Bazar umanitar *** 48 ***
Raspunsuri - Pagina 6
Eseea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adra_bell nu exista BE tradus in romana. Hello Kitty am avut, le-am sters, serios ca erau chiar urate, nici Evei, nici mie nu-mi placeau. Cauta cate ceva pe youtube, vezi daca-ti plac adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007) blog am hainute la bazar Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce |
Adra, noi avem un sg CD ( original) cu Hello Kitty si chiar ne place, si mie imi place, mi se pare chiar educativ. ( are pe el : O dimineata infloritoare
O aventura de poveste
Bucataria curata a lui Kitty
O zi in oras cu tata )
acum nu stiu celelalte cum sunt, dar astea mi se par f ok. Poate e si diferenta de gusturi, na.
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
madyrizi spune:
boti, messul meu e madyrizescu. asta daca vrei sa dai lista de sefeuri.
pup.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti POSTARI NOI
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi
adra_bell spune:
Eseea, eu am luat ce am gasit cu Hello Kitty, fii-mea e chiar iubitoare de gen, ii place si Miffy, si Musti, care sunt desenate pe acelasi tipar, dar uite ca japoneza nu s-a lipit de noi. Poate am luat alte desene, am vazut ca-s mai multe tipuri. E titrat in ro al tau?
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=3&folder=clipe de vara 2010" target="_blank">soare si floare la concurs
blog
am hainute la bazar
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
Eseea spune:
Da, e in romana, a primit fetita CD-ul cadou de la un prieten. Iti spun ca noua ni s-au parut chiar educative, si baietelul respectiv si mamica lui ( pritena a mea) le placeau f mult pe astea, de aia ni l-au si facut cadou. Noi pana atunci nici nu auzisem de Hello Kitty, recunosc ( primavara trecuta). Mie titlurile astea 4 mi se par f ok, ii invata pe copii diverse denumiri de magazine ( farmacie, bacanie, etc..ce se gaseste pe la fiecare tip de magazin), sa se spele pe maini, sa pastreze curatenia, sa aiba grija de flori, sa ajute parintii la curatenie, sa nu plece de acasa, sa nu se increada in straini, etc etc ).Eu sunt cam pe dinafara cu filmele astea pt copii. Disney avem o gramada.
sorry de off topic.
EDIT : N-am auzit in viata mea de Muffi si Musti, sau cum le zice. Of, tre' sa ma pun la curent.
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Jasmin012 spune:
citat din mesajul lui adra_bell Eseea, eu am luat ce am gasit cu Hello Kitty, fii-mea e chiar iubitoare de gen, ii place si Miffy, si Musti, care sunt desenate pe acelasi tipar, dar uite ca japoneza nu s-a lipit de noi. Poate am luat alte desene, am vazut ca-s mai multe tipuri. E titrat in ro al tau? www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=3&folder=clipe de vara 2010" target="_blank">soare si floare la concurs blog am hainute la bazar Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce |
Adra, unde ai gasit Miffy?
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
Jasmin012 spune:
Laura si Ellinia, azi a venit pachetul de la voi, a fost maica-mea sa-l ia. Multumesc foarte mult. Laura, merci si pt bonus,
adra_bell spune:
Jasmin, desenele pe torenti (da's in suedeza, Eva se uita la ele cand era mai mica, 5 minute fiecare, succesiune lenta de imagini, f simpatice), carti si jucarii la Cartea Copiilor
Eseea, pe Miffy o geseti mai usor pe youtube cu numele de Nijntje, iar Musti sunt doua tipuri de desene, unele clasice si altele 3D
Scuze, scuze de off-topic
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=3&folder=clipe de vara 2010" target="_blank">soare si floare la concurs
blog
am hainute la bazar
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
Jasmin012 spune:
citat din mesajul lui adra_bell Jasmin, desenele pe torenti (da's in suedeza, Eva se uita la ele cand era mai mica, 5 minute fiecare, succesiune lenta de imagini, f simpatice), carti si jucarii la Cartea Copiilor www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=3&folder=clipe de vara 2010" target="_blank">soare si floare la concurs blog am hainute la bazar Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce |
O cunoastem pe miffy din cartile alea, de aceea voiam si film. Am incercat sa descarc de pe torenti, dar nu am reusit, ca eram "bolnave" fisierele.
Eseea spune:
poate se pricepe cineva : ce pot face cu 2 facturi, cumparatoarele au disparut ( le-am dat si comentarii negative, ca nu au platit intr-o luna si nici nu au raspuns la mail-uri)??? nu ma lasa sa le arhivez, tot mi le arata in cont ca sunt in asteptarea platii. Vreau sa scap de ele, ca ma enerveaza ca le vad mereu acolo bolduite, mie imi place sa fie curat.
Noi, 2 minuni:
cris_82 spune:
asa am patit si eu...le-am bifat ca platite si expediate ca sa le pot repune la bazar si am dat calificative negative si gata
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR