Bazar umanitar *** 48 ***
Raspunsuri - Pagina 19
Monnvas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madyrizi monnvas, ancadragoman si mikaeela, va rog sa bifati ca platit pentru produsele la care aveti mesaj de confirmare plata. multumesc. Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro veniti POSTARI NOI pt. Alexandru Hapaleti si alti copii am nevoie de voturi |
Mai, eu am bifat tot ce-am primit, ba am primit in cateva randuri confirmarea direct, fara sa treaca prin mailul vostru comun, si le-am bifat si atunci. Cine are plangeri la mine, sa zica, s-o fi pierdut mailul pe drum!
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
ancadragoman spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui diannaalex
de la mine e coletul. Cum oare am gresit?. Da-mi un link cu blugii pe care i-ai luat tu daca poti. mii de scuze daca am gresit dar totusi parca astia erau ca altii nu mai am. mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune pt. Alexandru Hapaleti si alti copii |
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=1701 astia dar stai linistita ca le gasesc proprietar daca nu ii repun in bazar
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
Monnvas spune:
Am pus azi pachete pentru:
- flavia_ramona
- cris82
- getik
Asteptati postasul!
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
madyrizi spune:
i-am dat mesaj lui kid sa-mi mai confirme o data plata produsului de la tine, monnvas. a fi scapat linkul.
pup.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti POSTARI NOI
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi
gianina spune:
buna,
am pus la bazar o pereche de cercelusi de aur pt. fetite
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=6485&n=Cercelusi-aur-pt-fetite
numai bine tuturor
Gianina,mami de Simo si Ade
getik1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Leditia
confirm plata! POZE CU NOI de David Christian Speranta si incredere pentru David Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!. |
multumesc mult
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
getik1 spune:
citat din mesajul lui Monnvas Am pus azi pachete pentru: - flavia_ramona - cris82 - getik Asteptati postasul! CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way cioburi de viata in 3 SILUAN are dreptul la viata! |
multam iubita, deobicei cam in cat timp vine?
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
madyrizi spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui getik1
multumesc mult |
confirmat plata produselor.
pup.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti POSTARI NOI
am nevoie de voturi
madyrizi spune:
sa vedeti ce tzepe a tras o anume georgia4ugeo (Craciun Georgeta)sau alte nickuri asemanatoare pe alt forum... va cruciti. daca intalniti aceasta persoana si la noi la bazar nu trimiteti decat daca va pune inainte banii in cont. e tzepara de sute de lei.
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti POSTARI NOI
am nevoie de voturi
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui madyrizi sa vedeti ce tzepe a tras o anume georgia4ugeo (Craciun Georgeta)sau alte nickuri asemanatoare pe alt forum... va cruciti. daca intalniti aceasta persoana si la noi la bazar nu trimiteti decat daca va pune inainte banii in cont. e tzepara de sute de lei. |
scrie mare,sa se vada!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...