Bazar umanitar *** 48 ***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

monnvas, ancadragoman si mikaeela, va rog sa bifati ca platit pentru produsele la care aveti mesaj de confirmare plata.
multumesc.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti POSTARI NOI
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi

Mai, eu am bifat tot ce-am primit, ba am primit in cateva randuri confirmarea direct, fara sa treaca prin mailul vostru comun, si le-am bifat si atunci. Cine are plangeri la mine, sa zica, s-o fi pierdut mailul pe drum!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Daca esti logata, ar trebui sa vezi la sectiunea de intrebari 'Adreseaza o intrebare autorului anuntului' confirmarea de plata. Se trimite automat si un mail, la adresa de mail pe care ai scris-o la bazar sau pe forum. Mie imi apare confirmarea pentru produs.
Teoretic, toate confirmarile trebuiesc facute prin trimiterea de mail pe bazar(indiferent ca se trimit chitantele pe mailul comun sau se cer confirmari de la titularii de cont).
Acele confirmari nu au cum sa se piarda pe nicaieri.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

sa vedeti ce tzepe a tras o anume georgia4ugeo (Craciun Georgeta)sau alte nickuri asemanatoare pe alt forum... va cruciti. daca intalniti aceasta persoana si la noi la bazar nu trimiteti decat daca va pune inainte banii in cont. e tzepara de sute de lei.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti POSTARI NOI
am nevoie de voturi

Individa asta aparuse si la noi la bazarul vechi, atunci cind se licita o bicicleta intre Flowers si Dodo daca va amintit. mai licitase ea un cojocel vernil si alte hainute. Si scris ca are o fetita bolnava si vrea sa-i mai cumpere hainute. Stiu ca a stat pe la ctricie o perioada, dar deznodamintul nu-l mai stiu.

Haideti sa facem si noi undeva o lista neagra la care sa avem acces cu totii.

Chiar azi ma uitam sa cumpar ceva pentru fata si ma uitam la fainele de vinzare. Am vazut eu niste comentarii pozitive, dar daca nu am recunoscut nici un nik, nu m-au incalzit acele comentarii.

hainute de vanzare

Mergi la inceput
Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idoina spune:

Nu pot sa cred!La asta s-a ajuns?????Ce'noroc' pe noi sa traim aici!

idoina
http://ro.netlog.com/idoinai/photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

nici nu am cuvinte

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Da, este foarte trist ce se intampla.
Acum ceva timp citeam ca si la asistentii maternali li s-au redus alocatiile, nu stiu ce or sa mai reduca si de unde, caci vad ca la asta se pricep extraordinar de bine.

Mergi la inceput

Am primit azi pachetele de la Mihaela77O si adablackcat. Multumesc

Mihaela77O Iti multumesc foarte mult pentru bonusuri, sunt super toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona_patra spune:

Buna fetelor,
Ca tot vorbeati de comentarii pozitive si negative, eu va recomand cu incredere sa comandati produse de la acest user http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=6494 , nu am reustit sa-i dau calificativ pe bazar. Dar tot ce am cumparat de la ea sunt absolut superbe.
Legat de taierea indemnizatiilor pt persoanele pt handicap, mi se pare o mare marsavie. Astia taie doar de unde nu trebuie, nu unde trebuie. Probabil vor sa ne aduca in pragul disperari, sa ne vada terminati.Va pup.

Ramona de maimutel Diana (20.07.2009)
maimu diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

nu facem reclama aici la produse sau utilizatori care nu sunt la bazarul umanitar .

AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti POSTARI NOI
am nevoie de voturi

Mergi la inceput