Fluturasi de martie-aprilie 2011 (45)
Raspunsuri - Pagina 4
mandreeac spune:
Viss, nu stiu sa iti raspund.
Yasmi, Viss ia bursa, deci a fost platita!
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 19+
lauriciu_25 spune:
aaa si sa va mai spun ca am reusit sa mi fac programare la eco joi la 3 la un doctor privat,ca nu mai pot sa stau asa,sunt prea stresata si vreau sa ma asigur ca e bine bebeloiul meu drag
nici nu am intrebat cat costa ,sigur o sa fie o suma exorbitanta,ramane de vazut acum,eu o sa iau vreo 300 de euro sa nu ma trezesc acolo fara bani
va pup ppe toate,merg sa fac un dus si la 17 intru la servici pana la 12 la noapte
15 saptamani de fericire
bb_yasmi spune:
viss , ai PM. eu zic ca e totul ok pt a intra in CIC. am o cunostinta care are acum o bebita de 2 luni si e in CIC din masterat sau doctorat nu stiu exact. oricum ti-am trimis un PM>
gata, am plecat dupa buburuza mea!
mamica fericita de printesa si baietzoi 20+
lauriciu_25 spune:
si totusi astept sa vad ce spuneti de burticutza mea
pe toate
15 saptamani de fericire
bb_yasmi spune:
nah ca nu am putu pleca pana nu ii raspund si lui laurici. ai o burtica minunata.... ai rabdare o sa creasca. e micuta pt ac si tu esti micuta si slabuta si sarcina e destul de micuta!!
mamica fericita de printesa si baietzoi 20+
miki1979 spune:
asalutare burtici..ma chinui sa tin pasul cu voi..si din graba am raspuns pe la cap trecut..asa ca copiez aici:
scrish, felicitari pt baietel eu sunt sigura ca o sa va schimbati parerile despre baietei, sunt toal eronate, nu degeaba se spune ca baieteii sunt ai mamelor..sunt mult mai iubareti si mai apropiati de mame decat fetitele..asta ca am facut eu asa un sondaj printre prieteni/familii cu copii
fetele cu intalinrea in Plaza, sa mancati si pt mine o salata la libanezi..si sa beti un airan..off, ce pofta mi s-a facut erau preferatii mei, de fapt sunt..dar nu mai am ocazia sa-i vizitez
mami de Vlad 09.04.2009 si 19+ cu
miki1979 spune:
Citat: |
Citat: citat din mesajul lui anaxena mamele de bb2 sau bb3 cum v-atzi facut planul sa-i culcatzi pe copii? eu am apartament cu 3 camere,eu+sotz o camera,Maria o camera si sufrageria aferenta aparatmentului eu sunt mama cu idei fixe,eu nu dorm cu copilul in camera!!cel putzin cat e mic pana intr-un an,acum oare cum am sa fac?ca n-am o camera pt bb..singura soltutzie ar fi sa o culc pe Maria cu noi,dar apoi vezi chin pe mine cu invatzatul iar sa doarma singura si asta inseamna ca am sa vad numai desene la TV,deci iese din discutie pe amandoi intr-o camera cred ca nu-i pot puna de la inceput iar bb cu mine in camera NU! sufrageria nu e pt copii in baie?sau pe hol?? sotzul zicea ca sa transformam dormitorul nostru in camera de bb2 si noi sa ne mutam in sufragerie..eu nu dorm pe canapea,deci la mine in sufragerie sa fie un pat? cred ca varianta cu amandoi in aceeshi camera e cea mai OK!! voi ce parere avetzi? Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 17+ bebe mic Maria,povestea nashterii Maria in culori |
anaxena, eu o sa-ti spun parerea mea, dar mai intai trebuie sa precizez ca eu aveam aceleasi idei ca tine, bb trebuie sa doarma in camera lui de mic si nu concep altceva..insa Vlad mi-a dat peste cap toate planurile si eforturile mele de convingere..m-am chinuit un an si tot n-am reusit sa-l obisnuiesc..pana la urma am cedat eu, mi-am dat seama ca este ambitia mea si ca trebuie sa aleg intre odihna tuturor din casa sau a niciunuia ( un an de zile nu cred ca am stiut ce-i aia odihna, adica cateva ore de somn consecutiv..nici nu mai puteam sa dorm..nici eu nici sotul care mai mergea si la servici)..de aceea zic ca socoteala de acasa nu prea a tinut la mine
eu in situatia ta, cea mai buna solutie as zice ca patutul lui bb sa stea la voi in camera pana va avea un somn de noapte si vei putea sa-l muti cu Maria in camera..este doar o parere, dar mi se pare cea mai logica..daca nu, eu m-as muta in sufragerie
miki1979 spune:
Citat: |
Citat: citat din mesajul lui viss buna, fetelor. eu tot cu invatatul..mai am o sapt, si pe 19 am prima proba de examen- ca sunt 4 in total, si tot pe 19 - merg la eco dup-amiaza sa-mi vad bebicii.o sa am 5 sapt de cand nu am mai dat ochii cu ei. strumph- si eu merg la toaleta de 5,6 ori pe noapte.problema e ca, apoi mi se face o sete..am gura uscata si buzele lipite, asa ca dc nu beau 1 pahar de apa, tot treb sa-mi moi buzele. dorinut- bine ai revenit.as putea spune ca mi-a fost dor un pic de tine.imi pare rau ca te-ai panicat asa tare, dar te inteleg.sunt convinsa ca si eu am sa trec prin aceleasi stari, cand or incepe sa se miste..dc vor lipsi de la apel, 1 zi-2..incep gandurile..nu cred ca avem nici o solutie. teama din trecut, n-o va inlatura decat prezenta lor vie, sotul meu zice:" sa-i vad eu aici pe pat, pe amandoi langa mine, si apoi am sa ma pot bucura " apropo de poze- nu stiu dc a sesizat cineva, dar dc veni vb, eu mi le-am sters pe ale mele. s-a vb prea mult despre modelism, greutate, femeile slabe care sunt femei - celelate care sunt mai putin slabe, sunt si mai putin femei..si cum nu ma incadram normelor de superbitate, am luat aceasta hotarare.eu una ma gandesc ca e decizia fiecaruia dc pune sau nu poze.atata timp cat pe net s-au facut complimente foarte multe dspre aspectul fizic, dspre cat de frumoase, superbe, suple sunt unele fete, poate ca cele care nu sunt in standarde - una are poate coapsele mai mari, sau fundul mai mare- deci, nu e dupa grafic- poate lua propia decizie..parerea mea, este ca asta e un forum- pe care fiecare dintre noi l-a cautat ptr a se informa cat mai mult despre sarcina.despre bucuriile, trairile , emotiile dar si problemele care pot apare. aspectul fizic este chiar deloc relevant..o tiganca, o tipa cu nasul carn sau o supraponderala -sunt tot gravide.si au dreptul la informatie. si la nediscriminari.. am observat ca unele fete se uita la poze, apoi scriu despre x :"oau, ce bine arati", si despre y ..nu scriu nimic. bineneteles ca prin comparatie, nu arata asa bine, si atunci ,ce sa scrie..pai, dc tot o fac despre una, 2 fete- cele care arata foarte bine dupa parerea lor, sa scrie despre toate:" y arata mai putin bine, z- asa si asa.." si eu cred ca ar iesi o varza, nu?nu ar fi frumos ptr nimeni sa fie inclus intr-o subgrup , nu? dar noi suntem deja un mare grup - de gravidute fericite, nu? slabe, slute, grase, suntem gravidute, nu? binenteles ca fiecare are dreptul sa scrie ce vrea, sa complimenteze pe cine vrea, eu am incercat sa explic si gandurile unei persoane de partea cealalta . la sfarsit adaug ca asta e parerea mea. 15 SA+ |
viss, imi pare rau ca ai simtit ce povestesti tu aici..mie personal imi plac toate burticile si m-am bucurat in egala masura la toate pe care le-am vazut ( chiar daca n-am comentat ), pt ca o femeie gravida radiaza de frumusete, nu ? nu cred ca am analizat persoana asa cum spui tu..ci doar am admirat o burtica frumoasa, rotunda sau tuguiata, nu conteaza..toate sunt superbe pt ca ascund inauntru viata..iar asta e o minune pentru care toate trebuie sa-i multumim lui Dumnezeu..nu ca suntem slabe sau cu forme sau mai frumusele sau mai uratele..nu astea sunt standardele de comparatie, fiecare stie ca pentru sotul ei este cea mai perfecta, eu cred ca pot sa am 100 kg in plus ca sotul tot ma va diviniza..pt ca vede dincolo de frumusetea fizica..eu asta vad cand ma uit la burtici, nu o persoana perfecta, slaba si cu sanii mari nu prea ma exprim bine in scris..dar sper sa ma fac inteleasa corect.
roxy_s spune:
lauriciu dar ai ceva burticuta acolo. se vede bine. asa mult costa eco?? oooooo.....
viss cel mai bine sa intrebi undeva, ca asa cum iti zicem noi....doar daca vreuna din fete stie sigur, sigur.
S-a intamplat minunea mult asteptata20+
alina06st spune:
Am intrat si eu sa vad pozele noi, mai ales pe cele cu burtici, care mai mari, care mai mici. Na' ca sa fac si versuri.
Lauriciule mama, ai o burtica tare dragalasa. O fi ea mai mica decat altele la varsta asta a sarcinii, dar si tu esti activa. Adica la cat muncesti... Explica cineva in capitolul trecut ca depinde si de muschii din zona. Tu care ai un job asa activ, probabil ca aveai si muschii tari pe acolo si de aceea acum se vede mai greu. Eu, care nu ma omoram nici inainte cu efortul, nici cine stie ce muschi nu cred ca am avut pe la burtica. O sa fac si eu o poza doua sa pun.
12
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!