Bucurii de sept-oct 2006 (184)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

neata, dragelor! La multi ani si multa sanatate mihailor, mihaelelor, si gabrielilor/ gabitzelor!

Lexi, m-ai lasat masca cu visul tau atat de aproape de adevar! e foarte adevarat, daria n-a mai avut asa un sfarsit de saptamana frumos de mult timp! a fost vesela tot timpul, a iesit in parc si s-a intalnit cu prietenii ei, iar ieri am fost la un spectacol extraordinar la teatrul tadarica, unde a stat numai lipita de scena, a cantat, a dansat, a interactionat cu artistii, a fost extrem de fericita.

Ioana (pufy), cred ca iti este infinit de greu sa pleci si sa nu-ti vezi copiii, familia, pentru atat de mult timp. esti foarte curajoasa si iti doresc din suflet sa te intorci sanatoasa la puiutii tai si nimic niciodata sa nu va mai desparta.

sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
La multi ani tuturor celor care azi isi sarbatoresc onomastica, in special Bucuriilor Mihai Sebastian, Nicolas Mihai, Gabriel cu surioara Diana Gabriela, Cosmin Mihai, fratiorului lui Rares, Denis Gabriel si mamicilor Ignatica, Gabitzica si Osna!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Rox, ma bucur mult ca Daria a avut asa un weekend frumos! La cat mai multe de acest gen!
Maria mea se simte ceva mai bine in schimb pe mine ma doare in gat destul de rau. Ma paste si pe mine raceala...

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

La multi ani de SF MIHAIL SI GAVRILsanatate si noroc le dorim sarbatoritilor
si eu am destui prieteni care s-au saerbatorit azi, inclusiv 2 colegi de birou, deci a fost un mic party aici.

Despre noi ce sa zic...Vlad nu prea mai vrea la gradi. Nu stiu de ce, dar nu-i place.
Eu cu serviciul, foooarte ocupata, cu margelitul, ceva mai des in ultima vreme, chiar am avut comenzi multe si mai nou cu taebo, merg de 2 ori pe saptamana, am deja o luna de cand merg si sper sa ma tina.

Sper ca sunteti bine, mi-e dor de voi, dar uite ca nu am timp mai deloc sa intru si aici, desi am promis ca o sa apar mai des

Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

am apucat sa mai citesc un pic din urma

lexi am vazut ca ai intrebat de noi. Inteleg ca asta e ultimul capitol din Clubul Scutecelor

pufymic, of Doamne, IRAK ? Doamna Ajuta ...

rox, off Doamne. si mie mi-e sila de aceasta tara si nu credeam ca o sa ajung sa simt asta. as pleca si maine daca as avea posibilitatea.

am vazut ca ati vorbit de scoala. Roxana sunt de aceeasi parere legat de ce se invata la noi in scoala, mi-e groaza de perioada cand voi incepe sa caut o scoala pt Vlad ...

Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna seara, mamici!

A trecut si prima zi de gradi de dupa vacanta.

"La multi ani" tuturor sarbatoritilor zilei de astazi. Sa va dea Dumnezeu multa sanatate, fericire si impliniri.

Lilina, de plecat din tara se poate. Noi voiam sa emigram spre Canada. Acum ezitam. Dar nu stiu cat, avand in vedere ca din 2012 incepem sa platim cu varf si indesat ce am imprumutat acum.

Am o staaareee. Sper sa nu molipsesc pe nimeni.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Vad ca vorbiti de plecat din tara. Nu am fost pe alte continente asa ca nu ma pronunt dar eu zic ca merita sa incercati si mai aproape, in Europa. O solutie ar fi site-ul EPSO (il gasiti imediat cu google). Va puteti uita periodic acolo sa vedeti ce apare si sa va incercati norocul cu vreun concurs.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Buna dimineata, e gata, pe unde umblati?

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Astazi sunt melancolica...nu stiu cum trece vremea asta! imi doresc sa conserv totul intr-un glob si sa am oricand posibilitatea sa mai dau o fuga prin locuri care mi-ai fost dragi, prin evenimente care m-au facut fericita sau pur si simplu sa pot sa-mi mai tin , cand vreau, copilul bebelus in brate, sa-i simt mirosul de inger, de laptic, sa-i redescopar primul zambet, primul cuvant, sa pot oricand sa ma reintorc la ghidusiile inocente de acum.

va spun asta pentru ca in fiecare zi descopar cat de frumosi copii am si sufletul meu nu poate cuprinde atata fericire cata ei imi aduc. Am impresia ca pierd fericirea, caci da pe dinafara sufletului... nu o pot avea in rate? sau depinde de mine sa-mi duc fericirea mai departe, sa vad frumosul in copiii mei in fiecare etapa a vietii lor? sunt extraordinari si nimic pe lume nu ma poate clatina daca ei sunt sanatosi si fericiti.

au fost impreuna la teatru la gradinita lui nana si imi povesteste fiecare educator de acolo, de fiecare data cand ma vede, cat de superbi au fost amandoi, cum se tineau de mana, cum daria l-a luat in brate pe victor cand a venit "Doamna Lene" care sforaia si l-a speriat. ii vad in mintea mea, stiu ca asa sunt si sper din suflet sa cultiv dragostea asta dintre ei.

si ma uimesc in fiecare zi cu expresii noi, cu ganduri noi, cu actiuni noi... azi dimineata mancau amandoi cereale si eu am venit cu vitamina c si vagnatolul la nana. iar el mi-a ridicat un deget si mi-a spus: "o cunda, mami!" (o secunda, mami)... mi s-a parut extraordinar, habar n-am de unde stie el de o secunda, prinde tot timpul din zbor...ca doar are 2 ani si 3 luni...cand a trecut timpul?

ma uit la daria, s-a lungit, este domnisoara... este vesela, inocenta, frumoasa, blanda...

va pup

Mergi la inceput

Rox,
Fetelor, nu are vreuna din voi vreo pila la TVR?

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput