Fluturasi de martie-aprilie 2011 (45)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna fetele!!!

Sunt si eu prin zona,incerc sa recuperez capitolul trecut si sa-mi tin mintea ocupata sa nu o iau razna.Azi Giulia a facut vaccin(prevenar) si stau cu frica de febra,ca in iulie mi-a facut 2 convulsii febrile de m-am speriat de nu am mai stiut de mine.Acum doarme.

Azi noapte nu am dormit ca se pare ca mi-au revenit probleme respiratorii(de 4 ani nu am mai luat tratament pt astm bronsit) si trebuie neaparat sa ajung si la dr.sa vad ce e de facut!

Ma duc la citit din urma ca sigur gasesc eu postari care sa ma inveseasca putin.

18+

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
Giulia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ce ati mai gatit azi???sau ce faceti maine de papa?
tre sa fac ceva de mancare maine (ca nu am mai facut de sambata.... ) si nu am nici o idee/pofta....hellpppp

mamica fericita de printesa si baietzoi 20+

Mergi la inceput

si eu am prega sa imi iau printesa de la dr. apoi sa vina tati sa mergem la dr cu ea!! offff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Catank castraveti proaspeti cu miere de albine???? Or fi buni, cine stie. Sa mananci portocala cu tot cu coaja??? Esti grozava. Abia astept sa vii miercuri cu vesti de la dr, sa imi dai pm si zilele astea aflu si eu ce si cum legat de nastere, dar e posibil ca acea graviduta sa ajunga la cezariana, ca a trecut termenul si bebe nu mai apare.

Apropo de ciudatenii culinare, am o prietena care mananca inghetata cu cartofi prajiti.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

[b]Strumphytza[b] da numele meu este Felicia, Felicitas este numele sfintei protectoare.
De mers la mare, la soare in Egipt ne ducem in 26 octombrie. Voi avea 22 de saptamani atunci. Abia astept, parca vad ca bebe o sa se bataleasca o gramada prin burtica.

Feli cu bebe(fetita sau baietel ?) 19 +

Mergi la inceput

anaxena, nici eu nu concep sa dorm cu copilul in camera/pat dar nu e valabil si pt un nou nascut. parerea mea e ca multttt mai grav sa o inveti pe printesa sa doarma cu voi acum la varsta asta decat sa aibe beeb patutul in camera voastra primele 3-4-5 luni , pana o sa doarma noaptea legat ca apoi sa poata dormi in aceasi camera cu surioara lui. noi asa vom proceda, dar mai ales pt ca avem doar 2 camere... am de gand sa cumpar un cosulet de dormit bebe sau sa doarma bebe in landou primele 3-4 luni ca sa nu pun ditamai patutul in sufragerie..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

am o dilema : am vrut sa zic de mult, dar .. am citi si eu pe site-urile cu legile, ca treb sa ai 12 luni muncite anterior nasterii ca sa primeste indemnizatia de crestere copil.ei bine, eu am fost medic rezident pana la 7 sept, cand am incheiat contractul cu spitalul, si mi-am luat bine mersi cartea de munca acasa. de 1 an de zile, simultan, sunt in doctorat cu frecventa, si cu bursa. am mai gasit o lege, in care se zice ca - exceptie de la cele 12 luni complete o fac cei cu studii universitare- doctorat cu frecventak si cu bursa.ce stiti de asta? a fost cineva in situatia asta?
acum mai e misto, ca eu nemaiavand carte de munca, nu platesc asigurari de sanatate.imi vor treb la nastere, nu? adev. de salariat ca platesc asigurari?
unde ar treb sa ma interesez de toate astea? ca nu cred ca cei de la rectorat= universitatea de medicina si farmacie stiu legi, si modificari de legi..unde se depune dosarul?e pe sectoare, in bucuresti?

15 SA+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Buna fetele!

Am revenit si eu si v-am prins din urma cu cititul. Mancand ca sparta. Si acu simt cum mai ia somnul.

Apropo de somn, strumphy, eu ma trezesc de 3 ori pe noapte. Masurat in ultima saptamana. Daca ma culc mai tarziu, adica dupa 12, doar de 2 ori, in jur de 3 si pe la 5 jumate. Dar eu ma trezeam cel putin data pe noapte si inainte sa raman insarcinata. De cativa ani n-am mai dormit o noapte intreaga fara sa ma trezesc.
Si... ce sa-ti spun de sarmale, ca m-am gandit la tine cand am mancat, dar de saturat nu m-am saturat. Doar ce mi-am facut pofta.
Mai fetelor, la noi la nunta acum 2 ani, au pus aia cate 4 sarmale. Acu am fost la 2 nunti, sambata si duminica trecuta, si numai cate 3 s-au servit. O fi din cauza crizei? Vreau sa va spun ca sambata, ma tot uitam pe la vecinii de masa care nu mancasera decat o sarma si tare le-as mai fi cerut eu pe restul... dar mi-a fost rusine

Ieri am iesit la o plimbare cu soacra si cum era cald, am mers cu geaca deschisa. M-am intalnit cu o fosta colega de serviciu (pensionata de vreo 3 ani) si m-a ochit ca-s gravida din prima. M-a felicitat. Tare bine m-am mai simtit. Ca atare, o sa incerc mai incolo sa fac si eu o poza in oglinda cumva (ca sotu' nu ma poate ajuta decat peste vreo 2 sapt cand reapare in zona). Daca-mi iese o incarc pe albumul meu si dau de stire

12
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

sal fetelor
am pus poze pe picasa cu burtica mea minuscula la 17 saptamani apropae ,mai am o zi,sa mi spuneti si voi ,nu vi se pare foarte mica?

15 saptamani de fericire

Mergi la inceput

viss cat ai facut doctoratul ai fost platita, nu??

Mergi la inceput