Floricele de Liliac mai - iun 2010 (26)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Eu sunt zuza rau, degeaba mai am experienta unui copil. Sambata noapte eu nu am dormit deloc din cauza Ekaterinei, care mi-a plans toata noaptea. Eu am zis ca e de la muci, ca e fata racita, dar cand colo o chinuia dintele. Si duminica noapte s-a miorlait. Luni cum am ajuns acasa si am pus fata in patul ei si-a luat puiutul de perna in brate, biberonul si a dormit neintoarsa pana dimineata. Eu de unde sa stiu ca fata de fapt urlase de dinti . Iustinica vad ca e mult mai cuminte, chiar nu zice nici pas si baga somn la greu. La ea inca nu a spart de tot dintele, la Eka e mare deja. Exact asa am facut si la Alexandra la primul dinte, la fel era fata racita, a venit pediatra si mi-a zis tu nu vezi ca are dinte. Deci sunt varza la capitolul asta, mi-e asa o ciuda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

SORANA Distractie placuta la teatru sa te intorci acasa desalbaticita

Fetelor, am vazut ca Monyca a cerut parola eu zic sa o dam

mami de fetita dulce ELIZA ALEXIA
09.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

buna fetelor,

iar abia reusesc sa mai intru si eu pe aici... m-a capiat Denis, cel mare. este un razgaiat si jumatate si in ultimul timp ne si bate de ne suna apa-n cap! suntem zgariati toti, eu , mama si sotul meu de zici ce-i aia. plus ca arunca in noi si in mobila, televizor cu ce-i cade-n mana
pe cel mic insa il iubeste si are grija de el, macar atat

am vazut ca vorbeati de razatoare pt mar/biscuiti: din pacate, mama nu a pastrat-o pe cea de sticla pe care imi razuia mie, asa ca am gasit la Billa und foarte asemanatoare cu ce am avut eu cand eram bebe, dar din plastic. si este ok! a costat in jur de 3 lei/buc.

am si eu o intrebare pentru fetele care intra din CIC1 direct in CIC2: ati depus deja dosarul? ce acte v-au trebuit? a mai fost nevoie de adeverinta cu venitul pe ultimele luni de la job? (eu banuiesc ca nu, pentru ca adeverinta asta se afla oricum la primul dosar, dar...cine stie?).
va multumesc!

Sabina, felicitari pentru dintisori!!!

Vivela, ce minunatie de baietel ai tu!!! Sa-ti traiasca!!!

Mergi la inceput

Monyca.C, am citit acum un pic din urma si am vazut ca vb despre dermatita atopica. Denis al meu a avut cateva luni asa ceva. Dupa ce m-am chinuit cu tot felul de creme, geluri de dus speciale, pe care am dat o groaza de bani, sa vezi cu ce am scapat: cu vaselina!!! Mi-a spus o tipa ca bebele ei asa a scapat si am zis sa testez, ca rau nu are ce sa-i faca. I-am dat timp de 2 saptamani (vaselina fara parfum si fara alte adaosuri, am luat-o de la DM, vaselina Balea) si nu mi-a venit a cred ca am scapat. El avea pe fundulet si pe marginea calcaiului). Acum, nu stiu ce sa zic, poate intrebi pediatrul si poate o testezi si sper sa fnctioneze si la voi. La noi, de atunci, nu a mai aparut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Vaselina "Belea" folosim si noi, dar pt masaj!

Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55h)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Cris- era si sotul cu mine! Nu avem probleme in a aprecia un barbat/femeie frumoasa! Noi mergem pe strada si daca vedem un exemplar frumos ne exprimam liber " Ce barbat/femeie frumoasa!". Totul e sa nu ramai cu gandul si sa vrei mai mult! Niciodata nu am avut probleme a privi pe cineva in ochi, ci doar persoanele cu nuante deosebite ale ochilor! Nu stiu de ce!

Cu ginecologu' glumea ca pana nu-i arat testul pozitiv, sa nu ma prinda la el!

Cica "un exemplar frumos"Esti chiar tareM-ai facut sa rad cu pofta.

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

cu intarziere,LA MULTI ANI FERICITI pt. R.Cata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

mai ziceti odata si pt baba roxana remediile homeopate pt sporit productia de lapte? sar'na anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

De cateva zile ma confrunt cu un mare taraboi (care azi a atins apogeul), cu urlete de ciuda si chiar si plans cu nervi datorate faptului ca dupa ce mi se intorc pe burta se chinuie sa o ia din loc tarandu-se si cum nu reusesc sa inainteze decat cate 1-2 cm iese mare mare scandal.
Problema e ca ii intorc pe spate non-stop cand ii vad ca deja sunt obositi dar de fiecare data se intorc pe burta din nou.
Ai vostri merg ca lumea de-a busilea ?
Cat a durat la voi pana le-a reusit aceasta manevra ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Si al meu exerseaza mersul, dar nu reuseste! Dar, nu e prea devreme pt mers de-a busilea?
Al meu face in schimb crize ca nu poate sta in fund! Se ridica si cand sta pe pozitie plana pe spate! Sa vezi coate proptite in perna cand sta inclinat!Si tipete pe masura!

Mergi la inceput