este numai purificat#259;, ci ea ī#351;i schimb#259; #351;i structura, devine inofensiv#259; #351;i poate s#259; vindece. Aceasta se poate dovedi cu aparate speciale. Spectrograful indic#259; o densitate optic#259; mai mare a apei sfin#355;ite, ca #351;i cum aceasta ar fi īn#355;eles sensul rug#259;ciunilor #351;i l-ar fi p#259;strat. Aceasta este cauza acestei puteri unice de a vindeca..

Singura limit#259; este c#259; vindec#259; numai pe cei credincio#351;i.

"Apa "distinge" nivelul de credin#355;#259; al oamenilor.", spune A. Malenkovskaia. Atunci cānd un preot sfin#355;e#351;te apa, densitatea optic#259; este de 2,5 ori mai mare, atunci cānd sfin#355;irea este efectuat#259; de o persoan#259; credincioas#259; laic#259;, numai de 1,5 ori mai mare, dar cu un om botezat #351;i necredincios, f#259;r#259; cruce la gāt, schimb#259;rile au fost nesemnificative.

Tradus din rus#259; īn englez#259; de Julia Bulighina

Trad. Din englez#259; īn romān#259; Cristina M. C1999-2009

"Pravda Ru"

edit: of, ce urat arata... mai bine dau forward pe mailul comun pt cine vrea sa citeasca.

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

si nu in ultimul rand,
LA MULTI ANI, RALUCA! sa te copleseasca realizarile pe toate planurile

edit.
Adriuta bine ai revenit! "suni" pozitiva si optimista, ma insel? mai zi si tu ceva despre voi, ce mai faceti, cum o mai duceti?

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara[b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui sovietica

Fetele din butoaie alinieeeerea!

(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

bine ca nu ma chinuie butoiul ca tare greu mi-am fi fost sa citesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Dumnezeule,nu sunteti normaalee!!Se stie!!

tonic,mai frumoasa nu sunt,dar naturala sunt 100%

Cu tzatzele,sa stiti ca eu l-am rugat e Mihai cu o dushca de lapte,ca si el le mangaie,pupa,isi freaca nasul de ele,dar m-a refuzat! A zis sa bea BB MaiiaTare m-ar mai fi ajutat in plina furie tzatzoasa,dar..

Ralu! Ii iubesc la nebunie!!

Multumim de urarile la adresa omului din dotare! E minunat si sa stiti ca mi-am cerut scuze si pt.ca am fost hormonica zilele alea 2

Ari,vezi ca am pus must putin intepator,in butoiul ala! Hai,repara-te si treci pe baricade!

Valen,ce facusi cu Luca? Ai reusit sa-l culci?Of

Nico,eu chiar am pus la inm.uiat ceva

Multumesc,Adriuta Ha,ha-daaa,e fata lu' tata! Maria cafenia,parol!
Cum mai fata sa fie gratis?! Si suferintele mele?! Cadou mai muncit ca asta..nu stiu sa mai fi auzit sa existe
Spor la trebi si lasa zgarcenia-tu cu gecko-poze din an in Paste

gecko,n-a dat ma de baut! Cica da la o iesire randuniceasca viitoare,pt ca tre' sa fie si Iadul,musai,ca-i e dator
Sa stii ca exact asta mi-a zis si Dan-ca nu sunt eu prea zdravana la cap,dar fac copii superbi Am luat-o ca pe un compliment!
BaaaiDAAA!! Urias mi s-a parut,Mihai! Urias! Iar capul!! Daaa-capul mi s-a parut ceva de speriat-ditai dovleacul Ce ne-am mai minunat amandoi de el! Si parca s-a mai si dezghetat un pic

Urla cafenia-revin

Mamica lui Mihai si a Mariei
Siluan trebuie sa traiasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Tot eu! Se da ceva 4 free?! Eu as manca o felie de tort din bezele cu crema de ciocolata

Intorcandu-ma la nastere,vreau sa va spun ca,de data asta,a fost o experienta extrem de placuta-cu tot ceea ce s-a intamplat in sala! Comportamentul personalului,conditiile de la bebelusi-pana si cele de la rezerva mea mica,m-au facut sa ma simt relaxata si happy.Nu stiu cum erau as.de la bebeii nascuti natural,caci despre ele auzisem cateva pareri negative,dar cele de la bebelusii nascuti prin cezariana/prematuri,au fost de nota 10+
Cele mai distractive faze erau la vizita de la ora 09.00,cand neonatologul lua la puricat fiecare bebelus in parte,iar mamica trebuia sa fie si ea de fata.Cum fiecare BB avea nr.lui,mama era apelata cu nr.bebelusului-"mamica 31!!/mamica 34!"Si sa le fi vazut pe bietele mamici aflate la primul bebe-speriate,zgribulite,capiate Ma distram copios
A fost faina nasterea.A durut,dar a trecut,iar rezultatul..magnific! As trece oricand,inca odata,prin tot ceea ce am trecut!
Cateodata ma minunez si eu de starea mea de spirit,nu-mi vine sa cred ca la Mihai am cazut pe fundul prapastiei,iar acum radiez! Sunt sigura ca totul se datoreaza alegerii de a nu naste la Craiova,doctoritei,conditiilor in care s-a desf.totul si-culmea culmilor-Nataliei

Si-pe cuvant-ca ma doare tzeasta de mor,dar tot sunt !! Si n-am baut nimic!!

Dan ii spune povestea lui Mihai,Maria doarme in patucul ei,langa mine,iar eu va fac capul patrat!

Ma bag si eu la somn..

Mamica lui Mihai si a Mariei
Siluan trebuie sa traiasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

'na seara!
Incep cu Zoze...sa-ti traiasca sotul (pe care, vazut si-n carne si oase, m-am convins ca-i numa bun de pus pe rana vie)...si copiii frumosi albi si cafenii...si, DA, mi-ai multumit de 100 de ori, tu stii pt ce...eu am doar 2 mari, mari bucurii: ca s-a terminat totul cu bine (ca de-aia te-am si vrut la doctorita care mie mi-a salvat viata) si ca suntem din nou prietene
Ramo, ti-a dat deja Kya o enciclopedie despre tiroida. Si-ideea e ca in tara noastra boala de tiroida e endemica (adica apare cu frecventa f mare, de la mediu)
Adriuta, bun revenit si da-la fel cred si eu; ma omoara cu zile uneori personalitatea Iuliei dar zau ca n-as vrea-o altfel; asa cum si fizic e numai muschi si fibra, asa ii e si spiritul si sunt mandra de asta. Sunt eu o mama prea slaba pt cat de puternica e ea. De fapt, am mai zis-o...poate daca nu era asa nici n-ar fi supravietuit...
Ariel, iti sunt alaturi cu tusea si mucii, am senzatia ca nu ma vor mai parasi niciodata In plus, azi a venit si CM-ul ca o avalansa, am improscat cu cheaguri efectiv
Despre cum aratam dupa nastere...eu am mai slabit, incap in multe in care nu mai incapeam dar nici pe departe nus- ca inainte de sarcina (cand eram ceva gen Stela/Miradi/Tonic). De vina e sigur si insulina si aici nu mai am ce face...Insa barem in privinta sunt cum n-am visat sa fiu vreodata; nici un sutien "din vechime" nu ma mai incape, nici pe departe.
Hai ca mi se inchid ochii, va pup si mai vin maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Hai ma Zoze, ca nu ni-l faci patrat! Ma bucur mult ca uite, exista o lege a compensatiei si ca a functionat la tine! Si nu uita sa-ti pozezi si sa ne arati copiii!

Adriuta, nu merge cu lipitul... oricum, aici lumea e fan internet, gasesti tot ce vrei acolo, in materie de imobiliare, putine sunt cele care nu ajung pe net, dar asta se intampla fiindca circula in cercuri mici-mici! In niciun caz nu apeleaza ei anunturi de pe strada... sau lipite pe undeva... sau m-as mira tare!

Gecko, imi amintesc si eu de felul in care il vedeam pe Stefan dupa nasterea lui Matei. Enorm! Capul, mai ales! Si parca brusc il vedeam si matur! Pfiuuu! In timp s-au aranjat lucrurile ori o fi crescut capul lui Matei :)))...

Sanatate tuturor bolnavilor!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata si cafele , esspreoaie cu lapte , cu frisca, capucinoase si ce mai vreti voi
Am inteles cum sta treaba cu butoaiele (prima serie de sfaturi, cea de ieri , am uitat sa spun dar e tipica Mimu L-am regasit in fiecare gluma in parte de parca el ar fi fost autorul textului Cea de-a doua, analiza stiintifica a religiei, am digerat-o mai greu ...nu de alta dar eu cred ca daca ai nevoie de stiinta ca sa demosnstrezi religia, adio credinta )
Am inteles cum sta treaba cu lipelile la Viena, cu hormonii Zuzelei ...salut cu drag Adriuta si Mihuta care incet incet sunt back in bussiness (pe craca adica) si am vazut mimunata-talentata si mai nou crizata Andra pe FB , e o minunatie mica ...am inteles cum sta treaba cu vacanta in Australia , credeam si eu ca o faceti lata de data asta dar bine macar ca e programata "una lata" in viitor , urez multa multa sanatate Ralucai si La Multi ani cu intarziere , promit sa o fugaresc pe Ariel prin cartier cat de curand pana ii sar mucii aia si iese din butoi de buna voie...pup piticii bolnaviori si felicit bucataresele pentru muraturi, ma cu greata si ameteala cand aud povesti de prin spitale si ma bucur in fiecare zi pentru alegere de a nu ma fi facut medic ...ooo, am uitat mia oara de Gudi sa-i urez bunelului ei la multe toamne caldicele de acum inainte (Gudi, zilnic trec printre blocurile alea din cartierul tau si ma holbez bine poate-poate te-oi zari la geam )...si acum sa-mi zica ea Kya mie ce-i cu muzichia aia nemteasca si cu starea ei de mutenie si albastreala, ca nu prea-i sta in fire si nu inteleg...si am fugit, ca-i tarziu...papapa

Simona,mamica de Teo (17 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Neata!
M-am culcat la 2 si m-am trezit la 6.30 , sunt cam rupta de somn dar Bubul meu e fresh
O zi frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Buna dimineata!
In traducere de la Sovi:

Oamenii pot sa se vindece īntr-adevar īn biserici atunci cānd ating sfintele moaste sau sanctuarele. Oamenii de stiinta din Petersburg au dovedit-o si au descoperit si mecanismul "material" al acestui fenomen divin..[1]

"O rugaciune este un remediu puternic", spune Valeri Slezin, seful Laboratorului de
Neuropsihofiziologi e al Institutului de Cercetare si Dezvoltare Psihoneurologica
Bekhterev din Petersburg .

"Rugaciunea nu numai ca regleaza toate procesele din organismul uman, dar ea repara si structura grav afectata a constiintei."[2]

Profesorul Slezin a facut ceva de necrezut - a masurat puterea rugaciunii. El a īnregistrat electroencefalogramele unor calugari īn timp ce se rugau si a captat un fenomen neobisnuit - "stingerea" completa a cortexului cerebral.

Aceasta stare poate fi observata numai la bebelusii de trei luni, atunci cānd se afla lānga mamele lor, īn siguranta absoluta. Pe masura ce persoana creste, aceasta senzatie de siguranta dispare, activitatea creierului creste si acest ritm al biocurentilor cerebrali devine rar, numai īn timpul somnului profund sau al rugaciunii, asa dupa cum a dovedit omul de stiinta. Valeri Slezin a numit aceasta stare necunoscuta "trezie usoara, īn rugaciune" si a dovedit ca are o importanta vitala pentru orice persoana.

Este un fapt cunoscut ca bolile sunt cauzate mai ales de situatii negative si afronturi care ne ramān īnfipte īn minte. Īn timpul rugaciunii, īnsa, grijile se muta pe un plan secundar sau chiar dispar cu totul. Astfel, devine posibila atāt vindecarea psihica si morala cāt si cea fizica.

Slujbele bisericesti ajuta si ele la ameliorarea sanatatii.
Inginera si electrofiziciana Angelina Malakovskaia, de la Laboratorul de Tehnologie Medicala si Biologica a condus peste o mie de studii pentru a afla caracteristicile sanatatii unor enoriasi īnainte si dupa slujba. A rezultat ca slujba īn biserica normalizeaza tensiunea si valorile analizei sāngelui.

Se pare ca rugaciunile pot sa neutralizeze chiar si radiatiile. Se stie ca dupa explozia de la Cernobīl, instrumentele de masura pentru radiatii au aratat valori care depaseau capacxitatea de masurare a instrumentului. Īn apropierea Bisericii Arhanghelului Mihail, īnsa, aflata la patru km de reactoare, valoarea radiatiilor era normala.

Oamenii de stiinta din Petersburg au confirmat, cu ajutorul experimentelor efectuate, ca apa sfintita, semnul Crucii si batutul clopotelor pot sa aiba, de asemenea, proprietati vindecatoare.. De aceea, īn Rusia, clopotele bat īntotdeauna īn cursul epidemiilor.

Ultrasunetele emise de clopotele care bat omoara virusii de gripa, hepatita si tifos.
Proteinele virusilor se īncovoaie si nu mai poarta infectia, a spus A. Malakovskaia. Semnul crucii are un efect si mai semnificativ : omoara microbii patogeni (bacilul de colon si stafilococi) nu numai īn apa de la robinet, ci si īn rāuri si lacuri. Este chiar mai eficient decāt aparatele moderne de dezinfectie cu radiatie magnetica.

Laboratorul stiintific al Institutului de Medicina Industriala si Navala a analizat apa īnainte si dupa sfintire.

A rezultat ca daca se citeste rugaciunea Tatal Nostru si se face semnul Crucii asupra apei, atunci concentratia bacteriilor daunatoare va fi de o suta de ori mai mica. Radiatia electromagnetica da rezultate mult inferioare.
Astfel, recomandarile Ortodoxe de a binecuvānta orice māncare sau bautura nu au numai o valoare spirituala, ci si una preventiva.

Apa sfintita nu este numai purificata, ci ea īsi schimba si structura, devine inofensiva si poate sa vindece. Aceasta se poate dovedi cu aparate speciale. Spectrograful indica o densitate optica mai mare a apei sfintite, ca si cum aceasta ar fi īnteles sensul rugaciunilor si l-ar fi pastrat. Aceasta este cauza acestei puteri unice de a vindeca..

Singura limita este ca vindeca numai pe cei credinciosi.

"Apa "distinge" nivelul de credinta al oamenilor.", spune A. Malenkovskaia. Atunci cānd un preot sfinteste apa, densitatea optica este de 2,5 ori mai mare, atunci cānd sfintirea este efectuata de o persoana credincioasa laica, numai de 1,5 ori mai mare, dar cu un om botezat si necredincios, fara cruce la gāt, schimbarile au fost nesemnificative.

Tradus din rusa īn engleza de Julia Bulighina

Trad. Din engleza īn romāna Cristina M. C1999-2009

"Pravda Ru"

Mergi la inceput