Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (86)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Deci am revenit! Cam pustiu pe aici.

Mi-am rezolvat cu concediu medical pentru saptamana viitoare asa ca o sa stau linistita acasuca macar 5 zile, si uite asa trece si luna asta.

Andreea , mamica Elizei +

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Bv andreea

eu tocmai am inchis focu la supica de galusti.
astept sa vina al meu aksa sa papam si ne apucam de mutat
asa k mai frec o leaca duda p aici

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 28+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Zumzu daca-i viiral, nu ajuta antib pe care-l iei, treb sa-si faca virusul numarul, tu treb doar sa tii sub control pagubele -sa tii febra jos, sa te descurci cu durere de gat, tuse, muci.
Pe de alta parte, daca ar fi de la frig - si ti-as dori asta - o sa treaca ff repede si usor. Dar f putine raceli sunt de la frig.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Salutari burtoacele!
Stiu,stiu,cam rarut pe aici,dar am avut trebuta zilele astea.Am citit tot in schimb.
Tunde,tine-ne la curent cu starea la pititc,sper sa nu fie nimic grav.
Ma bucur ca sunteti toate relativ bine.Zumzu,insanatosire grabnica!
Gabita,fata draguta ca de obicei.Am avut o stare naspa,deci veselia zilele astea a fost spre -0.
Astazi ma simt mai bine,imi place ca e frumos afara.
In rest ma laud cu niste dureri de spate ingrozitoare in zona omoplatilor.Al meu sot zice ca e de la tzatzi,ca atarna greu.Mai simte vreuna asa?Ca o febra musculara.
Weekendu asta am avut parastas de 40 de zile pt tataie,deci vineri am gatit ca pt nunta,desi au fost 15 persoane la masa.Da ce sa fac...i-a fost frica lu maica-mea ca nu-i ajunge mancarea sa le dea la tarani,care tarani am observat ca mananca numa carne.Am facut un pilaf super bun,ei au mancat carnea doar...majoritatea
Asa ca sambata am fost la tara,am servit pe la mese,a fost minunat,mai ales ca era un frig de crapau pietrele.N-am mai stat si la spalatul vaselor,m-am sustras elegant.
Ieri am lenevit iar pe dupa masa am iesti si eu cu sotu sa ne sarbatorim cei 4 ani de casatorie.Trebuia vineri,da abia la 10-11 am terminat eu cu gatitu.
Va pup pe toate si va doresc o saptamana minunata,fara vesti proaste.

23+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

N-am avut niciodata viroza sau ceva...nici de racit nu mai tin minte de cand..(bine, niciodata sa nu zici niciodata ).
Cand ajung acsa ma bag in plapumiaora, cu un ceai un paracetamol trebuie sa treaca.

sanatate multa si voua

29+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Zumzu sanatate multa

Ana bine ai revenit printre noi.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 28+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Am vazut ca ati discutat de tampoane pt nastere..ma speriati, eu care nu am luat nimic pana acum, si acusica schimb prefixul

zicea cineva ca se gasesc si gata facute. ati vazut pe undeva? ca am cautat pe net dar nu am reusit sa gasesc pana acum.
eu sunt antitalent si nici nu am rabdare sa fac nimic...

29+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

off..ma ia asa o frica cateodata de nastere.
eu am avut atacuri de panica de la o anestezie pt o masea de minte sau pt o rana de col..dar pt nastere, sau cezariana sa nu mai simt, sa umble prin mine brrr...
hai ca o iau razna

29+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Zumzu eu nu stiu dc se gasesc in farmacii. dar merita incercat.
hai stai linistita..nu intra in panica. sunt alte fete care mai au un pic si nasc si nu sunt gata cu pregatirile.
ai de gand sa nasti inainte de 38s???
stai linistita, fa o lista cu ce ai nevoie, si incepi usor usor sa iei ce e trebuie.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

zumzu hai ca nu-s mare lcuru porcariile alea de tampoane! Eu n-as suporta sa le faca altcineva cu mana lui. Mai bine doar mana mea, pt pasa mea. Hai ca te ghidez prin telefon daca vrei.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 26+

Mergi la inceput