Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (86)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

neata...

va multumesc de raspunsuri si astept sfaturi din experienta voastra in continuare..

legat de col oscilant..e posibil ca dupa 2 ore de apasat pe burtica, de mangaiat in toate pozitiile in timpul ecografiei sa se fi facut o presiune si sa se fi dezlipit un pic??/..in susul colului cica se prezinta ca o palniere in cupa de sampanie...adica sa fie bucatica dezlipita de la cei 38 mm care erau??/

ce e drept eu contractii nedureroase am avut ff des..

nu imi e frica de durere interventiei, stiu ca se face sub anestezie totala..si am tot facut in ultimii 2 ani...dar acum mi-e teama pt bebei si pt ce implica dupa...

fluturas 23 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Neatza si-o cafea si de la mine fetelor! N-am mai scris demult, desi v-am tot citit, pentru ca nu am avut timp de nimic cu jobul asta

Legat de col si al meu era 29mm, apoi la o luna 31mm, cica cam scurt, dar bine inchis, asa ca nu mi-a recomandat repaos, etc. Sper sa stie dr. ce zice. Oricum am inteles ca valoarea critica e de 15cm, asa ca Fluturas, baga repaus la pat la greu, am o amica cu gemeni, in 33s cu col de 22mm si i-au zis sa nu cumva sa se miste din pat pana la 36s, sa poata naste la un termen relativ decent. Asa ca nu te juca, parerea mea.

In rest, astept sa intru in prenatal, ca asa m-am saturat..ufff... Cred ca undeva pe la mijl. lui noimebrie o sa-mi pun concediul... In rest, spor la treaba celor care muncesc de zor prin apartamente! Ma duc prin oras cu treburi, si daca am timp, mai scriu cand ma intorc.

P.S. Roxx26 si la mine ultima glicemie era 82, si am cam mancat dulce in ultima vreme (inainte era 72, cat am tinut regim, ca ma speriasera cu diabetul). Asa ca daca poti, ar fi bine sa te mai abtii, oricum ingrasa Si poti sa faci si testul de toleranta la glucoza pt. linistea ta, nu e asa gretos, fa in prima faza cel cu 50g glucoza la 1h. Daca e in regula, nu are rost sa-l faci si pe cel cu 100g/2h.

Aaa, si mi-a iesit TGP-ul ceva marit (56 fata de val. normala 34), stie cineva ce inseamna? Med. de fam. a zis ca pana nu-l repet, nu-mi zice nimic, poate fi eroare de laborator, stress, oboseala, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Salut fetele!
Sa-mi tineti va rog pumnii pe azi, ma duc la eco la control sa vedem daca bb a recuperat intarzierea de crestere de 2 saptamani, eu una vad ca burtica a mai luat proportii de atunci si bb are forta mai mare, sper din tot sufletul sa fie ok si sa nu trebuiasca sa ma interneze. Am mari emotii.....

Raluca, mami de Diana (24.04.2008) si 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

neata fetelor!

ieri am disparut din decor pt ca am avut extrem de mult de lucru la serviciu
nu mai pot nici eu, stiu ca mai erati fete care va plangeati de atmosfera apasatoare de la serviciu. la mine totul a devenit greu: metroul, ( unde tot nu stau jos ), statul in fund in fata calculatorului, si bineinteles atmosfera urata de la noi.

voiam sa va zic ca azi noapte am vorbit (iar) in somn - mi se intampla des, totusi. bombaneam si cerva si m-a intrebat soata daca plang,si eu am zis "nuu, mormai sa-l distrez pe asta micu'" ...
soata nu se lasa: "care asta micu?"
- asta mic din burta..

dupa care n-a mai putut scoate nimic de la mine pt ca m-am intors pe partea ailalata...

cam astea de la mine! ma duc sa va citesc din urma.

va doresc o zi buna!

sanziana mami de flavia - 4 si cu felix de 20+

www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Luminita42, daca mai ai trecere pe acilea, te intreb si io ceva, vaz ca esti tot pe meleaguri inundabile, ca si mine.
Tu aveai vreo problema (sau avut la o sarcina anterioara) de ti-au masurat colul? Ca mie nu vrea sa mi-l masoare nimeni, imi zic sa stau calma ca e totul ok, dar nu-mi zic "da, omule, am masurat, ai x cm". In fine, io creca' am avut niste contractii nedureroase, da' chiar nu se compara cu ce spuneti voi. Cred ca au fost 6 pe toata durata sarcinii (26 de sapt.)

Pana una-alta, am inceput sa realizez usor, usurel ce ziceati voi pe la inceput cu statul la socrii dupa nastere (sau la parinti). De exemplu, mi-a trantit soacra-mea o pleasca, cica nu se poate sa plec io cu bebeul nebotezat pe avion . Io vroiam sa vin sa nasc in Ro si apoi la o luna sa vin inapoi in Olanda cu bebeul.
Acuma, sper ca nu-si imagineaza ca io ma duc in febr. cu bebe de o luna sa-l botez in cristelnita! I-am zis ca daca vrea botez, sa cheme preotul acasa. Of, numai d-asta nu-mi ardea mie la o luna.....
In rest si ea si mama sunt pline de sfaturi. Si acuma comunicam numai prin Skype, cand o sa fim acolo sa vezi tragedie!
Ma pregatesc sufleteste pt. lupte de gherila. Acuma sunt sensibila si ma enervez foarte usor, sper dupa nastere sa ma pocneasca nesimtirea si sa fac fix numai ce vreau io, fara sa-mi pese de zgomotul de fond vrabia malai viteazul...

21 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

tierry - TGP inseamna transaminaza glutamica peruvica, se gaseste in majoritate in ficat, iar valorile mari in sange pot insemna o afectare hepatica.Dar nu obligatoriu, pentru ca valorile se interpreteaza in contextul tuturor analizelor. Cica si o supradoza de paracetamol poate sa-ti creasca valoarea transaminazelor, deci nu te panica, repeta analizele

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Lucia, foarte frumoase hainitele si ce frumos le-ai aranjat pentru poze.
Eu sincer nu am cumparat nimic, nu stiu zici ca sunt zapacita, nu prea stiu ce marimi sa cumpar.Nu stiu ma tot uit la ele si nu cumpar nimic, dar am timp.
Mi-am anuntat sefa ca saptamana viitoare sunt in CM, ce fain, ma mai relaxez putin.

Va pup

Andreea , mamica Elizei +

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Citat:
citat din mesajul lui kitzy

Salut fetele!
Sa-mi tineti va rog pumnii pe azi, ma duc la eco la control sa vedem daca bb a recuperat intarzierea de crestere de 2 saptamani, eu una vad ca burtica a mai luat proportii de atunci si bb are forta mai mare, sper din tot sufletul sa fie ok si sa nu trebuiasca sa ma interneze. Am mari emotii.....

Raluca, mami de Diana (24.04.2008) si 27+ cu

Tinem pumnii si asteptam vesti bune

adriana 25+ cu elena alexandra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ziki

neata fetelor!

nu mai pot nici eu, stiu ca mai erati fete care va plangeati de atmosfera apasatoare de la serviciu. la mine totul a devenit greu: metroul, ( unde tot nu stau jos ), statul in fund in fata calculatorului, si bineinteles atmosfera urata de la noi.

voiam sa va zic ca azi noapte am vorbit (iar) in somn - mi se intampla des, totusi. bombaneam si cerva si m-a intrebat soata daca plang,si eu am zis "nuu, mormai sa-l distrez pe asta micu'" ...
- asta mic din burta..

dupa care n-a mai putut scoate nimic de la mine pt ca m-am intors pe partea ailalata...

va doresc o zi buna!

bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ziki

neata fetelor!

- asta mic din burta..

va doresc o zi buna!

bebe

Mergi la inceput