Bucurii de sept-oct 2006 (184)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

lexi, de ce iti trebuie pila la TVR?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ca sa fac rost de serialele coreene de care am devenit dependenta! Am luat-o razna, nu? Dar ce sa fac daca imi plac asa de mult incat le visez si noaptea?

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

ce tare esti, lexi! am auzit de dependenta de seriale romanesti de la "acasa", am auzit de dependenta de Friends/ Seinfeld/ Sex in the city... ba chiar si seriale turcesti pe Kanal D... dar tu esti prima cu dependenta la seriale coreene!

Lil, ce super ca te tii de tae bo! pe unde faceti revelionul, ai gasit vreo super oferta? ce-i cu vladone de nu mai vrea gradi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

salutare
n-as emigra decat in Europa...dar cine stie. asa ziceam si acum vreo 2-3 ani, ca n-as pleca din tara si uite ca m-am razgandit.

Rox, nu stiu de ce nu vrea la gradi, azi a plans, s-a agatat de mine, imi spune ca nu vrea, ca-l bat copii, sa-l iau cu el. Si asta abia acum, cand a trecut atata timp de cand a inceput gradi... chiar nu inteleg si ma rascolesc toate diminetile astea .
Nu plecam nicaieri de Revelion. Iti vine sa crezi ca nimeni din agentie nu pleaca ???? Probabil ca vom merge iar in club.

Lexi, sa stii ca pe internet sunt site-uri unde gasesti serialele de pe tv. Eu sunt dependenta de DEXTER si TRUE BLOOD ! Am fost de Heroes, Seinfeld si Friends... Noroc cu sotul meu ca le descarca si ma invita la cate o vizionare.

Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Buna seara si poftiti la un ceai de somn,asa-i zice la ce beau eu,cu toate ca eu dorm de rup si fara el.
O seara frumoasa si vise minunate!

Mergi la inceput

Lilina, am incercat o multime de siteuri de care spui tu, si romanesti sin straine (inclusiv coreene) dar nu merg. Doar pe youtube reusesc sa mai vizionez cate ceva dar nu tot ce vreau.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Buna dimineata, va ofer fierbinte!
Maria e mai bine cu nasul, asa ca azi am dus-o la gradi. In schimb eu sunt in ultimul hal de racita.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Neatza!

Desi cu intarziere,va invit la o cafelutza si o felie de tort!
Multumesc mult de urari si de asemenea va doresc multa sanatate si fericire tuturor!
Am rasfoit un pic paginile din capitolul asta si le doresc sanatate multa bucuriilor bolnavioare! Roxana, multa putere si sper din tot sufletul sa se rezolve cu bine problema Dariei. Nu am vazut mesajul Andreei, dar am inteles ca sunt probleme iar cu Sebi. Imi pare nespus de rau si sper totusi sa primim vesti bune si de aici. Insanatosire grabnica si bucuriilor racite si sa trecem cu bine peste zezonul asta rece.
Noi suntem bine, Eric nu are nici o problema cu noua scoala, ii place tare mult! Cand trecem pe langa vechea scoala, spune clar ca el nu mai merge acolo ca e mai frumos la noua scoala, copii nu bat, sunt prietenosi. Si colegii l-au acceptat imediat ca e vesel, bland si darnic cum l-a descris educatoarea. S-a integrat foarte repede in clasa. Cand i-l duc dimineatza si i-l las in sala unde sunt copii, cei din clasa lui cand i-l vad i-l cheama la joaca. El fuge la ei de nici nu mai apuc sa-l pup sau sa-i spun ceva. Am mutat momentul "la revedere" la coborarea din masina.
In rest, asa cum spunea Roxana, as conserva momentele astea cumva. Daca m-ati vedea ce permutari fac numai ca atunci cand e el acasa sa nu fac nimic decat sa stau cu el. Am avut vacantza toata saptamana trecuta, mi-am luat si eu liber, nici nu stiu cum a zburat. Cand va fi mare, copilul meu vrea sa se faca pirat, pilot, pompier, politist si doctor! toate deodata! si va merge la scoala de pirat-pilot-pompier-politist-doctor!

Va pup pe toate,

Roxana si Eric (11 Septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Rox, ce dulce e Eric cu scoala de pirat-pilot-pompier-politist-doctor! Super tare!
Fii-mea mi-a spus mai demult ca vrea sa se faca doctorita, ceea ce l-a facut pe taica-sau foarte fericit, caci el mi-a spus inca dinainte sa avem copilul ca el isi doreste ca fiul/fiica lui sa ajunga doctor. I-am cumparat la Bucuresti o trusa medicala si toata ziua ne consulta pe toti ai casei, inclusiv pisica.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Buna dimineata,multumim de cafea.
La noi dimineata erau 0 gr dar vad ca iese soarele,eu sper sa mai tina un pic timp frumos pentru ca planuim sa ducem copila duminica la calarie.
Si despre ce se fac copilasii cand sunt mari,Patrizia vrea sa fie dentista,de unde are ideea asta habar nu am dar o tine pe a ei si noi ne miram pe ascuns(la ce frica am eu de dentisti)
Asta e..sanatate sa fie ca restul le luam asa cum vin.
O zi frumoasa!

Mergi la inceput