Bucurii de sept-oct 2006 (184)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AndraPG spune:

Buna dimineata!
Lexi multumim pentru urare.
Simbata am avut parastasul de 7 ani al tatalui meu si nu sint multumita deloc de cum a iesit.
Din cauza vremii urite de afara si mai ales din cauza ploii, am stat foarte putin la mormint, abia am reusit sa pun niste flori si m-am chinuit vreo 10 minute ca sa aprind candela si o pun la adapost de vint.
Nu mai pomenesc de bugetul de austeritate care m-a impiedicat sa fac parastasul ca la carte, ma simt prost atit fata de mine cit si fata de bietul tata.
Va doresc sa aveti o zi frumoasa, chiar daca vremea de afara e asa cum e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna dimineata!

Cafeaua este gata!

Youannamarie - ne bucuram ca ai mai dat pe la noi. Te mai asteptam cu mult drag.

Lilina - spor la .

Xan - ne bucuram ca ai dat un semn de viata- te asteptam pe la noi

Andra - D-zel sa-l odihneasca

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

neata fetelor!

Ioana, bine ai revenit! asteptam sa ne dai vesti (bune sper) despre voi!

Andra, sunt convinsa ca tatal tau, de acolo de unde este, simte cat de mult il iubiti si stie ca , oricat de urat este afara si oricata criza ar fi, voi va ganditi la el si ii simtiti lipsa si il iubiti. asa ca nu cred ca un parastas mai putin bogat ar trebui sa te supere. ma rog... asta este parerea mea...

Lili, cand mai pove de vladone ma gandesc la al meu victor... din momentul in care se trezeste (si o face in jur de 6 dimineata) pana cand se culca nu sta locului o singura secunda!!! si face numai si numai prostioare. strica lucruri, arunca jucarii, da mancarea pe jos, o impinge pe daria, se cearta cu ea pe jucarii sare, se loveste. din pacate pentru buna lui disciplinare, este si muuuuuult prea smecher si prea dulce ca sa-i rezisti si e foarte dificil sa-l pedepsesti (mai ales ca se pedepseste singur, daca face vreo prostie se duce singur la dormitor la pauza si iese dupa cateva minute razand si cerandu-si "cuze" si te pupa). speram ca, cu trecerea timpului sa fie mai usor, dar vad de la tine ca nu-i asa...

eu am hotarat astazi sa nu merg cu dari la dr, cu toate ca trebuia. din pacate am ramas fara bani de dr luna asta. nu ca ar trebui sa platesc, in mod normal nu ar trebui, caci mergem cu trimitere... dar daca nu dai , nu primesti... asa ca nu ma duc sa-mi spuna ca nu exista fonduri si ca trebuie sa platesc. mi-e ciuda, caci stiu ca trebuie sa fac aceasta fizio si kinetoterapie.

uneori imi vine sa ma duc la dr si la asistente si sa le spun ca, chiar daca ma vad mai bine imbracata si cu masina, asta nu inseamna ca acum eu traiesc bine si-mi permit sa le platesc, sa nu ma santajeze asa. ca daca traiam decent acu' ceva vreme, nu stiu cum se face, dar nu mai facem fata. gradinita particulara a lui victor este o cheltuiala mare pe care cu greu ne-o permitem, dar nu avem ce face, altfel trebuia sa angajam bona si tot acolo ne ducea. in plus, creditul a ramas la fel de mare, cotizam de ne usuca. nu inteleg de ce trebuie sa cotizez la tratamentul dariei, daca ar trebui sa fie gratuit. Boala dariei este una cronica, o va avea in cel mai fericit caz pana la adolescenta, de ce trebuie sa-mi fie teama ca daca ma duc cu trimitere oricum platesc (ca sa nu zic ca mai dau ceva si la medicul de familie, ca deh, imi da trimitere si tr sa fiu dragutza..)???

iar incep cu ale mele... dar cand stiu ca in mod normal acum trebuia sa fiu cu daria la dr si de maine tr sa incep fizioterapia si eu n-o fac ca nu-mi permit acum sa platesc ceva ce trebuia sa fie gratuit ma apuca furia!

eh, astea fiindu spe, sa aveti o zi frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraPG spune:

Criss, multumesc mult!
Roxana, nu la "bogatie " ma refeream, nu tineam sa-i dau nu stiu cite pachete sau sa fac mincare acasa, este vorba de ritualul pe care il presupune parastasul de 7 ani, cu preot care vine la mormint, tine o mica slujba, hainele pe care trebuie sa le dai de pomana si pe care din pacate nu am avut bani sa le cumpar acuma, etc. Oricum, nu am de ce sa ma supar.
Sanatate multa micilor bucurii!

Mergi la inceput

Roxana - este dragutz Victor cum isi da el seama ca a gresit si se autopedepseste.

La noi pe Victor nu stiu cum sa-l pedepsesc- nu stiu de ce in ultimul timp este tare marait, face tot ce poate sa obtina tot ce vrea si daca-l pedepsesti urla de nu mai poate din toti rarunchii. Nu-l bag in seama, plec de acolo cand face asa ceva dar desi incepe numa ca sa ma supere pe mine - apoi nu se mai poate opri din plans si mie tare mila de el. Dragos este si el obraznicutz cateodata si a ajuns sa nu mai faca diferenta intre ceea ce e bine si ce e greu - dar la el pedepsele sunt deja altfel - si eu tot bat din gura si parca tot nu se prinde nimic de ei.
Mai nou orice le spun au invatat ca o moara stricata sa spuna - Esti cea mai rea mama din lume - de-ati sti ce tare ma enerveaza- si stiu ca de aceea si spun lucrul asta. Eu le raspund - alta nu aveti multumitiva cu mine.Seara vin parerile de rau si-mi spun ca ma iubesc dar vorba aia le scapa pasarica.

Mergi la inceput

Buna dimineata pe la amiaz!

Va servesc cu un ceai la ora asta, pentru cafea este prea tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta_eu spune:

Buna fetelor

Cris multumesc pentru ceai!

Mathias, Luca, David Stefan, Vlad, Vladimir Alexis sa cresteti mari, sanatosi, frumosi, voiosi si sa aveti parte de multe, multe impliniri!!

Eu fiind la serviciu si avand pana acum destul de multa treaba, care nu prea imi place ... m-am decis sa intru si sa vad ce mai faceti, sa ma relaxez putin!

Noi suntem din nou la gradi, am reinceput de ieri ... dimineata e mai greu cu trezirea, dar apoi toate sunt bune si frumoase. Asteptam vacanta!

Ce vreme mai fetelor, parca vine iarna direct. Nici nu stiu ce sa fac azi, cum sa ajung sa-mi iau copilul de la gradi ... sa ma aventurez cu masina (ar trebui sa plec de pe acum )... sa iau metroul si tramvaiul (pe vantul si pe ploaia asta ... mi se zburleste parul cand ma uit de fereastra) ... cat de urat este Bucurestiul pe ploaie ... Acum as vrea sa stau intr-o casuta micuta si draguta, cu un perete de sticla, cu o carte in mana, tolanita pe o canapea si invelita cu o patura moale si calduroasa, sa citesc si sa mai arunc cate o privire la vremea de afara ... ...

Din pacate sunt la birou, in fata calculatorului ... si trebuie sa ma intorc la treaba

Multumesc pentru ca existati ...

http://picasaweb.google.com/ancuta2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna seara, mamici!

Dau si eu un scurt semn de viata, timpul asta zboara ca nebunul... Ori e din cauza varstei?

Ancuta, la Iasi sunt vreo 7 grade acum si ploua. Parca ma tolaneam si eu intr-un loc caldut si comfortabil descris de tine. Dragut, mi-a placut.

Urez "La multi ani" tuturor copilasilor carora n-am apucat sa fac acest lucru.

Maria e bine, sper sa incheie sanatoasa cea de-a treia saptamana de gradi. Apoi mai are o saptamana si intra in vacanta.

Sper ca maine sa fiu mai harnicuta la scris!

usor tuturor!

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna dimineata, mamici!

Vine cineva la un castronel de ceiuc cu musli?

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta_eu spune:

Buna fetelor!

Gety multumesc pentru micul dejun! Bun, bun, mai ales ca dimineata plec fara a gusta nimic! Noroc cu fructele pe care mai apuc sa le iau cu mine!

Vad ca fetele noastre s-au tolanit pe canapea la caldurica!

Eu sunt din nou pe baricade, am terminat ceea ce incepusem ieri si nu-mi place (o nebunie de raport ... ) asa ca trebuie o pauza ... ca doar "pauzele lungi si dese sunt cheia marilor succese"

Gety chiar ma gandeam si eu zilele astea ce repede trece timpul, sau ' om fi noi de vina? Lucian Blaga parca spunea ca nu timpul trece, noi trecem prin el ... oricum ar fi el sau noi prin el trece foarte repede ... acu' e gata anul ... deja m-am apucat de pregatirea petrecerii de sfarsit de an - de la serviciu - ca acasa ... e acasa ... sarbatori in Ardeal, ca in fiecare an.
Ieri de exemplu am luat fata de la gradi, am dat o raita, raita e mult spus, prin magazinul Unirea - i-am luat cizme de cauciuc si o pelerina de ploaie ... ca nu mai putea fata mea fara ele, si am ajuns acasa dupa ora opt, si ne-a mai ramas timp doar pentru "mancat, spalat, pijamale si ... " somn - ca sa il citez pe Bitsy ( de la Itsy Bitsy radio)
Iar azi e deja trecut de miezul zilei ...

Si va las amu' ca tre' sa revin ... la trebi

http://picasaweb.google.com/ancuta2009

Mergi la inceput