Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(455)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Yellow!
N-a rasarit soarele de tot, dar parca asa macar o raza tot e... (sa zicem)

Oricum, ca sa intregeasca tabloul nebuniilor, Sanziana:
- vrea sa faca pipi din picioare Sta deasupra olitei, in pozitie flexata si ii da drumul...
- asculta in masina cu tac-su Rammstein si da din cap corespunzator
- zice ca vrea "a mute cu Mona si Tuni", dar curiously enough "nu Dudu" Mimo trebuie sa imprietenim copii astia cumva

Cel putin o data la 2 zile i se face dor de "Aca" si ma inteaba de un milion de ori
- Ude-i Aca?
Ii raspund ca e acasa cu Matei, ca ea e mama lui Matei si trebuie sa stea cu el.
- Ude-i Aca mama a Matei?
- Acasa la ei.
- Pai aide si Iana!
- Unde?
- A Matei!

Olgut Sanatate multa tatalui tau!

Gudinde si inca una

Sovi m-ai binedispus si cu diclofenacul (am ras ca nebuna de una singura) si cu lista de activitati

Zoze ti-am admirat pozele mult de tot! Ai 2 copii superbi!

Mihuta am votat dansatoarea. Bafta multa!

Raluca La Multi Anisori cu sanatate si fericire!

Stela sanatate Teutei! Si eu zic sa mergeti la dr, vorba lui Naty, o asculta cu stetoscopul si tot e ceva. Cat despre firul de porumb, nu prea cred

Bitzulina cand se intoarce buburuza? Spor la torturi!

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Kya Sanzi compenseaza cu Luki: el face pipi numai asezat pe olita, nu-i place din picioare (exemplul majoritar e de vina ) La gradi mai mergeti? Cum s-a refacut dupa raceala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Multzam de gandurile bune.Si tocmai azi nu dau de dr "minunat"..la pediatra ei nici nu mai apelez ca mi s-a acrit sa risipesc energia si ea sa ne trimita la spital,ca nu se baga..si oricum la pediatra trebuie programare cu 24 ore inainte...asa ca pe seara vom trece pe la camera de garda..ma rog doar sa dau peste un medic "minunat",nu vreo acritura acra,si sa fie Tea bine.

Olga,imi pare rau de problemele tatalui.
Zozezisa PamelaLa mine abia se mai observa..dezavantajele slabirii...

Sunt fara vlaga,poate de oboseala,de lipsa de bani,de plictis cronic sau alte lipsuri..
As merge la un film relaxant,dar nu ma pot sincroniza cu Geo.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Sovi, nu le-am descarcat, doar le-am privit in tacere , n-am descoperit nici eu magia prin care se pot descarca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Zoze, sa iti traiasca Danul, sa fiti sanatosi si bucurosi!!!

Kya, asa mai merge !

Tonicuta, ai rezolvat cu bona?

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui mstela

nu ma pot sincroniza cu Geo.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
poate te sincronizezi cu vreo randunica

ca tot se vorbeste de tziti si la mine au scazut ,am slabit mult ,n-am mai fost asa slaba de nici minte nu mai tin..ma tot gandesc sa nu am vreo problema de sanatate,am asa ,parca, o jena la gatulet,parca ma strange cineva de gat..oare sa fie glanda?nici nu stiu cum ar trebui sa se manifeste..ma tot gandesc si la dereglarea mea aia de acu' cateva luni..hmm voi ce parere aveti?...
asa ,revin la tziti...Amdru e fan tziti,daca ar fi supt cred ca greu l=as fi intarcat cand ajung acasa ,ma pupa si apoi imi trage de bluza sa le vada cand stam in pat la rasfat cere sa se joace cu ele..un mamelon e albastru ,celalalt e rosu..il ia si zice ca e volan ,il suceste-rasuceste si brrrr cu masina e tare haios!!!

revin!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui tonic

Cuscra tin pumnii sa razi sa nu fie vreo surpriza.

Valen tu tb sa stii unde gasesc ciorapi grosi cu dungi colorate pt mine? Niste nuante de roz/mov/blue sau alb/negru pt o rochie gri scurta si cam plictisitoare. Am vineri o sedinta cu niste intepati din aia cu "ceo si alte oo" si vreau sa rad si eu putin de fetele lor.

catalina, mama Antoniei-Isabel (07.04.2000) si a lui David-Luca zis Oaca/Luki (02.03.2008)- de acum baiat mare

cred ca e cam tarziu, dar la Golden Point cred ca gasesti

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Kya, asa mai merge !

Nu stiu daca merge pentru ca acum sunt job related...
Mda, uite ca furia poate sa inlocuiasca temporar cel putin, starea de blue...

Mami si Sanziana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Ramo, in principiu ar putea fi semne de hipertiroidie, cel putin slabitul si nodul in gat, ai putea sa-ti faci un TSH si sa te linistesti. Nu e nici de ignorat.

Mergi la inceput

Tonic haios Luki. Problema la fii-mea este ca face o mare balta in jurul ei, ca nah... n-are cu ce sa tinteasca
Am reinceput gradinita acum ca s-a insanatosit si e bine. Sa vedem cand vine urmatoarea raceala. Offf!

Ramo ehehei... tii minte cand spuneam ca mi-am cumparat pantaloni marimea 36? Si ca asa slaba nu am mai fost din liceu/scoala generala? Si eu ma banuiam de vreo boala, pana mi-a dat Tonicuta o idee foarte buna de la dr ei: noteaza pe hartie zilnic ce si cat mananci! Eu am fost surprinsa sa vad cu cat de putin ma hranesc! Si in conditiile astea, plus alergatura maxima, rezultatul este de la sine inteles. Incearca si tu exercitiu asta si vezi.
Nu strica nici un set de analize. La mine au fost toate bune, asa ca m-am linistit si ma bucur de marimea de la haine

Mami si Sanziana

Mergi la inceput