Burtici de nov dec 2010 - FELICITARI LIDIA_P(127)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Vasari, nu prea stiu ce detalii sa-ti dau. Arianna nu vorbeste, deci degeaba o intreb dc i-a placut, ce a facut, iar sotul e scump la vorba A venit fericita de acolo, dar cred ca se datoreaza faptului ca a fost intre copii. Ea e la primul modul, cel de Signing, care se adreseaza copiilor sub 2,5 ani. Nu e prea mult de spus, ca mai mult e o joaca si cuvintele sunt insotite de semne. Un modul dureaza 10 sedinte, cate una saptamanal. Costa 600 lei/modul, dc platesti la inceput tot, sau 700 lei in 2 rate. eu am dus-o pt ca in perioada asta nu prea am alternative pt socializare. Sunt putini copii, 7 in seria ei. Stau intr-o camera si prin joaca asociaza semne cuvintelor.
De abia de la modulul 2 iti pot spune dc sunt progrese, dc chiar merita banii. Eu m-am gandit ca e 60 lei sedinta, iar in mall la locul de joaca dau 30 lei si nu stam mult, ca e imbrancita de copilasii mai mari si nici nu invata nimic. eu nu o duc ca vreau sa fie geniu, ci imi dau seama ca ii lipsesc copii f mult. ea zilnic are program de joaca cu e fetita mai micuta cu 5 luni decat ea, dar se vede ca duce lipsa de socializare. Se bucura f tare cd e cu copii mai multi.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 36+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Beatrice sunt curioasa daca iti place! Sa ne spui.

Am trimis un link cu poze cu noi in contul comun ( ca pana incarc eu poze pe Picassa ....). Sunt cateva cu mine cu burtica recenta ( cred ca sunt ultimile pe care indraznesc sa le mai fac pana nasc ( ca poze artistice ca ale lui MSymo de ex no way sa fac - btw mi-au placut la nebunie MSymo !)

Si am mai vazut si camera lui bb de Dana, superba!!!! Daca vad bine bebe are 2 patuturi?

Alina (36+ sapt) si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

merci mult de info. el zicea ca-mi face cezariana la cald..... si la anestezist cam cat se da?

Mami Andreea 34sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

shashenka ce inseamna la cald? dupa ce incepe travaliul? intreb si eu ca nu stiu. la anestezist 250-300 ron, neo 100, rezident/rezidenta aprox. 300, asistente la TI 30-50, sunt vreo 2.

Mami fericita si implinita de Iulia si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Anes, ma intrebai de ce nu m-a internat. Cred ca la mine nu e asa "grav" ca la prietena ta. Macar colul meu e inchis. Si oricum, i-am pus in vedere doctoritei ca nu pot sta in mai multe zile spital, ca am un copil mic acasa si e dependent de mine. Am de gand sa nasc (dupa 36) si in 2 zile sa fiu acasa pe metereze

Tu ramai internata pana la nastere?

In alta ordine de idei, am observat de dimineata ca secretia mea e cam colorata roz/maroniu, greu de zis ca luand ovule, nu se mai vede clar.

Victoria, mami de Anna Sofia, 34+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Hello!!!!
Capitol nou face careva sau ma bag eu?
Hai ca ma bag....luati o pauza mica ca nu dureaza mult, da?

Cris mami de Teodora si 36+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

anca,sora alexandrei-alexa1985 ,mi-a spus ca alexandra se duce acasa azi .andreea inca ramane in spital...o sa o viziteze la 36 de ore..nu mai poate sa-i dea lapte de la ea pt ca a avut nu stiu ce problema -probabi la stomac sau nu l-a tolerat bine..oricum i-au spus sa il congeleze poate ii dau mai incolo..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Felicitari Lidia! Bine ai venit pe lume bebe Ianis Andrei!

Mami fericita si implinita de Iulia si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Vasari, Bravegirl! copilul meu a fost la FTK modulul de 2 ani cu 12 teme a cate 2 luni fiecare si a fost f incantat.A invatat foarte multe prin joaca, de ex pe la 4 ani stia diferenta dintre atom si molecula, ce inseamna una si cealalta cu ajutorul ursuletilor Haribo .

Eu am facut "naveta" 2 ani din Pipera pana la Liceul Sincai de drgaul acestui prgram.

Andreea, mami de baiat si 36+ cu

AMR 17 zile!

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novdec2010 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

fetelor!!! ce e cu titlul asta???
sa urez si eu felicitari lidiei, refacere rapida si laptic mult iar Ianis Andrei bine ai venit! sa fii sanatos si norocos

31+

Mergi la inceput