Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(455)
Raspunsuri - Pagina 11
bitza037 spune:
neata...
La multi ani Ralu!!!!

Stela , vorba lui Naty sa o duci la medic, dar poti sa-i dai si Baraka ca-i penru tuse persistenta....
Azi este sarbatoare mare Sf. Parascheva
va pup , ma duc la trebile mele
ramo_cata spune:

LA MULTI ANI,RALUCA!!!

sovi
esti nebuna rau
olga
sanatate tatalui
bubu
-ici Stefului
naty,tuchi in ce tara traim,am vazut ca Marie Curie e pe cale sa se inchida..off off mai ,mai ..o sa ajungem la sapa de lemn cu asa trai..va doresc rabdare si incredere ca o sa fie bine..si nu in ultimul rand PUTERE si sa va fereasca sfantul de oameni nebuni si batausi
LA MULTI ANI PARASCHIVELOR 
L-am dus pe Andrei la gradi,normal ca a plans si a refuzat sa manance..atat acasa cat si la gradi..o luam de la capat,cred si eu dupa atatea zile de stat acasa...am vb cu bucatareasa si mi-a zis ca nu a mai plans dar nu prea vrea sa stea in clasa ci la bucatarie
cu ea...a zis ca nu-i place de d-na gabi,educatoarea cea tanara..deci asa cum am mai zis o luam de la capat...
azi noapte nu a mai tusit,tot mai are mucisori dar n-am mai avut cu cine sa-l tin acasa...
va
si ma duc la trebi..tre'sa dau cateva elefoane si cateva mail-uri...
si o-m vedea ce s-o mai gasi p'aci...
lianam spune:
Olgutz nu stiu ce a patit tatal tau, ca nu am mai citit demult, insa am vazut ca fetele te incurajeaza; si eu te pup
, te imbratisez
si ii doresc sanatate tatalui tau!
zozela spune:
La multi ani,Raluca!!
Sa ai o zi frumoasa,alaturi de cei dragi tie!
Mamica lui Mihai si a Mariei 
Siluan trebuie sa traiasca!!
Olgutzika spune:
Saru'mana, fetelor!
Irina, tata e bolnav de multa vreme, a fost operat acum 12 ani de cancer la gat, a ramas cu traheostoma, dar de atunci el a inceput sa se degradeze incet si sigur. De vreo trei ani are si dementa senila si saraca mama abia se descurca cu el.
Cica peste noapte a mai baut o cescuta cu apa si a lasat-o sa ii puna scutec ( pentru prima oara ever ). Acum l-a ridicat din pat pana la baie, dar nu poate merge...si a baut o cescuta cu lapte. Si doarme iar.
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
lianam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika Saru'mana, fetelor! Irina, tata e bolnav de multa vreme, a fost operat acum 12 ani de cancer la gat, a ramas cu traheostoma, dar de atunci el a inceput sa se degradeze incet si sigur. De vreo trei ani are si dementa senila si saraca mama abia se descurca cu el. Cica peste noapte a mai baut o cescuta cu apa si a lasat-o sa ii puna scutec ( pentru prima oara ever ). Acum l-a ridicat din pat pana la baie, dar nu poate merge...si a baut o cescuta cu lapte. Si doarme iar. |
;
zozela spune:
Olga,
pentru tatal tau!
Ai grija de tine si de bebe Alexandru,te rog mult!

Sovi,de data asta,ce sa fie..si unde?!![]()
Bai,apropo de metode antidepresie,ma tot sucesc eu ieri,sa ies sa iau o gura de aer.Si-aveam pantaloni,ca deja intru in aia de dinainte de sarcina(
),aveam bluza,aveam flanela..da' tzatzele?!! Ce sa ma fac cu tzatzele??!! In sutienul pt.alaptat nu puteam pleca,din motive estetice,asa ca ma chinuiesc eu un pic si le bag intr-un sutien push-up,mai iesite putin pe sub,mai cocolosite..Si iau bluza pe mine!!!

Daca o "instalam" asa cum prevedea modelul,ieseau juma pe sus,daca o trageam mai sus,linia aia taiata sub sani(in mod normal) ajungea deasupra lor
Dan se tavalea prin pat de ras,Mihai il imita
Cum bluze mai largute nu am,am luat ceva mai la baza gatului si gata! Nu am numarat capetele intoarse,dar le-am simtit din plin
Ar crepa Pamela daca m-ar vedea!![]()
Ramo,Marina
Va multumesc muult de tot! Dam de baut si-o felie de tort,cu intarziere
Ne-am petrecut in 4,de data asta,am gustat si eu o guria dintr-un vin rosu,ne-am dragalit,am facut baita mandrutilor si ne-am bagat la somnic..Cred ca a fost una dintre cele mai frumoase aniversari
Nicoleta
Sanatate tuturor,de la cel mai mic la cel mai mare,butoi plin cu must dulce-intepator
-ca sa stim o treaba
si muulti pupici! Imi pare rau ca n-am apucat sa termin povestea nasterii Mariei-poate azi,mai tarziu,dar nu promit![]()
Inutil sa va spun cat mi s-a umflat pipota de mandrie,la citirea laudelor la adresa pustilor mei

Ii iubesc de innebunesc! Nu credeam ca se poate asa ceva,mai ales ca eram reticenta la gandul ca voi avea de ingrijit o pasarica! E grozav sentimentul si-sincer..imi pare rau ca uterul meu a fost declarat nul
Dar..cine stie-poate se inzdraveneste spre 40 de ani,incolo
Dr.Neagu mai capata experienta,poate se mai dileste si ma sustine
Nati,eu nu mai stiu daca ti-am multumit pentru..TOT!?!
Dar lasa ca vorbim noi!
Gata,plec sa ma joc cu puradelul blond! Ne-auzim!
Mamica lui Mihai si a Mariei 
Siluan trebuie sa traiasca!!
raluca2107 spune:
Va multumesc din suflet pentru gandurile frumoase si urari, sunteti ca de obicei minunate si deosebit de atente.
O maslina, o atentie, un desert cu indulcitor pentru Olgutza, un tiramisu pentru restul 

tonic spune:
LA MULTI ANI RALUCA sa fii sanatoasa, sa te bucuri de toti ai tai si sa salvezi onoarea tarii cu placinte bune multi ani de acum inainte 

Olgu sa ai grija de tine 
Gudinde
imi place tare mult aerul tau mai optimist,
esti mai bine?
Luny cum fu ziua de ieri?
Zoze ce-am mai ras imaginandu-mi cum te chinuiai tu sa incapi in bluza
Imi aduc aminte de primele luni cum era, eu care am sanii mici spre invizibil in general ce ciudat imi era cu ditai pernutele agatate de mine
jurai ca am silicoane.
Si da, Pamela ar tb sa te invidieze ca tu esti naturala si muuuuult mai frumoasa si mai ales hranesti si puiul mic
Iesiti din butoaie fetelor, inca mai e putin soare afara nu-l ratati!
Multa sanatate tuturor, mari si mici!
tonic spune:
Ramo
imi aduc aminte cum era Antuca in primele zile la gradi! Si ea tot numai pe la bucatarie statea si se mirau doamnnele ca manca mult desi era cat o papadie de micuta. Din pacate nu e vina copiilor, e a sistemului si de aceea eu am retineri in a-l da pe Luki la gradi, desi oferta la noi e ceva mai variata.