Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (86)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anka-maria

Luminita42, daca mai ai trecere pe acilea, te intreb si io ceva, vaz ca esti tot pe meleaguri inundabile, ca si mine.
Tu aveai vreo problema (sau avut la o sarcina anterioara) de ti-au masurat colul? Ca mie nu vrea sa mi-l masoare nimeni, imi zic sa stau calma ca e totul ok, dar nu-mi zic "da, omule, am masurat, ai x cm". In fine, io creca' am avut niste contractii nedureroase, da' chiar nu se compara cu ce spuneti voi. Cred ca au fost 6 pe toata durata sarcinii (26 de sapt.)

Pana una-alta, am inceput sa realizez usor, usurel ce ziceati voi pe la inceput cu statul la socrii dupa nastere (sau la parinti). De exemplu, mi-a trantit soacra-mea o pleasca, cica nu se poate sa plec io cu bebeul nebotezat pe avion . Io vroiam sa vin sa nasc in Ro si apoi la o luna sa vin inapoi in Olanda cu bebeul.
Acuma, sper ca nu-si imagineaza ca io ma duc in febr. cu bebe de o luna sa-l botez in cristelnita! I-am zis ca daca vrea botez, sa cheme preotul acasa. Of, numai d-asta nu-mi ardea mie la o luna.....
In rest si ea si mama sunt pline de sfaturi. Si acuma comunicam numai prin Skype, cand o sa fim acolo sa vezi tragedie!
Ma pregatesc sufleteste pt. lupte de gherila. Acuma sunt sensibila si ma enervez foarte usor, sper dupa nastere sa ma pocneasca nesimtirea si sa fac fix numai ce vreau io, fara sa-mi pese de zgomotul de fond vrabia malai viteazul...

21 sapt

Anka, eu sunt in ''zona''va citesc cu mult drag si in fiecare seara si pe voi si pe cel de la Nov-Dec Nu m-am inscris niciunde pentru ca eu mai stau si pe un alt forum, mai restrans si nu prea ma tin curelele sa scriu in mai multe locuri..

Te-am citit si stiu despre ce vorbesti cand descrii relatia cu medicii si moasele de aici. Si pe mine m-au calcat pe nervi inca de la inceputuri!..Nu, nu am antecedente de col uterin incompetent, prima sarcina a fost usoara si am nascut natural (cu multi ani in urma) o fetita de 3900 g.
Eu insa la sarcina asta am avut dureri ca de menstruatie inca de la 5 saptamani. Pe urma a aparut senzatia de presiune mare pe col si vagin, iar dupa 20 saptamani au aparut si contractiile Braxton -Hicks. Acu'le am pe toate! Asa ca eu am raportat continuu durerile mele la medicii si moasele de aici (pana s-au saturat de mine!) si poate si din cauza asta au trecut la o monitorizare mai atenta.

Tu insa vad te simti bine si nu ai dureri sau alte manifestari suspecte', asa ca si eu inclin sa cred ca nu ai probleme. Daca totusi vrei sa ti se masoare cervixul exagereaza un pic , zii ca esti foarte ingrijorata si ca ai dureri si ceva contractii. Spune asta mereu pana te cred. Sau suna si cere programare pentru ''the second opinion'', asta daca mergi la un singur doctor incapatanat ca naiba. Pana la urma trebuie sa gasesti pe unul care sa iti masoare colul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Aici,aici!Eu nasc la Municipal.

24+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Da Doloress, am avut week-end lung...
Nu apuc niciodata sa intru de acasa...cu week-end lung ori nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

buna seara burtici, mie imi face fitze net ul....imi tot pik,

missmj, eu am observat ca daca dorm cu fata in sus ma trezesc cu dureri de mijloc, tu cum dormi?

mi am luat si eu rezultatul la niste analize....vsh 35 , plus mai multe care nu sunt in limitele normale

si hemoglobina scazuta, asa ca m am dus la McD sa ma vitaminizez cu mii de calorii

binenteles ca iar imi iau suturi jos de tot .....

poop

24+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Citat:
citat din mesajul lui luciact
missmj, eu am observat ca daca dorm cu fata in sus ma trezesc cu dureri de mijloc, tu cum dormi?

De obicei dorm intr-o parte.Tu lasi durerea sa treaca de la sine , cu ce te tratezi ? Eu vad ca nu mai am nimic, doar atunci cand m-am trezit , pana m-am miscat putin.Dar durerile erau mari, am mai zis, asa ca la menstruatie. Sper sa nu ma mai doara ! Am programare pe 18 , o sa intreb doc despre ce e vorba.Mai am si niste scurgeri ciudate de cand cu cerclajul.Inainte erau abundente dar albicioase, acum sunt galbene, cateodata maronii.Offf totul mi se parea perfect pana acum 2 sapt !!!

carmen
25 + cu Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shubulina

Aici,aici!Eu nasc la Municipal.

24+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Super , la ce doctor ? Eu sunt la Badea Georgeta , s-a purtat excelent pana acum. Am stat 2 zile internata in spital pt cerclaj si sa stii ca am ramas surprinsa.Era curatenie, si asistentele super.Eu am nimerit intr-o rezerva cu 2 paturi, nu stiu cum e in saloanele cu mai multe paturi.Intr-un fel ma bucur ca am stat alea 2 zile in spital, eu nu mai fusesem internata niciodata si mi-era asa teama.Acum m-am mai linistit. Sanatate si

carmen
25 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Eu sunt la Tufan fiul.N-am fost in spitalpana acu sa vad cum e,da il intreb pe el.O sa-i zic ca vreau la salon curat si toate "detaliile"

24+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Ce faceti burtici? Ce mai papati bun? Eu sincer nu mai stiu ce sa pap.
Ana mi-ai facut pofta clatitele.MAine cred sca fac si eu o portie.

Laura

26+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui loutzy

Ce faceti burtici? Ce mai papati bun? Eu sincer nu mai stiu ce sa pap.
Ana mi-ai facut pofta clatitele.MAine cred sca fac si eu o portie.

Mmmmmmm si eu as manca niste clatite. Nici eu nu stiu ce sa mai pap.Azi am mancat ciorbita de perisoare, oua prajite cu branza rasa pe ele si nelipsita felie de margarina cu gem.

carmen
25 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

loutzy, eu la pranz am papat piept pui pe gratar cu piure si salata de sfecla rosie, iar in seara asta McDonalds..

iar maine sa iau gris sa fac si eu o supa de galusti ca am vazut ca a facut bebelu si gratar de porc sigur cu salata de varza si sa vad garnitura..probail pilaf,
si ar merge si niste clatite..ca si asa o sa fiu singura maine si de plictiseala sa mi fac de lucru....

missmj, eu iau no spa dimineata si seara( la 12 ore) indiferent daca doare sau nu

24+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput