Burtici de nov dec 2010 - FELICITARI LIDIA_P(127)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Neata! Iar sunt prima cu cafeaua ???

Ana imi pare tare rau pentru incidentele cu mobila insa sa nu te astepti niciodata, de la niciun municitor, sa nu fca ceva gresit/sa n strice daca nu stai langa el. A se citi, stat cu ochii pe el continuu.

As putea sa fac o lista interminabila de mizerii ale muncitorilor, la un an de la mutare tot ii injur. Ca sa te consolezi ai mei au tiat salam pe geamul de la o consola de hol, mi-au zgariat toate usile, mi-au furat robinetii de la bai (in conditiile in care am tot ezitat sa iau modelul fiind super scump), mi-au montat stramb baia de la parter, au montat si scos gresia de la scara de 3 ori pe 3 nivele si tot e stramba, mi-au imprimat un fund de sticla de bere pe parchetul din mansarda fix in centru, si cireasa de pe tort au arunat gunoiul in wc si ne-a infundat tevile cu... ciment!!! Asta asa, pe scurt

De ce? Pentru ca sotul le aducea mancare, bere, vorbea frumos cu ei, se uita ca mata in calendar cand ii aratau cum au lucrat si pleca.

Eu zic ca nu prea ai ce sa faci cu usile decat sa le repari. Iar mobila sa o schimbe ca acolo nu ai ce face! In stilul meu i-as reclama si la OPC dar trebuie sa ai scris undeva ca o livreaza pana la data de si culoarea, altfel nu faci nimic. E incredibil cum isi bat joc de oameni... ce ii intereseaza s-au vazut cu sacii in caruta si pana cumperi tu alta mobila isi gasesc si alti clienti. Vezi ca la genul asta de oameni vorbitul frumos nu ajuta ci strica...

Fug sa termin camera de bebe ca ma tot lauda si nu resusesc.

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 35 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Buna dimineata si de la mine .

Raportez o noapte ceva mai linistita, nu m-am mai dus la baie chiar din jumatate in jumatate de ora, dar m-a trezit motanila care imi spunea ca merge la nisip (el anunta si inainte si dupa...).
Azi sper sa fie o zi mai usoara decat cea de ieri.

Ana, si eu zic sa nu le platesti mobila, si cum zicea Miruna, as face reclamatie si la OPC.

Crisis, felicitari pentru vestile bune de la eco si pentru bebe maricel!

ma duc sa ma ma apuc din nou de trebi, probabil va voi citi iarasi pe seara tarziu.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Oau fetelor, ce multe sunteti cu 36-37 saptamani! Cand vor incepe nasterile, va fi o avalansa de bebelusi!

Letzy, te stiu de la subiectul lui Miki, pe care l-am mai urmarit uneori, pt. ca este o prietena draga mie. Te gandeai ca ajungi sa nasti la termen? Tin pumnii!

Joy, nu ti-a zis medicul ca este cazul sa te interneze? Am o prietena care avea colul sters si se simtea capul copilului (33 sapt). Dr. a internat-o pana la nastere (36 sapt.) Spunea ca daca pleaca acasa naste dupa colt.

Amelia, si eu am mers la serviciu inainte cu 10 zile de a naste. Si nu pot sa spun ca a fost usor. Nici concediul de odihna nu mil-am luat si l-am pierdut. Nu merita! Daca simti ca nu mai poti, ai dreptul sa intri in conc de sarcina si lehuzie (84 de zile inainte de nastere si 42 dupa nastere).

poze

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008) 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Buna dimineata!

Ana_o, draga de tine, trebuie sa mai rezisti putin; astea sunt profesionalismul si seriozitatea firmelor din romanica.Si eu, ca si Miruna as putea povesti o groaza.

Gandeste-te ca e important ca bb sa vina bine, sanatos; si de mobila d e mai poate ocupa si dl iubi cate esti tu plecata, sa vada si el ce "usor" este.

daca vine azi mobila copilului, vei fi foarte fericita sa ii aranjezi camera, ai sa vezi!

va pup pe toate si va urez o zi usoara!

Andreea, mami de baiat si 36+ cu

AMR 17 zile!

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Buna dimineata!
Macar pentru voi sa fie buna... Cred ca toate ati trecut prin astfel e suparari, dar ce ma doare e ca numai eu m-am stresat pentru usile astea si pentru aceasta bucatarie, eu m-am "angajat" in a investi oricat, pentru ca ma gandeam ca tot ce voi face, sa fie de buna calitate si sa nu trebuiasca schimbat in 2-3 ani. Omul meu s-a multumit sa spuna, cand i-am arataat in ce hal au distrus usile, "asta e, ce putem face?"... Va multumesc pentru incurajari, dar nu mai pot, efectiv. In acest moment, sunt atat de suparata, ca numai minunea sa-mi vad mobila pe care am comandat-o montata(nu ce am in living) si usile in stare perfecta, cum erau. Nu-mi trebuie altceva. Azi noapte nu am putut sa adorm, la ora 3 ma rugam la Dumnezeu sa-mi dea putere si sa ma ajute sa adorm. Lacrimile curgeau si eu tot agitata, n-am reusit decat tarziu sa atipesc(asa pot descrie "somnul" de cateva ore pe care l-am avut).
Tipul respectiv mi-a promis ca azi la 8 e la mine... numai din acest "angajament" iti dai seama ce fel de om e, pentru ca e aproape 9, n-a ajuns si nici n-a sunat sa se scuze pentru asta.
Sunt f multi bani la mijloc pentru dressing si bucatarie, am dat numai o parte si nu voi mai plati nimic pana nu monteaza ce trebuie si cum trebuie.
Si credeti-ma, in haosul de aici, mobila copilului mai mult m-ar deprima.
Sincer, nu stiu cum voi iesi din groapa in care simt ca sunt... pentru ca nu mai pot. Sunt cu moralul la pamant si-mi vine sa-i spun omului meu sa plece unde-o vedea cu ochii si sa ma lase singura, ca mi-e mai bine.

Ana
37+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva saptamani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Ana stiu cum este dar nu te astepta ca un barbat sa faca o drama dintr-o zgarietura pe usa. Noi ni le dorim, le alegem cu greu, le asteptam, ne bucuram de ele ... ei le vad tot usi, bucatarii etc. Al meu se uita ca la nebuni cand faceam istericale pentru ce am gasit in casa cand ne-am mutat. Singurul lucru care l-a inteles a fost ca nu facem rabat de la calitate indiferent de pret... in rest nimic.

De ce nu ii suni? La noi nu tine cu diplomatia. Pentru mobila aceea ai dat bani, nici nu conteaza daca multi sau putini, ai dat cat ti-au cerut, iar ei din banii tai traiesc asa ca trebuie sa se comporte corespunzator. Nu sunt singurii care produc bucatarii, poti sa le pui mobila in brate si sa mergi la altii. Asta nu inteleg, se bazeaza pe faptul ca nimeni nu e nebun sa faca asa ceva. â

In locul tau eram la al zecelea telefon . Stiu ca nu iti prieste si nu ai nevoie de tambalau, dar daca stai trista nu te ajuta oricum, macar asa ii inebunesti de cap, ceva ceva tot obtii

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 35 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

ana incearca sa te linistesti (desi stiu ca e greu si nu ai cum) dar nu e bine pt bebe, mai ales ca inca esti in bucuresti
fa-ti o cafea cu mult laptic si incearca sa te gandesti la ceva frumos, nu stiu daca poti dar macar incearca , uite de ex imagineaza-ti cum o sa fi peste putin timp, cand o sa-l ti in brate pe bebe david si cand o sa-l alaptezi si o sa-ti dai seama ca puiul acela de om e al tau, ca a fost la tine in burtica si ca o sa fie dependent de tine toata viata lui
nu mai gandi negativ, ca toate se rezolva pana la urma

Lore 30 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Buna dimineata!
Macar pentru voi sa fie buna... Cred ca toate ati trecut prin astfel e suparari, dar ce ma doare e ca numai eu m-am stresat pentru usile astea si pentru aceasta bucatarie, eu m-am "angajat" in a investi oricat, pentru ca ma gandeam ca tot ce voi face, sa fie de buna calitate si sa nu trebuiasca schimbat in 2-3 ani. Omul meu s-a multumit sa spuna, cand i-am arataat in ce hal au distrus usile, "asta e, ce putem face?"... Va multumesc pentru incurajari, dar nu mai pot, efectiv. In acest moment, sunt atat de suparata, ca numai minunea sa-mi vad mobila pe care am comandat-o montata(nu ce am in living) si usile in stare perfecta, cum erau. Nu-mi trebuie altceva. Azi noapte nu am putut sa adorm, la ora 3 ma rugam la Dumnezeu sa-mi dea putere si sa ma ajute sa adorm. Lacrimile curgeau si eu tot agitata, n-am reusit decat tarziu sa atipesc(asa pot descrie "somnul" de cateva ore pe care l-am avut).
Tipul respectiv mi-a promis ca azi la 8 e la mine... numai din acest "angajament" iti dai seama ce fel de om e, pentru ca e aproape 9, n-a ajuns si nici n-a sunat sa se scuze pentru asta.
Sunt f multi bani la mijloc pentru dressing si bucatarie, am dat numai o parte si nu voi mai plati nimic pana nu monteaza ce trebuie si cum trebuie.
Si credeti-ma, in haosul de aici, mobila copilului mai mult m-ar deprima.
Sincer, nu stiu cum voi iesi din groapa in care simt ca sunt... pentru ca nu mai pot. Sunt cu moralul la pamant si-mi vine sa-i spun omului meu sa plece unde-o vedea cu ochii si sa ma lase singura, ca mi-e mai bine.

Ana
AMR cateva saptamani...

Ana O - NU te mai supara si stresa asa! Eu sunt in acelasi kkt ca si tine, zau, deci nici in alte parti nu sunt muncitorii mai seriosi. Am inceput renovarea la sfarsit de august, aveam de refacut 2 bai si sa pun parchetul in camerele de dormit ( 4), mi-au promis ca in 2-3 saptamani vor temina, dar totusi am planificat 5 saptamani sa avem marja. Asta e a 7 saptamana si sunt departe sa termine, mai au nevoie de inca 2 zic ei. Si degeaba imi plimb burta printre muncitori si fac crize si ma cert cu ei, imi zambesc si cauta sa nu ma contrazica/ contrarieze, dau din cap ca niste idioti si....tot in stilul si ritmul lor fac. Pana sa aleg echipa asta, am selectat si eliminat cateva firme, le-am pus in vedere conditia principala: sa termine la timp ca nu imi permit intarzieri....n-ai cu cine frate!
Usile: le-au luat sa le renoveze si nimeni nu stie cand le aduc ( daca le mai aduc), iar cand le aduc iar trebuie sa faca praf sa le instaleze, acuma lucreaza la geamuri, pun termopane....si ma rog sa le termine saptamana asta!
Si din februarie( cand am inceput cu mici renovari) pana acum am dat afara 3 echipe ( pur olandezez) ca lucrau in ritm de functionari: de la 10h la 16h si tot la 2 zile erau bolnavi. Astia de ii am acum sunt turci si parca au un ritm mai alert.
Si ei mi-au promis ca azi vin de la 7 ca sa avanseze, ne-am sculat ca prostii cu noaptea in cap sa ne dusuim si pregatim pana vin.....abia acum s-au infiintat. Nu tu scuze, nimik!
Imi trebuie cred cel putin o luna sa despafuiesc si sa aranjez mobila si lucrurile prin casa....asta cand or termina!

Dar stii ce, mi-am pus in cap ca asta e, am bagajul de spital pregatit, am un landou pt bebe pregatit, avem un living unde sa stam, si cam asta e ce ne trebuie la inceput. Din experienta anterioara, tot ce conteaza e bebele in brate la tine sau in patutul de langa, in camera lui nu o sa il pui imediat ci dupa cateva saptamani luni, iar decoratiile din camera sunt pt parinti la inceput, bebele in afara de somn si tzitzi nu o sa perceapa/ceara nimic

Alina (36+ sapt) si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Ana,

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Ma faceti sa plang... Va pup si va multumesc!
P.S. A sunat omul, in 15 minute ajunge. Sunt cu tanti de la curatenie, stam de vorba...

Ana
AMR cateva saptamani...

Mergi la inceput