La Dovlecelu' Vesel (9)
Raspunsuri - Pagina 5
raluk16 spune:
Neatza!
Uka multumim de link, il salvez la favorite! Eu de multe ori am impresia ca numa stam pe jos si ne jucam cu ce gasim. Si nu e doar o impresie, uite cate stie face Carinush pe langa Alex
Alex ideal ar fi sa ai un doctor care sa vina acasa. Cand a fost racit Alex acu doua saptamani, a avut o zi muci, si dupa doua zile a inceput sa tuseasca. Fanii batistei bebelusului chiar asta sustin, ca daca o folosesc nu se ajunge la bronsite si alte complicatii. Si eu am ales sa n-o prea folosesc pentru ca il chinui tare si pentru ca am vazut ca produce mai mult dupa aceea. Dar ca sa ma linistesc, ca nici eu nu-l auzisem tusind pana atunci, am chemat-o pe nasa lui Relu, care e pediatra (pediatra noastra, medic de familie, nu a raspuns la telefon). L-a cautat la plamani, in gat, peste tot. Si a zis ca e perfect sanatos, si ca tusea e de la mucisori. Daca mucii sunt limpezi orice doctor iti spune sa nu-i dai nimic. Deci mi-a zis asa: lichide cat de multe (la noi san), apa de mare in nasuc (ca cica ii impinge in jos si ii inghite si daca nu-i aspiram) si vitamina C.
Pupici!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
alex25 spune:
Cristina tinem pumnii sa fie bine Emma. Cat despre batista bebelusului parerile sunt impartite, unii zic ca e bine, altii ca nu...asa ca.... Eu am folosit-o, dar numai atunci cand mucii au deranjat-o la somn sau papa.
Raluk intr-adevar mucii sunt albi si lichizi, nu are nici un alt simtom, asa ca, si eu sper sa nu fie cazul de medicamente, dar na, m-am speriat ca e prima oara cand o aud tusind. Eu ii pun ser in nas si ii dau oricum vitamina C, poate o fi deajuns.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
alex25 spune:
Cat despre partea cu dr care sa vina acasa imi Bucuresti lucrurile stau cam asa din ce am observat. Medicii cu adevarat buni si care lucreaza in spitale, nu au timp de vizite la domiciliu, deci nici o sansa. Mai fac vizite medicii de familie sau cei mai putin ocupati, dar automat si experienta si calitatea este pe masura, ca sa zic asa. Eu am o super dr care lucreaza la Budimex, dar este zi noapte in spital, deci nu vine acasa, iar la dr de familie apelez numai la chestii usoare.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
aricelul spune:
Buna fetelor,
ma bucur ca avem inca o zi numai buna de stat pe afara.
Alex multa sanatate Alessiei, sper sa-i treaca repede tusea.
Cristina off cat de greu trebuie sa fie cand iau raceala unul de la altul. sa treaca repejor la amandoi.
Fragutza ..eu zic ca nu mai e cazul de bigudiuri ...ca oricum iti pune pisi parul pe moate in fiecare seara ... sper totusi sa nu o mai faca atat de des
Manga mai esti si maine in Bucuresti? Abia acum am recuperat ce s-a scris si deja sunt la ai mei ...adica ar insemna sa traversez Bucurestiul ...bine asta nu inseamna ca nu as face acest lucru ...ca doar tu ai traversat Europa .... Da un semn!
Uka manechinul a pozat superb, iar paltonasele de la Zara sunt tare dragute si eu sunt fan, dar acum vreo saptamana si ceva cand am vazut cat de frig e, am optat pt geaca...acum parca n-ar fi fost rau si un paltonas ...iar filmuletul este senzational ...bravo Carina !!!
Raluk multumim pt site-uri..incerc sa le aprofundez.
Apropo de caciulita cosmonaut imi aduc aminte ca am avut si eu vreo 2, iar una dintre ele era rosie cu doua codite blonde bine ca nu am poze de atunci ca sigur as fi facut senzatie
_
Maria (28.08.2009)
biaz29 spune:
Buna ziua, mamici dragi si vesele (sper!)!
Am si eu o mica pauza de la plansulit pentru ca sunt la serviciu. Noi ne inscriem cu succes in randul bolnaviorilor cu tuse productiva fara febra (cei mici) si dureri mari de gat (Babi si cu mine). (Babi e bunica dupa cum a botezat-o cel mare. In varianta celui mic e Baba ).
De unde ajunsesem si eu sa-i dau tzitzi dimineata la 6 si dupa aia dupa amiaza pe la 5-6-7, acum ne-am reintors la stat toata dimineata la san, iubit, alintat, pupat tzitzi, urlat daca trage mami bluza in jos si iar de la capat.
Ce stiti ca se mai poate lua pentru dureri de gat in cazul in care alaptez?
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
biaz29 spune:
Simt ca as mai fi avut asa de multe de spus si imi pare rau ca nu am raspuns tuturor.
Monique, esti atat de draguta! Iti multumesc mult de invitatie dar week-end-ul asta chiar nu pot fiindca avem si noi un motiv de sarbatoare si sper sa pot iesi macar putin cu sotz sau cu familia intreaga. Nu stiu inca. Dar poate ca prindem o ocazie cu vreme buna si reusim sa ne cunoastem. As fi incantata sa reusim.
Sabina nu stiu daca ti-am zis in ultima vreme, dar urmaresc mereu cu drag pozele si mesajele tale si imi place ca parca tot ceea ce "atingi" capata un aer artistic.
Manga, am citit abia acum mesajul tau si trebuie sa recunosc cu rusine ca ma gandeam cum as putea sa scap de cursurile de azi si sa vin in oras. Din nefericire nu pot.
_
crocodana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui biaz29 Buna ziua, mamici dragi si vesele (sper!)! Am si eu o mica pauza de la plansulit pentru ca sunt la serviciu. Noi ne inscriem cu succes in randul bolnaviorilor cu tuse productiva fara febra (cei mici) si dureri mari de gat (Babi si cu mine). (Babi e bunica dupa cum a botezat-o cel mare. In varianta celui mic e Baba ). De unde ajunsesem si eu sa-i dau tzitzi dimineata la 6 si dupa aia dupa amiaza pe la 5-6-7, acum ne-am reintors la stat toata dimineata la san, iubit, alintat, pupat tzitzi, urlat daca trage mami bluza in jos si iar de la capat. Ce stiti ca se mai poate lua pentru dureri de gat in cazul in care alaptez? _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
ziua bune fetele,
Bia eu pentru gat am luat intotdeauna cu mare efect HOMEOGENE 9 de la boiron.....una pe ora, pentru supt, sunt pastilute mici, homeopate
btw azi s-a 'oripilat' o mamica in parc, insarcinata si cu o fetita de 2 ani aprope ca inca alaptez..si cand i-am zis ca am de gand pana zice Ama pas...a ramas bouche bee...ca se va intarca f greu, etc..i-am zis ca cunosc o fetita care a renuntat singurica la 1 an si 8 luni...am distrus-o psihologic... darr cred ca cel mai tare m-a socat pe mine reactia ei!
Sanatate si liniste!
Mami de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
crocodana spune:
Uka mami, Carina e DEMENTIALA! Am vacut poze, filme, tot! e MORTALA! Cand a facut Ama un an si eu am invatat-o sa arate si ne-am amuzat tare ca o intreb intr-un fel anume Cati ani are ca sa-i captez atentia, insa nu imi raspunde mereu!Ca de altfel cu toate celelalte lucruri pe care le stie! Iar paltonasul ii dau un farmec de frantzuoiaca!
Luto, , asa as fi baut o cafea cu tine si m-as fi pierdut in ochii lui David, dar mi-e imposibil sa fiu la ora aia acolo, desi recunosc ca imi trecuse prin cap sa te intreb! seriously! another time, another place!
Sabina, sustin ideea Biei legat de "aerul artistic" !
Raluk , cunosti motivul si vreau sa iti zic ca imi folosesc tare pentru ca nu stam f bine la capitolul somn!
Mami de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
biaz29 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui crocodana
ziua bune fetele, Bia eu pentru gat am luat intotdeauna cu mare efect HOMEOGENE 9 de la boiron.....una pe ora, pentru supt, sunt pastilute mici, homeopate btw azi s-a 'oripilat' o mamica in parc, insarcinata si cu o fetita de 2 ani aprope ca inca alaptez..si cand i-am zis ca am de gand pana zice Ama pas...a ramas bouche bee...ca se va intarca f greu, etc..i-am zis ca cunosc o fetita care a renuntat singurica la 1 an si 8 luni...am distrus-o psihologic... darr cred ca cel mai tare m-a socat pe mine reactia ei! Sanatate si liniste! Mami de Amilici Crocodilibici Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor! |
Multumesc frumos, Dr. Mom! Si eu mi-as dori sa-l alaptez cat mai mult pe nazdravan si sa se decida singur cand nu va mai vrea. Problemele mele ESTE 2 :
1. In zilele cand papa mult tzitzi, aproape ca refuza mancarea.
2. Eu mai trebuie sa plec la serviciu din cand in cand. Asa ca mi-ar placea tare mult daca as putea sa-i raresc sesiunile de alaptat din timpul zilei macar.
Pupam Amiliciul scumpel.
_
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui biaz29 Buna ziua, mamici dragi si vesele (sper!)! Am si eu o mica pauza de la plansulit pentru ca sunt la serviciu. Noi ne inscriem cu succes in randul bolnaviorilor cu tuse productiva fara febra (cei mici) si dureri mari de gat (Babi si cu mine). (Babi e bunica dupa cum a botezat-o cel mare. In varianta celui mic e Baba ). De unde ajunsesem si eu sa-i dau tzitzi dimineata la 6 si dupa aia dupa amiaza pe la 5-6-7, acum ne-am reintors la stat toata dimineata la san, iubit, alintat, pupat tzitzi, urlat daca trage mami bluza in jos si iar de la capat. Ce stiti ca se mai poate lua pentru dureri de gat in cazul in care alaptez? _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
- miere cu propolis
- gargara cu sare
- multa vitamina C
- si ganduri bune de la noi
Bine, la o adica eu cred ca se poate lua orice dar mie cu astea imi trece.
Croco, incearca sa ignori. Pentru ca eu saptamana trecuta sau cand imi faceam nervi aici la un subiect de alaptare, legat de alaptatul in public (opinia publica dezavueaza alaptarea), si nu-ti imaginezi cata prostie este pe lume, ca suntem niste vaci, ca dupa o saptamana laptele de mama e otravitor, altii ca dupa 6 luni e otravitor, ca nu e igienic, ca doar nu poti steriliza sanul... te doare capul... Nu le poti schimba parerea asa ca ignora.
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13