Bucurii de sept-oct 2006 (184)
Raspunsuri - Pagina 13
GETY spune:
Buna dimineata!
Imi pare rau ca am revenit, iar apoi iar am lipsit. Am scris ca urmeaza o perioada mai aglomerata la servici si asa a si fost si mai este inca vreo 2 saptamani. Acasa timpul zboara, venim de la servici obositi iar eu platita si prost.
Am citit mesajul lui Pufy. Ii urez tot binele din lume si Dumnezeu sa aiba grija de ea acolo departe unde pleaca.
Si de la noi din spital pleaca asistente. Una a invatat flamanda pentru ca si-a gasit de munca in Belgia, dar ramane definitiv acolo. Pleaca intai fara sot si fetita de 3 anisori.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
anangel_lexi spune:
Buna dimineata, poftiti la
.
Gety
, ma bucur ca sunteti sanatosi.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
Crisnemes spune:
Buna dimineata!
Lexi multumim de cafea! Cum este Maria ii mai curge nasucul? Ati fost la procesiunea de Sf . Martin?
Pufy- eu sunt profund impresionata de decizia luata. Iti urez sa treaca timpul cat mai repede si sa te intorci cu bine acasa.
Gety - pupici!
Ieri noi am facut un gulas si niste gratare, paine si paganete in cuptorul de paine. Am avut si o gramada de invitati si am stat pana seara pe afara. Copii sau distrat de minune sau jucat ratele si vanatorii, castel, fostbal , badminton.
WE placut in continuare

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
anangel_lexi spune:
Cris
, inca mai e infundata dar nu-i mai curge asa rau nasucul ca ieri. Nu am mai ajuns la procesiune aseara, dar s-a simtit f bine la ziua baietelului, asa ca nu a regretat ca nu a mai ajuns la timp.
Rox, v-am visat azi noapte, pe tine si pe copii. Dariuta era taaare vesela!

de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
trischa spune:
Salutare tuturor,
Azi a fost deschis un magazin de mobila si ne-am dus si noi..era asa de aglomerat

,cred ca tot orasul asta a facut.Am cumparat o tigaie si am fugit.
Lexi,sanatate coplilei si daca esti interesata am vazut in reclama de Aldi un inhalator.De ai interes urmareste reclama,apare in 15 nov.
O duminica frumoasa va doresc!
GETY spune:
M-am mai intristat zilele trecute si de mesajul despre Sebicu.
Oare nu exista posibilitatea sa fie tratat macar in strainatate?
Lexi, ti-a scris ceva in privinta asta? Totusi, sa ramana fara auz la ambele urechi... 
Maria este bine, incepem de maine o noua saptamana de gradi, iar acum Eurespal si niste Olynth pe nas, ca deh! sezon rece fara un picut de probleme nu se poate. Si am mai reusit sa o coving sa ia zilnic fructe de catina cu miere de albine.
A inceput sa invete cuvintele in engleza, dupa somnicul de pranz s-a trezit spunand: "My name is Maria". Nu stiu ce-i invata la gradi, eu o invat sa spuna "Buna dimineata", cati ani are, sa numere pana la cinci, cum o cheama si alte cuvinte ca: pisica, catel, soricel si altele care ma intreba chiar ea. Ieri m-a intrebat cum se zice la "bucatarie" de exemplu.
In rest e bine, miercuri cred ca o sa fie ziua de stat acasa.
Sper ca de maine sa fiu un pic mai activa. 
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
anangel_lexi spune:
Trischa
, multumesc de pont dar am achizitionat un inhalator din Romania si sunt fff multumita. Deocamdata nu consideram necesar sa-i facem, am facut doar o sedinta, dar acum e mai bine si ii dam doar Panadol si picaturi in nas.
Gety, Andreea nu a spus nimic de vreun tratament in strainatate. Stiu ca la un moment dat gasise o clinica dar nu stiu daca a cautat mai multe amanunte.
de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
Crisnemes spune:
Buna dimineata!
Trischa - multumim de cafea!
La Multi Ani!
Mihai, Mihaela, Gavril, Gabriela, Gabriel si toate derivatele.
Crisnemes spune:
Gety - Victor face engleza la gradinita de 3 ori pe saptamana cate 30 de minute- eu sunt uimita cate stie. Am noroc ca Dragos mai canta in engleza si mai prinde si de la el cate ceva.
Mariei si
!