Burtici de nov dec 2010 - FELICITARI LIDIA_P(127)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

LidiaP felicitari pt ursulache, mult laptic si bebe mancacios iti doresc!

Beatrice parca tu intrebai daca camasile de pe la redoute sunt de alaptat, da au o taietura la sani, speciala pt asta.
Uite si aici niste modele ( dar sunt mai scumpe) : http://www.mamanana.com/vetements-allaitement-ca-62.html?osCsid=bbbfbe73f1f0101cde54af0792aeee84
dai clic pe camasa si vezi mai multe poze cu ea.

Sunt si rochite tare dragute ( dar mi se par cam scumputze).

Alina (36+ sapt) si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Alina, chiar asa e . Spor si voua.:)

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Lidia felicitari din suflet!!!! Bebe Ianis bine ai venit pe lume! sa fii sanatos, mancacios si fericit alaturi de mami si tati!!

Noi suntem realtiv bine.Am observat ca de cateva zile am observat sa mi se intareste burtica.Nu ma doare dar cand mi se intareste zici ca raman fara aer. Cred ca sunt contractiile Braxton Hicks asa-i?

Anaimi pare tare rau ca treci prin atatea suparari. Si mai ales ca mi se pare ca treci cam singurica. sa te simti mai bine. Nu prea stiu cum sa te incurajez pentru ca probabil as fi la fel ca tine daca mi s-ar intampla atatea cu o mobila care ar fi trebuit sa fie un motiv de bucurie nu de stres.

31+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

wowww...... lipseste omul doua zile si cand intra... hopa, inca un ursulet

felicitari Lidia_P bebita sa fie sanatos si voios

crisis vreau si eu colacel din acela, tot doua bucati... deci cand se hotaraste modalitatea de plata catre tine... sunt si eu aici dornica

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anes

Oau fetelor, ce multe sunteti cu 36-37 saptamani! Cand vor incepe nasterile, va fi o avalansa de bebelusi!

Letzy, te stiu de la subiectul lui Miki, pe care l-am mai urmarit uneori, pt. ca este o prietena draga mie. Te gandeai ca ajungi sa nasti la termen? Tin pumnii!

Joy, nu ti-a zis medicul ca este cazul sa te interneze? Am o prietena care avea colul sters si se simtea capul copilului (33 sapt). Dr. a internat-o pana la nastere (36 sapt.) Spunea ca daca pleaca acasa naste dupa colt.

Amelia, si eu am mers la serviciu inainte cu 10 zile de a naste. Si nu pot sa spun ca a fost usor. Nici concediul de odihna nu mil-am luat si l-am pierdut. Nu merita! Daca simti ca nu mai poti, ai dreptul sa intri in conc de sarcina si lehuzie (84 de zile inainte de nastere si 42 dupa nastere).

poze

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008) 28+

Nici nu speram sa ajung pana aici!Prin sapt 20 cand au inceput contractiile,am zis ca voi pierde sarcina dar a vrut Dumnezeu si acum suntem bine.acum am zile cand am si 5 contractii,ceea ce este foarte putin pt mine. Eu as vrea sa nasc cat mai curand dar ginecoloaga mea nu.Ca o ultima data pt cezariana ar fi 27oct.Tocmai imi spunea sotul ca mai e atat de putin!
Mai stii ceva despre Miki?

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Neata cikas!

Vai nu pot credeee--Aseara dupa ce am reusit sa ma desfund la nas am adormit si m-am sculat de doar trei ori! Cand a sunat ciasu sa iau pastila la 7 ziceam ca nu e adevarat..Deci da asa DA!

Cris felicitari pt vestile de la eco. Hai ca Sebastian e grasucin gata poate veni oricand acu,

Ana mult curaj si tine-te tare acolo cu muncitores; toate se rezolva. Sa nu te mai agiti ca poate iti provoci contractii si dam in altele mai rele. Te pupez.

sugubina 31+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Pai Sugubina eu ce sa mai zic ca in afara de 2 drumuri la baie+trezitul de la 6 cand a plecat sotul,am dormit ca un urs pana la 9.30. Eu care pe la 8 eram in picioare.
Se pare ca te-am luat!
Ana astea iti lipseau tie acum

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Amelia hai mai rezista un picutz cu serviciul.... si eu abia astept sa termin. Tin pumnii sa ai o zi mai buna azi!!

31+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Neata fetelor!

Ana off, si ma gandeam ca sigur gasesc post de la tine despre mobila, dar pe un ton entuziast ... Muncitorii... asta e cu ei. Si cu furnizorii la fel. Si eu am o gramada de povesti despre ce balamuce mi-au facut prin casa, ce zicea miruna cu toaletele infundate suna arhi cunoscut - si ce greu am scapat de cimentul ala apoi, dar si zgarieturi, si urme dubioase pe parchet... tot tacamul.
Hai sa iti zic cea mai funny care am patit-o, ca sa te inveselesc Aveam 2 bai, una maaaare, si una mica. Aia mica functiona langa o camera de o vopsisem in verde. Aia mare langa o camera in care pusesem parchet de bambus. Asa ca eu cu mintea mea de decoratoare am cumparat o faianta vernil pal pentru aia mica, si o faianta cu bordura cu imitatie de bambus pentru aia mare. Baile repet, vizibil diferite ca dimensiune. De unde si mormanele de cutii de faianta, unul de 2 ori mai mare decat celalalt. Si le scriu pe foaie: baia mare - faianta bla bla (copiam numele de pe cutii, asa functionam) cu bambus; baia mica - faianta verde. Buuun! Lipsesc o saptamana (conced de vara). Cand ma intorc ma astepta sefu de santier ca, "vedeti doamna, nu doar muncitorii mei gresesc, ne-ati cumparat prea putina faianta in baia mare" Eu naiva, zic hai sa intram in baie, sa vedem cate cutii mai tb sa cumpar Intuiti ce facusera? Isterii, amenintari, da erau pe timpul meu, care nu il mai aveam. Si imi zice, "doamna, da asa ne-ati scris pe foaie". Eu, iara naiva, zic, ia, adu foaia, sa vad, oi fi scris in graba gresit. Cine stie. Se duce omu sa aduca foaia... si nu l-am mai vazut in ziua respectiva la fata Inutil sa va zic ca asa am ramas cu baile pana in ziua de azi, nu? Si ca am in camara un munte de faianta cu bambus, ramasa, ca de, baia mica era chiar mica

s36 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Bine ai venit pe lume Ianis Andrei! Felicitari Lidia, refacere rapida !

Andreea, mamica de Anastasia si bb2

Mergi la inceput