Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (86)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

lucia - multumesc . Trece, trece si la tine timpul ... La mine trece repede ca ma mai iau cu fata si activitatile ei. Saptamana e gata imediat ...

mamma bis - o fetita si 30s de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

|Abramburica am facut decat camera noastra care va fi si camera buburuzei. nu am cum sa ii fac camera separata k suntem deja 4 pers in 3 camere. stam si cu socrela sicu cumnata.
Bafta multa la eco si felciitari pt schimbarea prefixului

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 28+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Amramburika sa vii cu vesti bune. Da, timpul trece ca nebunul. Eu schimb semnatura dupa weekend, deci..azi e luni...marti, miercuri..gata vine we care trece si alaaaa...

Si ia sa schimb si eu semnatura

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 26+

Mergi la inceput

ralu - am inteles. Si noi suntem stramti cu spatiul, deci buburuza mare si buburuzu' nu au inca camera lor, separata. Merci .

lori - si eu tot lunea schimb semnatura. Multumesc si tie pt. urari .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

uauuuu, Abramburika......ce frumos ...30, de acum gata imediat va trece.

apropo, am schimbat si eu
20+

Andreea , mamica Elizei +

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Neata cam tarziu si de la mine

Bebelu aceeasi problema o am si eu, bebe nu mai misca dupa ce ridic bluza, nu stiu care e cauza

Fetelor eu am primit perna de alaptat, sunt foarte incantata ....imi doream mult de tot, e super si sa dormi acum cu ea

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 26 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

salutare...un inceput de saptamana frumos...

tunde..la bebelina...

pe seara mergem si noi la morfo...si am niste emotii...

in rest, luam in greutate, dar avem de la ce..a aflat mami ca am glicemia scazuta, si a facut cornulete cu gem si rahat, tarta cu gem de prune..si prajitura mea preferata cu crema de zahar ars si nuci..pe care nu o mai facusem se 15 ani...

in ultimele zile simt bebelul de jos mai des pe cel de sus nu prea...sau nu imi dau eu seama..as vrea sa ii simt permanent...

apropo, ce are pagina??? ca imi sare ce sriu, etc..

fluturas 22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Fluturas cum pui tu / mama ta nuca la crema de zahar ars? E printre preferatele mele si nuca, iar, e moarte amea..as face o asemenea combinatie.

Fetelor, aseara am fost la Ikea...am vazut patuturi super de bebe; cel putin,la unul chiar mi-a ramas inima...si era 3 mil (asta scumpul)

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

Shine ..arati super....

fluturas 22 +

Mergi la inceput

andreea - merci . Sunt printre primele ca de fapt m-as incadra la nov-dec. Insa fiind spre final, am decis sa ma inscriu la voi. Mai sunt insa 5 gravidute de dec., deci poate nu sparg chiar eu gheata la odisee.

Daca e sa ma iau dupa coincidente, s-ar putea sa fiu si prima ... in fam. noastra sunt niste coincidente in materie de zile de nastere. Sotul pe 5, Silvia pe 10, iar eu pe 15. Deci, bb Gabriel ar trebui sa se nasca pe 20, nu? Doar nu o sa strice el echilibrul familiei ... hahahhaaaa. Avand in vedere ca e si aproape de data probabila a nasteri.

Mergi la inceput