Fluturasi de martie-aprilie 2011 (45)
Raspunsuri - Pagina 17
anaxena spune:
bb_yasmi eu am dureri reale e ligamente,uneori am impresia ca vrea sa intre o sticla in mine si mi se departeaza oasele,cand ma ridic zici ca am o tona,ma dor toate,asha am patzit si la Maria,acum credeam ca o sa scap
eu ma apuc de schimbat parola,am un pic de timp liber
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
17+
bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
lalely07 spune:
Gata mi-am facut rost de medical..pana vineri stam acasa si ne tratam...Ce groaznica este raceala in sarcina..mai ales ca ai asa putine mijloace de a a lupta cu ea...
Ce ma bucur cand vad ca va plimbati,aveti sarcini mai avansate si va simtiti bine..Asa vreau sa fiu si eu..
12+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
antguess spune:
Gata fetele...am rezolvat:)))
Caruciorul nostru o sa fie 99% roz:))
Statea fata mea cu piciorusele desfacute sa vada mami exact ce are ea acolo, doctora a zis ca nu are dubii:))
o sa o cheme Antonia.
Sunt extrem de fericita!!!
in legatura cu intalnirea....pai in fata la mc e ok? si gasim noi o cafenea de acolo...la 16:00????
Mamica mandra a lui Dani si
14+
mandreeac spune:
Neata burticilor?
E ok Unirii si e ok si in fata la Mc sa ne vedem la ora 16:00. Cine mai vine in afara de Ally, Maduta , Antguess si eu?
Simo imi pare asa de rau ca nu reusesti sa vii.

lalely cand am fost racita ma ustura f tare gatul si am fiert apa, am rulat un prosop pe care am pus apa fiarta, peste am pus spirt, mi l-am infasurat in jurul gatului, peste acest prosop ud am pus unul uscat si am stat asa cateva ore si nu ma mai ustura gatul. Eu m-am speriat f tare cand am racit, intrucat eu am avut probleme f mari cu gatul , de fiecare data ajungeam la injectii din 6 in 6 ore, cu altceva nu imi trecea infectia si nici saliva nu mi-o puteam inghiti, dar de data aceasta a fost f bine.
Am luat si eu un paracetamol simplu, am mancat lamaie cu miere, am baut ceaiuri si lapte cu miere, am luat vreo 7 picaturi de propolis glicolic si mi-am facut o data apa fierbinte cu sare doar la picioare. Asta a fost tot.

tuturor.
Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 19+
mandreeac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui antguess Gata fetele...am rezolvat:))) Caruciorul nostru o sa fie 99% roz:)) Statea fata mea cu piciorusele desfacute sa vada mami exact ce are ea acolo, doctora a zis ca nu are dubii:)) o sa o cheme Antonia. Sunt extrem de fericita!!! in legatura cu intalnirea....pai in fata la mc e ok? si gasim noi o cafenea de acolo...la 16:00???? Mamica mandra a lui Dani si 14+ |
Felicitari!
Andreea B.
cu o minune
mandreeac spune:
Deea colul se masoara ecografic, sg chestie e sa nu urinezi inainte, ca sa il poata masura bine.
Imi pare rau ca nu vii la intalnire.
Andreea B.
cu o minune
lalely07 spune:
Hey antiguess..gata ti-ai luat o piatra dupa inima stii sigur ce ascunzi in burtica..Felicitari pt caruciorul roz!
Kmy_black medicul mi-a recomandat oscilococcium,vitamina C,si nurofen raceala si gripa.Eu nu am luat nurofen, am luat ieri un paracetamol..azi nu stiu daca mai iau.Iau in schimb acels oscilo si vitamina C,beau ceaiuri,diseara incerc si o frectie...
Mandreac o sa incerc sa fac diseara si eu prosopul...Nu stiu cum s-a rezolv cu nasul infundat ..nu mai pot sa respir.Azi noapte mi-am facut inhalatie de apa cu otet dar mi-a trecut momentan..azi nu stiu sa fac cu ceaiuri mentolate..sa vedem ce mai gasim pana diseara...
In rest stau acasa..acum ma bag la somn...am asa o stare bleaga...am fata umflata..ochii cat cepele...Nasul nu mai zic ca este rosu si vai de el..ca aseara toata noaptea l-am suflat..
Feriti-va de raceala..ca este asa aiurea....
Vorbim dupa-amiaza!
12+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
dinora77 spune:
Neata (la mine e neata inca)!!!Harnice ca de obicei. Umpleti paginile la fuga, dar e bine asha...avem atitea de invatat una de la cealalta ca nu ne-ar ajunge tot spatiul DC.
lalelyimi pare foarte rau ca ehsti racita. Mie-mi sta pe limba frectii cu spirt, dar nu shtiu daca e voie in sarcina. Sunt cu adevarat foarte eficiente. Pentru gat umflat iti pot recomanda gargar cu apa fierbinte shi sare. Eu mai pun in solutia de sare un pic de ulei eteric cumparat din farmacie shi 10 picaturi (la ca. 100 gr apa) de elixir (apa de gura)Glister de la Amway. (Tin sa mentionez ca nu sunt reprezentant Amway shi nu tin sa reclamez produsul. Pur shi simplu este un produs pe care-l folosesc de ani multi shi pentru care am convingerea ca e foarte bun si care cred ca-l puteti shi voi procura in Romania de la reprezentanti). Sotul meu a venit racit varza zilele trecute acasa cu un gat cit Europa + febra. L-am doftorit cu ce ti-am zis mai sus shi s-a trezit dimineata ca nou.
Felicitas stiam shi eu de faza cu Danone. Nemtii au facut recent publice marcile de lactate ce provind din hrana modificata genetic. Danone era prima pe lista. Si cand te gindeshti ca jumatate din produsele lactate din magazine sunt produse Danone.
anaxenasi eu sunt pentru modificarea parolei...
bb_yasmidureri pe jos mai am shi eu. Despre contractii povesteam ieri ca am shi ca-s foarte evidente.
Va povesteam la 15 saptamani c-am observat pe slip o pata mica de spotting. Pai uite ieri s-a repetat povestea. A fost doar pata aia shi nimic altceva,astazi e totul bine, dar eu iarashi sunt in stare sa ma duc pe lume de griji. Fetelor, cu burtici mai maricele, va rog sa-mi ziceti daca a-ti avut shi voi asha ceva, sau daca a-ti auzit de la alte gravidute despre spotting in saptamana 21. Eu ma gandesc ca e de la intinderea de ligamente. Data trecuta n-am fost la doctor, iar cand am ajuns la el peste 2 saptamani mi-a zis ca nu-shi explica de ce am avut pata aia de sange atunci.
Fetele care a-ti simtit contractii, va rog sa-mi ziceti cam cate pe zi a-ti numarat??
Sunt sigura ca la voi voi gasi raspunsuri. Va pup shi va multumesc anticipat

Dino
20+