Timisoara Impreuna! (171) vanticel de primavara
Raspunsuri - Pagina 8
danitin spune:
Multumesc mult de urari, dau, chiar daca cu intarziere o felie de tort, pe alese si un pahar www.aroundaboutcars.co.za/blog/wp-content/uploads/2010/08/wine-glass.jpg" target="_blank">de vin vechi si bun.
Am primit cadouri frumoase, dar cel mai grozav a fost Calin cu o excursei scurta dar superba in Austria. M-am topit de fericire ....
cu drag tuturor
danitin spune:
Aoleou, nici macar de curiozitate, o felie de tort? E pentru toate gusturile ... hai ca dau si o cafea sa aveti o zi senina.
silvana75 spune:
Dano, io n-am putut sa zic nimic ca eram cu gura plina ... foarte bun tortu
Ano,
Azi fac curca, daca iasa frumos va arat poze
danitin spune:
Silva, care din ele?
Abia astept curca
Ana, azi am aflat, dragule 1000000......de . Suna-ma sau da un semn dac pot sa te ajut, oricum, oricand.....
Mihi spune:
Vai deya..ce mi-ai facut de dimi cu youtubeul tau...prelucrat nefabricat...lacrimile din ochii copiilor m-au facut sa plang...de nu mai vedeam ecranul...
n-am intrat de multisor...ocupata, plecata...acu grupa mica iar cu muci...
asa ca am 2 restante:
ANA si DANA...LA MULTI ANI dragelor...DD sa fie cu voi sa fii ti sanatoase si sa treceti cu bine fiecare hop din viata aista !
anuk...ma repezii dupa postarea danutei la tine in ograda...te imbratisez...te poti baza pe mine...
pupici tuturor
mihi
Ana68 spune:
Silvana , Danuta , Mihilica...sar'na! Daca nu iasa...promit sa-l invat pe Mariusica sa faca tortulet de arpacas bun de sa te lingi pe deshte.... Hai ca glumesc! Stiti voi ca mandea nu-i dusa la biserica si tiglele nu mi-s pe casa....Inca nu s-a vazut mort ...asa ca trebuie sa se rezolveze in vreun sens...
Sfarsit de saptamana placut tuturor!Tzucam!
danitin spune:
Doamna Ana, doriti , aia cu arpacasu a fost horror rau. Ca ma tot gandeam ce praji o mai fi si asta si de ce sa o faca tocmai domnu mustacios, o fi ceva naturist, buna la boala? Si pe urma - mi pica fisa ce va sa zica arpacasu ... Dau pentru asa gluma!!
Mihilica, multzam de urare, tort ai gustat?
Weekend frumos va doresc si tineti-mi pumnii sa nu am mlt de lucru, asta-i weekendu meu de serviciu dar nu prea am tragere de inima sa prestez
Ana68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danitin Doamna Ana, doriti , aia cu arpacasu a fost horror rau. Ca ma tot gandeam ce praji o mai fi si asta si de ce sa o faca tocmai domnu mustacios, o fi ceva naturist, buna la boala? Si pe urma - mi pica fisa ce va sa zica arpacasu ... Dau pentru asa gluma!! Mihilica, multzam de urare, tort ai gustat? Weekend frumos va doresc si tineti-mi pumnii sa nu am mlt de lucru, asta-i weekendu meu de serviciu dar nu prea am tragere de inima sa prestez Mamica de spiridus De fiecare data cand oamenii iti inchid in fata o usa, Dumnezeu deschide o fereastra. www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">LICURICI – ETERNA LUMINA; NOI Spiridusul meu drag |
danitin spune:
Apoi, doamna Ana, te-as numi negociator sef la ONU. Mai rar asa diplomatie. Te ameninta omu' cu bataie, razbel, sucitoare si agresiune pe fata si tu zici love you. Vezi, de aia nu e pace in lume ...n-au gasit omu'potrivit sa raspuna la amenintari de agresiune.
Dincolo de gluma, doamna esti grozava si jobenul meu se inclina, ceremonois, in fatza ta. Vorba aia, esti cea mai tare, tine-o tot asa!
Si eu
Ana68 spune:
Danuta...dincolo de glume , nu sunt decat un om normal...n-am cu nimic in plus fata de oricare alta dintre voi , nu sunt cu nimic mai presus de tine sau de oricine altcineva si , chiar daca admiratia ta ma onoreaza , te rog nu ma ridica pe un piedestal pe care nu il merit. Te pup cu mare drag si te imbratisez asisderea si ma repet : drac mort nu s-a vazut ,iar eu inca mai am ceva de facut pe aici , pana sa plec...me-ntelegi!
Salut pe toata lumea si va doresc multa sanatate!
Se pare ca la job ,luna Decembrie inseamna treburi aglomerate...asa ca sunt prinsa cu diverse...Spor la treaba si voua!