Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(455)
Raspunsuri - Pagina 12
Kya spune:
Yellow!
N-a rasarit soarele de tot, dar parca asa macar o raza tot e... (sa zicem)
Oricum, ca sa intregeasca tabloul nebuniilor, Sanziana:
- vrea sa faca pipi din picioare
Sta deasupra olitei, in pozitie flexata si ii da drumul...
- asculta in masina cu tac-su Rammstein si da din cap corespunzator 
- zice ca vrea "a mute cu Mona si Tuni", dar curiously enough "nu Dudu"
Mimo trebuie sa imprietenim copii astia cumva ![]()
Cel putin o data la 2 zile i se face dor de "Aca" si ma inteaba de un milion de ori
- Ude-i Aca?
Ii raspund ca e acasa cu Matei, ca ea e mama lui Matei si trebuie sa stea cu el.
- Ude-i Aca mama a Matei?
- Acasa la ei.
- Pai aide si Iana!
- Unde?
- A Matei!
Olgut
Sanatate multa tatalui tau!
Gudinde
si inca una 
Sovi
m-ai binedispus si cu diclofenacul (am ras ca nebuna de una singura) si cu lista de activitati 
Zoze
ti-am admirat pozele mult de tot! Ai 2 copii superbi! 
Mihuta
am votat dansatoarea. Bafta multa!
Raluca La Multi Anisori cu sanatate si fericire! 
Stela
sanatate Teutei! Si eu zic sa mergeti la dr, vorba lui Naty, o asculta cu stetoscopul si tot e ceva. Cat despre firul de porumb, nu prea cred ![]()
Bitzulina
cand se intoarce buburuza? Spor la torturi!
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
tonic spune:
Kya Sanzi compenseaza cu Luki: el face pipi numai asezat pe olita, nu-i place din picioare (exemplul majoritar e de vina
) La gradi mai mergeti? Cum s-a refacut dupa raceala?
mstela spune:
Multzam de gandurile bune.
Si tocmai azi nu dau de dr "minunat"
..la pediatra ei nici nu mai apelez ca mi s-a acrit sa risipesc energia si ea sa ne trimita la spital,ca nu se baga
..si oricum la pediatra trebuie programare cu 24 ore inainte
...asa ca pe seara vom trece pe la camera de garda..ma rog doar sa dau peste un medic "minunat"
,nu vreo acritura acra,si sa fie Tea bine.
Olga
,imi pare rau de problemele tatalui.
Zoze
zisa Pamela
La mine abia se mai observa..dezavantajele slabirii...

Sunt fara vlaga,poate de oboseala,de lipsa de bani,de plictis cronic sau alte lipsuri
..
As merge la un film relaxant,dar nu ma pot sincroniza cu Geo.
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
raluca2107 spune:
Sovi, nu le-am descarcat, doar le-am privit in tacere
, n-am descoperit nici eu magia prin care se pot descarca.
Olgutzika spune:
Zoze, sa iti traiasca Danul, sa fiti sanatosi si bucurosi!!!
Kya, asa mai merge
!
Tonicuta, ai rezolvat cu bona?
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mstela nu ma pot sincroniza cu Geo. ![]() mami de TEA ![]() Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau. |
ca tot se vorbeste de tziti
asa ,revin la tziti...Amdru e fan tziti,daca ar fi supt cred ca greu l=as fi intarcat
revin!!!
VALENTINA C spune:
| citat din mesajul lui tonic Cuscra tin pumnii sa razi sa nu fie vreo surpriza.Valen tu tb sa stii unde gasesc ciorapi grosi cu dungi colorate pt mine? catalina, mama Antoniei-Isabel (07.04.2000) si a lui David-Luca zis Oaca/Luki (02.03.2008)- de acum baiat mare |
cred ca e cam tarziu, dar la Golden Point cred ca gasesti

Kya spune:
| citat din mesajul lui Olgutzika Kya, asa mai merge |
Nu stiu daca merge pentru ca acum sunt
job related...
Mda, uite ca furia poate sa inlocuiasca temporar cel putin, starea de blue...
Mami si
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!
raluca2107 spune:
Ramo, in principiu ar putea fi semne de hipertiroidie, cel putin slabitul si nodul in gat, ai putea sa-ti faci un TSH si sa te linistesti. Nu e nici de ignorat.
Kya spune:
Tonic
haios Luki. Problema la fii-mea este ca face o mare balta in jurul ei, ca nah... n-are cu ce sa tinteasca 
Am reinceput gradinita acum ca s-a insanatosit si e bine. Sa vedem cand vine urmatoarea raceala. Offf!
Ramo ehehei... tii minte cand spuneam ca mi-am cumparat pantaloni marimea 36? Si ca asa slaba nu am mai fost din liceu/scoala generala? Si eu ma banuiam de vreo boala, pana mi-a dat Tonicuta o idee foarte buna de la dr ei: noteaza pe hartie zilnic ce si cat mananci! Eu am fost surprinsa sa vad cu cat de putin ma hranesc! Si in conditiile astea, plus alergatura maxima, rezultatul este de la sine inteles. Incearca si tu exercitiu asta si vezi.
Nu strica nici un set de analize. La mine au fost toate bune, asa ca m-am linistit si ma bucur de marimea de la haine ![]()
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!