cosmetice /parfumuri FM, pareri!
ati folosit? mi-a picat in mana o oferta de parfumuri si cosmetice.parfumurile sunt infinit mai ieftine decat ce gasesti in magazin, dar calitativ cum or fi?
multumesc!
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!
Raspunsuri
Dorsilia spune:
eu distrubui acum acesta marca de parfumuri, inainte de asta le-am folosit, si le mai folosesc si acum, sunt extraordinar de bune, am mostre, oamenii comanda o data si revin, pt ca sunt multumiti de calitate dar si de faptul ca au un pret decent. Am acasa 4 parfumuri de la FM si pudra, creme de maini, roll, sunt absolut multumita, au arome persistente.
incearca fara grija
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikole Ce-i FM? Nikole, mami de Albastrel si Albastrica And I saw the river Over which every soul must pass |
mirela0521 spune:
si eu am rasfoit aceste cataloage de curand, insa mie nu mi se par chiar ff ieftine, cum ziceti voi. preturile sunt apropiate de avon sau orifflame. majoritatea parfumurilor sunt in jur de 100lei, doar 2-3 pe la 56lei. am inteles ca sunt copii dupa parfumuri celebre sub licenta poloneza. daca te inscrii ca distribuitor sau consumator, nu mai stiu exact, beneficiezi de o reducere de 40%. in acest caz preturile mi se par mai accesibile, cu aceasta reducere. din cate am inteles au si niste produse de intretinere si curatenie pt casa care sunt bunicele si ieftine. oscilez inca sa comand ceva sau sa folosesc tot ce stiu eu...
Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008)
emanouela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mychydutza
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!! |
emanouela spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui emanouela
|
scrisesem si un mesaj dar vad ca nu a aparut asa ca repet:
razi si de mine, ca nici eu nu stiu ce e ala FM
valentinag spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikole Ce-i FM? |
Produse federico Mahora nikol.Uite aici:
http://www.federicomahora.ro/
"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
mychydutza spune:
ei, eu n-am "ras" de nikole pt ca nu stie(k nici eu habar n-am de ei), ci pt ca atunci cand am vazut ca a postat, am zis: gata acu obtin un raspuns "competent"....si cand colo..........
iulix spune:
Mie nu imi plac produsele FM. Am comandata o singura data de la ei niste parfumuri parca si nu au persistat deloc. Acum depinde si de gusturi!
Dorsilia spune:
ma mir ca nu sunt doritori de FM, macar devenind distribuitori aveti ocazia sa va cumparati pt voi cosmetice bunute si de 3 ori mai ieftine decat in malluri unde un parfum "de clasa" costa 200 ron iar la FM, luati si mirositi, dati-va si sa-mi spuneti mie ca nu persista la fel ca si cel luat din mall, eu am facut experimentul. Mi-am luat un Estee Lauder - Pleasures de la Mon Parfum din mall si mi-am luat luat unul de la FM....nu le disting defel, si nefiind snoaba parca as inclina pt cel de la FM pt ca :
1. miros identic cel putin pt nasul meu si cred ca si pt nasul 99% dintre oameni
2.nu-mi face gaura in portmoneu
3.si nici nu-mi distruge reputatia daca nu scrie Estee Lauder pe sticluta de parfum ci scrie by Federico Mahora :P
Asta a fost al doilea experiment pt ca eu inainte foloseam mult Happy de la Clinique si de cand cu FM-ul, m-am scutit de cheltuieli si de frustrari,imi iau ce-mi place cand vreau, la un pret superbun, si la o calitate buna, iau si pt cunostinte, prieteni, rude, iau pt a face cadouri care sa si placa si sa nici nu ma usuce la buzunar pe mine. Eu una ma declar multumita, am fost multumita si doar ca clienta de produsele lor, iar de doi ani de cand sunt distribuitor sunt de doua ori multumita. Acum au si produse de make up, care pe mine "ma prind", nu am facut alergii de la ele, au o aroma placuta, textura rezistenta...am fost si clienta avon si oriflame si in afara de fondul de ten cu efect de iluminare si un ruj de la avon, altceva nu mi-a placut, dintre produsele lor. De la oriflame am comandat si nu am folost nimic pt ca nu mi se potrivesc produsele lor, fardurile se aduna, rujurile idem, etc, deci e bine ca fiecare intai sa incerce, chiar daca vi se pare pretul suspect de bun ca sa reflecte si calitatea, luati, incercati si apoi puteti stabili daca e bun sau nu pt voi o marca de cosmetice