Bazar umanitar *** 48 ***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Boti, cred ca nu ne ajung 2 carti cu Luna Betiluna. Am cerut ieri dar deja azi am concurenta serioasa. Daca ai putea sa mai faci ar fi perfect. Pirato!

Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es

Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Fetelor, o sa fiu off-topic, dar copiez aici un mesaj postat la Scutece, la mine, poate imi puteti da vreo idee, vreun sfat. Despre mine este vorba.

"Fetelor, am o rugaminte la voi. Daca aveti vreo idee despre ce se mai poate lucra de acasa, in afara de traduceri - ma refer la lucruri serioase, prin care banii sa vina la o data cat de cat fixa, va rog sa ma anuntati.

Stiu ca si voi aveti probleme cu banii, stiu ca va afecteaza reducerile de salariu, de indemnizatie. Eu m-am saturat ca, in fiecare luna, sa ramanem fara niciun leu, doar cu un pumn de monede, cam cu doua saptamani inainte de salariul lui iubi. In aceeasi situatie suntem si acum, si pana pe 16 mai este. Eu nu am mai tradus nimic de mai bine de o saptamana, pentru ca nu este de tradus, placa de retea de la laptopul meu s-a defectat, acum sunt pe laptopul lui Doru, de pe al meu nu mai pot folosi Internetul, si nu am cu ce sa cumpar una noua. Lunar ne imprumutam de la mama mea, de la parintii lui si de la cumnata mea, avem datorii de milioane, pe care le dam inapoi treptat, din banii mei de traduceri, cand ii primesc. Ma doare ca nu reusim sa strangem nimic, ma simt vinovata, responsabila de toata situatia. Poate ca nu fac destul, poate ca suntem prea cheltuitori, poate ca nu stim gestiona cum trebuie veniturile de care dispunem. Insa simt ca tragem dupa noi niste greutati, nu muncim pentru noi, muncim ca sa acoperim "gaurile" facute in buget. Daca aveti idee cum pot cere sfatul unui consultant financiar, sa-mi spuneti.

Multumesc pentru intelegere."

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Pantofiori de vanzare - noi, frumosi!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexandrina

Citat:
citat din mesajul lui ana l

Citat:
citat din mesajul lui diannaalex

Confirm plata de la anaI multumim frumos de ajutor.

http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4952

http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=3960

http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=3958

Ana te confirm eu, dar stii ca nu-i complet "dosarul", asa-i?
Diana nu uita de sume cand confirmi!!!

galliciana "platite si confirmate" se potriveste cu "Castigate pentru" nu cu "Finalizate critice".
Chiar daca au fost platite, uite, confirmate nu sunt.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Eu i-am scris pe Pm ca am platit 28 lei si am rugat-o sa anunte cind ii vede intrati. A iesit si n-a mai apucat sa scrie si suma, dar i-am lasat mesaj sa o treaca.

hainute de vanzare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Fetelor, o sa fiu off-topic, dar copiez aici un mesaj postat la Scutece, la mine, poate imi puteti da vreo idee, vreun sfat. Despre mine este vorba.

"Fetelor, am o rugaminte la voi. Daca aveti vreo idee despre ce se mai poate lucra de acasa, in afara de traduceri - ma refer la lucruri serioase, prin care banii sa vina la o data cat de cat fixa, va rog sa ma anuntati.

Stiu ca si voi aveti probleme cu banii, stiu ca va afecteaza reducerile de salariu, de indemnizatie. Eu m-am saturat ca, in fiecare luna, sa ramanem fara niciun leu, doar cu un pumn de monede, cam cu doua saptamani inainte de salariul lui iubi. In aceeasi situatie suntem si acum, si pana pe 16 mai este. Eu nu am mai tradus nimic de mai bine de o saptamana, pentru ca nu este de tradus, placa de retea de la laptopul meu s-a defectat, acum sunt pe laptopul lui Doru, de pe al meu nu mai pot folosi Internetul, si nu am cu ce sa cumpar una noua. Lunar ne imprumutam de la mama mea, de la parintii lui si de la cumnata mea, avem datorii de milioane, pe care le dam inapoi treptat, din banii mei de traduceri, cand ii primesc. Ma doare ca nu reusim sa strangem nimic, ma simt vinovata, responsabila de toata situatia. Poate ca nu fac destul, poate ca suntem prea cheltuitori, poate ca nu stim gestiona cum trebuie veniturile de care dispunem. Insa simt ca tragem dupa noi niste greutati, nu muncim pentru noi, muncim ca sa acoperim "gaurile" facute in buget. Daca aveti idee cum pot cere sfatul unui consultant financiar, sa-mi spuneti.

Selene, eu te inteleg perfect, aceeasi situatie e si la noi; eu nu lucrez de 3 ani si de atunci traim dintr-un salariu din ce in ce mai mic. Salariu e mult spus, ca sotul lucreaza fara carte de munca 9nu pentru ca asa vrea, ci nimeni nu vrea sa lucreze legal), de 2 ani lucreaza asa, nu mai spun cate tepe a luat de la oameni la care a lucrat si nu a primit toti banii...
Vad ca si tu esti tot traducatoare, ca mine.
Eu de curand am gasit o colaborare, inca nu am inceput, nu stiu cat voi avea de lucru. Plata pe pagina e foarte mica, am acceptat chiar si asa, numai sa fie ceva. Sper sa incep cat mai curand, ca altfel o iau razna. Eu am pus niste produse de vanzare, pe langa cele donate, dar nu am reusit sa vand mai nimic, desi am lasat la pret. Poate fi o idee, poate tu o sa ai mai mult noroc.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Jasmin012

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Selene, eu te inteleg perfect, aceeasi situatie e si la noi; eu nu lucrez de 3 ani si de atunci traim dintr-un salariu din ce in ce mai mic. Salariu e mult spus, ca sotul lucreaza fara carte de munca 9nu pentru ca asa vrea, ci nimeni nu vrea sa lucreze legal), de 2 ani lucreaza asa, nu mai spun cate tepe a luat de la oameni la care a lucrat si nu a primit toti banii...
Vad ca si tu esti tot traducatoare, ca mine.
Eu de curand am gasit o colaborare, inca nu am inceput, nu stiu cat voi avea de lucru. Plata pe pagina e foarte mica, am acceptat chiar si asa, numai sa fie ceva. Sper sa incep cat mai curand, ca altfel o iau razna. Eu am pus niste produse de vanzare, pe langa cele donate, dar nu am reusit sa vand mai nimic, desi am lasat la pret. Poate fi o idee, poate tu o sa ai mai mult noroc.

Jasmin, poti trimite mailuri editurilor, daca te pricepi la traduceri literare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Selenne, nu gasesti meditatii pentru limba straina cunoscuta? eu m-am intretinut in facultate din meditatii si lucrari de diploma.
pune cat mai multe anunturi pe net si in presa locala (aici sunt gratuite anunturile in ziarul local).
Un consultant financiar cred ca e destul de scump

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=3&folder=clipe de vara 2010" target="_blank">soare si floare
blog

am hainute la bazar

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

bun, alexandrina, si in cazul asta ce ar trebui facut?
te rog sa imi spui...........

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Selenne, nu gasesti meditatii pentru limba straina cunoscuta? eu m-am intretinut in facultate din meditatii si lucrari de diploma.
pune cat mai multe anunturi pe net si in presa locala (aici sunt gratuite anunturile in ziarul local).
Un consultant financiar cred ca e destul de scump

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=3&folder=clipe de vara 2010" target="_blank">soare si floare
blog

am hainute la bazar

Cu rabdarea e problema, adra. Am dat meditatii "la greu", atat in facultate, cat si dupa, dar ma simteam mai plina de energie, mai cu multa rabdare, mai altfel. Acum parca am uitat sa vorbesc limbi straine.

Mergi la inceput

Selene, multumesc pt sugestie. Eu am mai mult experienta cu traducerile din domeniul juridic, dar la nevoie le-as incerca si pe cele din literatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

am mai pus o caciulita alba

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=3&folder=clipe de vara 2010" target="_blank">soare si floare la concurs
blog

am hainute la bazar

Mergi la inceput