La Dovlecelu' Vesel (9)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Pai partea cea mai buna este ca in sfarsit am avut si sustinerea publica si ma simt cu vreo 20 de kg mai usoara. (Nu stiam eu de ce arata asa de mult cantarul. Era de la greutatea de pe umeri. ) Nu credeam ca va fi asa emotionant. Am primit aprecieri tare frumoase de la profesori mari, oameni a caror experienta face ca evaluarea pe care o fac sa fie cu atat mai valoroasa.
Partea frumoasa cu fundita este ca suntem minunat de bolnavi cu totii si luam cu bucurie antibiotice (mai ales eu) si refuzam cu incantare orice fel de mancare. Tzitzi rulz! Pe mine nu ma preocupa deloc faptul ca nu papa mai mult de 2-3 lingurite toata ziua si sunt fericita ca o sa mai faca si el silueta, sanii nu ma dor, nimic nu ma ustura, nu tusesc, noaptea nu ma trezesc, nici usturoi n-am mancat, nici gura nu-mi miroase! E destul de frumoasa fundita de pe vestile astea?

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Pai partea cea mai buna este ca in sfarsit am avut si sustinerea publica si ma simt cu vreo 20 de kg mai usoara. (Nu stiam eu de ce arata asa de mult cantarul. Era de la greutatea de pe umeri. ) Nu credeam ca va fi asa emotionant. Am primit aprecieri tare frumoase de la profesori mari, oameni a caror experienta face ca evaluarea pe care o fac sa fie cu atat mai valoroasa.
Partea frumoasa cu fundita este ca suntem minunat de bolnavi cu totii si luam cu bucurie antibiotice (mai ales eu) si refuzam cu incantare orice fel de mancare. Tzitzi rulz! Pe mine nu ma preocupa deloc faptul ca nu papa mai mult de 2-3 lingurite toata ziua si sunt fericita ca o sa mai faca si el silueta, sanii nu ma dor, nimic nu ma ustura, nu tusesc, noaptea nu ma trezesc, nici usturoi n-am mancat, nici gura nu-mi miroase! E destul de frumoasa fundita de pe vestile astea?

_

felicitari Bia !!! Suntem mandre de tine, meriti recunoasterea oficiala a muncii tale, respekt!
E tare frumoasa funditza, s-ar putea ca abordarea asta pozitiva sa va ajute sa invingeti mai repede si ultima urma de boala! Asta va doresc, pupici!

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Buna

Ce bine ca e vineri!

Biaz felicitari!! Esti o eroina cu coi copii sa faci si lucrarea sa o si sustii sa iasa si bine, bravo!! Si multa sanatate, daca ati inceput antibioticul o sa se imbunatateasca situatia destul de repede.

Va las niste poze mai noi:
http://picasaweb.google.com/MonicaPercea/Toamna2010?authkey=Gv1sRgCMnEhv2D7J7vIg#5523802855378991666

Azi am reusit in sfarsit sa ma duc la niste cumparaturi de haine, adica mi-am luat liber (dar tot am vorbit vre-o 2 ore la telefon de prin magazine pt servici ) si va las o sugestie de imbracaminte pt sezonul acesta

http://picasaweb.google.com/MonicaPercea/EU?authkey=Gv1sRgCIKTvv2bsJH4cw#5528267663343651042

Va pup

In WE sunt singura cu fetele, daca iesiti pe undeva si vreti sa ne intalnim eu sunt deschisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Hellou,hellou,long time no see

Mi-a adormit puiul la 20.45 Trecura vreo 5 lunisoare de cand n-am mai trait minunea asta asa ca mi-am luat laptopul in brate si m-am cocotat in varful patului.

Beer anyone?

Bia ai fost totala Bravo,bravo,felicitari pentru sustinere si sanatate multa la puiuti

Fram dear ma bucur tare ca ai scapat de probleme,sa dea Dzeu sa nu mai ai nevoie de nici o vizita la doc decat daca e rost de no 2

Luto welcome home&Happy Anniversary cu un pic de intarziere

Am vazut poze de la intalnirile cu Manga si m-am topiiiiit

Monique,superbe pozele,iti seamana leit Andreea ! Si de la colectie imi place mult a doua poza,super cu esarfa asa

Noi am avut un episod nasol tare weekendul trecut,cu salvare si tot tacamuldar slava domnului e bine acum,in afara de muci nu mai are nimic.Ca tot dadeam scroll la mesajele in care povesteau fetele de aparate de aerosoli,am ajuns dupa aia sa stau sa caut in mormanul de capitole,intr-o seara in care mi-au cam tremurat picioarele.

Hai sa cante muzica,sa curga berea,ca acusi e miezul noptii

Bia,un fursec ceva ?

Mihaela cu Joshua scump si drag 09.09.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Fragutza, imi vine sa te strang tare, tare in brate. Este o veste tare buna.

Monique, imi place asa de mult de voi. Cred ca sunt tare cumintele fetele. Ce reteta de briose ai ca eu am incercat una si nu a iesit cum trebuie? E obligatoriu sa pun hartie in forme?

Biaz, felicitari pt sustinere si pt ca ai scapat de stres. Sanatate tuturor!

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Dana,felicitari pentru casuta,sa fie intr-un ceas bun! Sa inteleg ca aveti job securizat? Pai asta e cel mai important,ma bucur tare pentru voi!Nu stiu care a fost baiul cu inchiriatul dar bine ca ati reusit sa invingeti inamicul:D Las ca va faceti referinte bune de acum si o sa va fie mult mai usor la urmatoarea chirie
Acum mi-am adus aminte ca ziceai de un drum in tara,o sarbatoriti deci pe Prichi alaturi de buniciDrum bun sa aveti si vacanta frumoasa

Alex,multa sanatate Zeinucai Mi-au placut la nebunie pozele de la nunta,adevarate bijuterii foto.Si mi-a mai placut machiajul tau si al miresei,e facut undeva la stylist sau v-ati descurcat pe cont propriu?

Uka,pup Carinu fluierator,ce m-am mai distrat cand am citit:) Sper ca ti-au trecut norii

Techila-mama eroina tu cum mai esti,trecu norul ?

Aa,uitasem-am visat-o pe Anomis azi-noapte,ma tot rugam de ea sa mi-l arate pe Dinutz si nu voia Te pup mami,ai fost singura la intalnire?

Va las ca ma ia de fresh maine Mr. Joshulin.E deja miezul noptii dar revin cu urari maine cand o fi ora si la voi.pana atunci pup cu drag mamicile din gasca de 16 Raluk cred ca e terminata de emotie si deja da apa la soricei asa ca o pup de doua ori

Noapte buna

Mihaela cu Joshua scump si drag 09.09.2009

Mergi la inceput

Va multumesc mult, fetelor!

Vaaai, ce necioplita sunt! Intrati, va rog! Va invit la www.media.desicolours.com/2009/february/cakes06.jpg" target="_blank">o lectura si inca o lectura. Si in caz ca va plictisiti de citit, va astept si pe la masa unde presimt ca Raluk s-a instalat deja.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Mihaela sar'mana de aprecieri, machiajul a fost profi, macar atat sa meritam si noi!

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Monique, sunt superbe fetitele tale. Seamna cu tine, cel putin in privinta aceasta.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

De cand ma tin sa tot zic:

Bia felicitari, sa stii ca te apreciez din multe puncte de vedere.

Monique ai niste fete foarte frumoase, dar e si normal, ca doar seamana cu mama lor.

Fragutza ma bucur ca e totul ok.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput