La Dovlecelu' Vesel (9)
Raspunsuri - Pagina 16
raluk16 spune:
Ahhhh Bia, m-ai prins! , la masa eram!
Felicitari, mami! Esti cea mai tare! Mi se pare de domeniul fantasticului sa faci asa ceva si sa mai si alaptezi! Uau!
Ralu ma bucur din suflet ca s-a rezolvat
Mihaela m-ai prins mami , dau apa la soricei de emotia momentului de cateva zile deja
Monique trebuie sa pui avertismente "interzis mamicilor ce nu si-au recapatat silueta, de fapt interzis mamicilor care nu au aratat niciodata asa ". Arati superb! Si junioara e de vis asa blonda
Sunt sigura ca am mai vrut sa zic ceva...
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Fragutza spune:
Bun gasit!
Diamar, Miha, Alex ! Sunteti tare dragute!
Monica, mi se pare de poveste atmosfera la voi! Super, super! Imi plac hainele mult de tot. Pantalonii sunt colanti sau ceva jeansi?
Bia, felicitari pentru sustinere!
Pentru puiul tau
raluk16 spune:
Normal ca am scris la pagina 16!
Eu voi pune pe mese niste aperitive si 3 feluri de bailey's.
Si sper ca sunteti spalate pe maini, ca sigur va veti linge degetele.
Asta ca sa ma scuz, ca e foarte posibil sa nu pot intra maine. Vin socrii, cumnatele si nasii din partea lui Relu.
Gandul imi zboara la Danele cu fete din 16, care sigur traiesc aceleasi emotii
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
aricelul spune:
Buna fetelor,
se pare ca vremea a fost destul de buna de nu prea s-a inghesuit lumea la taverna
Fragutza Doamne ajuta ca a trecut totul cu bine si multa sanatate de acum incolo.
Alex mi-au placut pozele de la nunta, iar printesa a fost minunata. Ma bucur tare mult ca a inceput sa manance si bucatele. Rabdare, ca asa a fost si la noi...de la blenduit total (ca altfel ii venea sa verse) a ajuns sa nu mai vrea sa vada lingurita si prin urmare ii dau sa manance doar bucatele, dar din pacate s-au dus vremurile cand ajungea sa manance cca 100 gr...acum daca mananca o bucatica de morcov sau un sfert de cartof si carnita (cat mai putin) ...dar crestem noi mari
Monique ce dragute sunt fetitele si cat de frumos se joaca impreuna.
Biaz felicitari !!! De fapt de 2 ori felicitari: pt sustinere si pt faptul ca faci fata chiar cu 2 copii
_
Maria (28.08.2009)
happy_uka spune:
ce fac ladiurile?
ai ma raluk ....mmmm, ce pofta mi-ai facut ..acum 2 seri, pe la 11 noaptea, l-am trimis pe dragos sa-mi ia ciocolata..multa ciocolata ! si intreba de care? milka? da, da, milka! sau toblerone? da, si toblerone! sau bomboane cu rom? da, si dinalea! sau ritter? mm, da , ar merge si un ritter! da parca iti placea kitkat ...pai da, ia si de-aia ...si mai ia si batoane kinder..si una alba ...si atat !
a venit saracu cu o sacosa plina, a dat aproape 100 lei pe cioco ..el se bucura ca mananc ...si eu la fel
...nu ma intrebati daca mi-a fost rau !
cine mai e cu mine pe aici?
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
Fragutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka cine mai e cu mine pe aici? _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
Dc mai ai cioco, sunt si eu
Pentru puiul tau
aricelul spune:
Nu am apucat sa va povestesc, dar in ultima perioada am facut numai alegeri destul de neinspirate si anume:
1. am cumparat vaccinul ROR de la farmacie cu 60 lei pt ca la clinica unde l-am facut era 90 lei si am zis ca mai scutim ceva ...dar intre timp s-a schimbat politica si nu mai accepta sa cumperi din alta parte, deci prin urmare am dat 150 lei in conditiile in care e gratuit
2. am cumparat ham pt mers de pe net, destul de scump ca am zis ca e mai bun, dar nu e ceea ce am crezut ca nu sta deloc bine pe Maria si prin urmare a ajuns sa fie doar o simpla jucarie numai buna de trantit pe jos
3. am luat scaun de masina de care eram incantata pt siguranta, dar am ajuns la concluzia ca sigur nu o sa fie bun pana la 3 ani pt ca deja e destul de lunga si cred ca in scurt timp nu o sa mai stea la fel de bine in el
Deci daca auziti ca am de gand sa mai cumpar ceva ...va rog sa-mi amintiti ca mi-am pierdut inspiratia
_
Maria (28.08.2009)
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Fragutza
Dc mai ai cioco, sunt si eu Pentru puiul tau |
..stiu ca voi credeti ca nu mai am, dar mai este ! (sacosa)
de care doriti doamna mea frumoasa? cred ca nici nu ti-am zis sa-ti fie de bine tunsoarea !! sunt un
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
monis5 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui happy_uka
..stiu ca voi credeti ca nu mai am, dar mai este ! (sacosa) de care doriti doamna mea frumoasa? cred ca nici nu ti-am zis sa-ti fie de bine tunsoarea !! sunt un _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
ritter cu martzipan estem?
buna seara
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)