Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (86)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Citat:
citat din mesajul lui luciact

loutzy, eu la pranz am papat piept pui pe gratar cu piure si salata de sfecla rosie, iar in seara asta McDonalds..

McDonalds...si eu am pofta de cateva zile, cred ca maine ii zic lu' sotzu' sa imi aduca.Cu Colaaaaa

carmen
25 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

E bine fetelor ca puteti manca de la McD. Eu una nu suport mancarea de la ei. SI e peveste dinainte de a ramane gravida. Ce mancam erau Crispy strips de la KFC, dar m-am lasat si de alea de cand cu bebe. MI se face greata numai cand simt mirosul.

Laura

26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Si eu la fel cu KFC...eram innebunita dupa aripioare...acuma nici sa nu le miros

24+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

ba nu e bine deloc loutzy, sunt niste bombe calorice, si nu au nimic nutritiv, da ce sa facem....
as vrea si eu sa mi fie greata de tot ce nu e sanatos, dar nu mi e

va puup si noapte buna

24+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zanabuna spune:

Buna fetelor, mi-ar place sa intru mai des dar nu am timp, sper sa recuprez in concediu pre si post natal iar apoi in cel de crestere copil, vad si eu k timpul trece repede si ma apuca emotiile, grijile.... i-mi incipuiam perioada sarcini minunata numai lapte si miere, dar nu e chiar asa, sunt multe griji la mijloc ,emotii si trairi noi... he-he ..si banuiesc eu k asta e doar inceputul.Am inceput sa merg ca un melc,viteza de la incet la f incet .
Kity sper sa ai vesti bune de la eco.
Fluturas sfatul meu este sa fi optimista si cat mai multa odihna.
Va pupicesc pe toate

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

buna burticutzelor,

am intrat sa va salut, inca asez prin casa (te inteleg bebelule) cred ca la mine mai dureaza cel putin o sapt. plus ca visez la un dulap mai mare si mai frumos compartimentat (dressing i-as zice eu); promisiune am primit, acum cica nu-l mai luam ca e scump

ar trebui sa nu fie voie sa mentionam mancaruri pe site=ul asta, sa fie ilegal, zau; ma omorati !!!!!!

tunde, ai vreo veste ref la baietelul tau, ati ajuns la vreun doctor azi?

sanatate multa la toata lumea!

rox 22 +

think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Tunde,suntei bine?Cum e Mario?
Si Kitzy,ce-ai facut la eco?
Ziceti ceva,fetelor...

24+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Sominic usor si vise palcute!!!!
toate burticile si toate buburuzele.

Laura

26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

M-ati dat disparuta??
De 3 ore tot ma chinui sa va prind din urma, si mai am cateva pagini din capitolul asta. Nu am avut net acasa de cateva zile, si am piedut vreo 4 capitole!
Acum am in cap o gramada de info noi, poze de vazut , dar nu mai stiu ce vroiam sa va spun! Minte de gravida, ma intelegeti voi! Hai ma duc sa mai citesc si revin, daca nu mergeti la nani intre timp!

toate buburuzele!!

FVL heterozigot, 24 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Noapte buna tuturor burticilor !
Sper ca maine dim nu ma mai trezesc cu durerea aia groznica de mijloc
Pupici tuturor

carmen
25 + cu Andrei

Mergi la inceput