La Dovlecelu' Vesel (9)
Raspunsuri - Pagina 4
Iulika29 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui happy_uka
si din ce parte vedeai? _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
Ei si tu acum..gusturile nu se discutå!
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 19+ cu cu fundita
MangaGirl spune:
hello ladies,
parafrazand clasici in viata...missed me?
m-am emotionat tare citind despre cadoul pentru hepi, intalnirea de gradul 0 de la Braila, buclele lui fram si sfaturile babutei.
nu am reusit sa vad poze si nu inteleg de ce. poate ca nu sunt pe computerul meu. mai incerc.
bia super ca ai fost la evenimentul de raw food.
raluk informatiile din linkuri sunt superr, as usual.
dana cum sunteti?
noi suntem in Bucuresti. azi am avut de rezolvat chestii administrative. stam in zona Pantelimon/IOR. mi-ar placea sa va vad macar pe o parte dintre voi. dati de stire care sunteti prin apropiere si care nu, poate ne vedem prin alte parti. asta bineinteles, daca va doreste inimioara.
mi-a fost dor de Bucuresti, mai ales ca a fost o zi superba si am mancat un covrig absolut delicios.
cristina am vazut si eu filmuletul cu Emma si Andrei. mi s-a rupt inima pentru frumoasa. sper din tot sufletul sa fie o pasa trecatoare si incet, incet sa ajunga sa se inteleaga. e greu tare pentru baieti la varsta asta, cred. Prietena la care stau are probleme asemanatoare. fetita are 6 luni si baiatul 2 ani jumate. are momente cand o iubeste si o dragaleste, dar in mare parte nu ii da jucariile si e destul de gelos. trebuie mereu sa fie atenta sa nu se urce cu totul peste ea. si cu Aidan e destul de recalcitrant. nu-i prea da jucarii, dar azi e mult mai ok decat ieri. doar cred, se simte amenintat ca dintr-o data exista si alt concurent la atentia si iubirea parintilor.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
raluk16 spune:
Foarte pe fuga ca mor de somn...
Uka superbe pozele, dar vreau sa le savurez pe indelete, sper ca maine. Si filmul, bestial!!! Nu mai stiu de alti copii asa mici sa stie atata. Adica stiu din auzite de ochiosul Techilei, dar asa sa si vad, pe nimeni niciodata!
Abia astept sa vad poze cu bucurestence dragi si Maria
M-am distrat tare de voi cu freza
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
happy_uka spune:
Merci mult ralux!
Nu am somn... asta e! Am gasit www.activitaticopii.ro/jocuri_12_24_luni" target="_blank">pagina asta faina, am si retinut adresa pt zilele de iarna in care vom sta prin casa.. sunt cateva idei ..
Noapte buna, dovlecutele mele vesele !!
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
cristina_ana spune:
Neatza!
Manga, eu vreau tare de tot sa ma vad cu tine!!! Pana cand stai in Bucuresti? Astazi imi este imposibil ca il am si pe Andrei acasa, dar de maine vin oriunde si oricand! Sper sa ramana si vremea la fel de frumoasa ca ieri.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
Fragutza spune:
Neatza, frumoasele mele!
Sunt tot in cautari de tunsori, azi noapte numai la asta m-am gandit...m-a si ajutat Pisi ca s-a tot trezit din ora in ora.
Va pup cu drag!
Pentru puiul tau
alex25 spune:
Buna dimineata!
Va invit la o fiebinte si aromata!
Mai, ce rau imi pare ca de fiecare data cand sunt ceva intalniri noi nu putem ajunge. Mandra mea s-a trezit cu o tuse productiva de dimineata si nici nu stiu ce ar trebui sa ii fac ca nu a mai tusit niciodata pana acum. In resc nu are nimic, nu febra, nu stare nasoala, doar muci si tuse....ceva idei de vindecare rapida?
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
cristina_ana spune:
Alex, tusea e posibil sa fie de la muci, ca au migrat astia in gat. Curata-i foarte bine nasucul cu apa de mare si batista bebelusului si pentru tuse da-i un siropel care sa ii fluidifice secretiile. Poti sa ii dai Prospan, ca e din plante sau pentru cazuri mai grave Eurespal. (asta din urma e f.f.bun)
POZE
POZE NOI
alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Alex, tusea e posibil sa fie de la muci, ca au migrat astia in gat. Curata-i foarte bine nasucul cu apa de mare si batista bebelusului si pentru tuse da-i un siropel care sa ii fluidifice secretiile. Poti sa ii dai Prospan, ca e din plante sau pentru cazuri mai grave Eurespal. (asta din urma e f.f.bun) Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
Sar'mana mult de sfaturi.
Nici nu stiu ce sa zic, ca nu prea a avut muci in ultima perioada. Cert este ca acum ii curg si mucii, dar nu exagerat de mult. Adica se vede ca se ineaca practic de la secretii, e tuse din aia care "rupe". Daca ii curat nasul cu batista bebelusului ii produc din ce in ce mai multi muci, asa am patit de fiecare data, asa ca am preferat sa ii pun doar o gramada de ser si sa ii elimine singurica, mai ales ca inca nu o deranjeaza la somn sau la papa. O sa sun si dr sa vad ce imi spune de sirop, dar parca vad ca ma cheama sa o vada si nu prea am chef de mers la spital.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
cristina_ana spune:
Alex, nu stiu ce sa zic de batista bebelusului. Eu am folosit-o de fiecare data, asa mi s-a recomandat de medic, pentru ca altfel ajung mucii in gat si e mai rau. Ma gandesc ca si noi cand avem muci ne suflam nasul cu putere de cate ori e nevoie, nu? Nici nu stiu cum e mai bine, sincer.
Vad ca si Emma a luat muci de la frate-su. Asa ca daca nu se face bine rapid nu mai pot veni la intalnire!
POZE
POZE NOI