La Dovlecelu' Vesel (9)
Raspunsuri - Pagina 13
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Reallaura hello doamnelor, sunt franta, dar fericita. am avut zile pline si nu stiu cu ce sa incep, decat ca am cunoscut niste fete super mishto si copilasi unul si unul. am vazut si pozele de la intalniri...mai sunt si cateva din parc, dar dau ragaz doamnelor sa=si adune gandurile. va trebui sa fac o mare lista despre zilele astea, ca sa nu uit pe cineva, but bottom line...sunt super happy ca am ajuns in Bucuresti. Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010 |
....nice to meet you... maria??
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
happy_uka spune:
citat din mesajul lui alex25 Eu sunt, eu sunt, eu sunt!!! Dar deja asta cred ca nu mai mira pe nimeni. ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
..pai lumea stie ca sunteti consemnate la docmiciliu ... ..imi pare rau ca nu e gata inca , pupa printzesa!
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
MangaGirl spune:
eu eram doamnelor...sub acoperire...prietena mea e forumista innraita...nu...nu am facut eu 2 copii
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
Iulika29 spune:
Ola fetili!
Fram te asteptåm cu vesti bune de la medic.Am citit decat ca te duci de dimi la control si aveai ceva emotii.
Alex mami ma bucur tare mult ca stiu ca erai stresatå ca nu papa bucatele.Merita sårbatorit , zic eu nu?
Sabyna am vazut pozutele de la evenimentul de duminica.Mi se pare extraordinar de frumos si pt copii tare distractiv, si nu numai Voi 4 sunteti minunati!
santorini ma bucur atat de mult de vestile bune.Am vazut filmuletul si så stii ca in curand nu il mai prizi pe Andrei. Si in ceea ce priveste strabismul eu zic ca 5-6 luni nu e mult, inseamna ca a depistat din timp si e bine ca nu e nevoit så ii poarte mai mult.
Ma duc så savurez si pozele de la intalnire.
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 19+ cu cu fundita
monique02 spune:
Buna seara
Fetelor, ce frumos v-ati distrat. Cristina ai fost pe faza cu aparatul.
Sabina ce eveniment frumos pentru copii, si ce multa lume. Mi-a placut ca au fost vesele micutele, si foarte dulci.
Alex bine ca nu e ceva grav poate pana luni ii trece de tot.
Raluk vroiam sa spun ca mi-a placut foarte tare postarea de pe blog cu zaharul. Lista e super tare, unde ai gasit-o cred ce de la o asociatie anti zahar ceva. Oricum e foarte eficienta. adica dupa ce o citesti nu iti vine sa mai mananci nimic, nimic cu zahar. Oricum ar mai fi subiecte pe tema asta (vezi prajeli, grasimi). Legat de asta, Teodora ma tot roaga de ceve timp sa mergem sa mancam la restaurant. Si ii explic eu ca la restaurant mergem cand nu am eu chef sa fac mancare sau de un eveniment sau in vacanta. Ma rog, azi iar cu restaurantul si o intreb dar ce vrei tu sa mananci la restaurant? Si ea imi zice: cartofi prajiti. Iti dai seama ca daca eu nu fac asa ceva acasa, singurul loc unde ea stie ca se dau cartofi prajiti e la restaurant.
Fragutza succes maine, sa vi cu vesti bune.
Va pup
Fragutza spune:
Bun gasit, girls!
Multumesc pentru gandurile bune! Se pare ca-s ca noua, cica nu mai e nimic in neregula! Na, mi se pare mie SF ca a trecut cam usor, dar asa scrie, asa citim!
So, am mai taiat una de pe lista! E timpul sa ne ocupam de altele
Super pozele de la intalnire!
Va pupa fata, noapte buna!
Pentru puiul tau
Fragutza spune:
citat din mesajul lui Fragutza Va pupa fata, noapte buna! Pentru puiul tau |
Noapte buna si tie, Fram!
Pentru puiul tau
Fragutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Fragutza
Noapte buna si tie, Fram! Pentru puiul tau |
..there she goes again...
Pentru puiul tau
monis5 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Fragutza
Noapte buna si tie, Fram! Pentru puiul tau |
Buna dimineatza Fragutza!
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
happy_uka spune:
Fram dear, ma bucur nespus de mult .... bravo bravo! esti cea mai tare!! multi pupici !
Azi tinem pumnii stransi pentru Aidan, sa vina cu vesti bune ! Maria, te pupam !!
Iulika, Monicilor, va pup!![
_