Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (86)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Neatza burticile.
Multam' Irina de tratatie, prompta ca in fierae dimineata.
Felicitari Abramburika pt vestile bune.
Missmj bine ai venit alaturi de noi.
Luciact dragute hainutele.
kitzy bafta la eco.

O zi cat mai placuta tuturor.

Laura

26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

vas, multumesc, sunt primele lucruri si la mine,si mi se par asa mici!!! ...iar tu ai experienta deci te descurci

ziki tinem pumnii, ai sa vezi ca bb e bine
poop

24+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luciact

vas, multumesc, sunt primele lucruri si la mine,si mi se par asa mici!!! ...iar tu ai experienta deci te descurci

ziki tinem pumnii, ai sa vezi ca bb e bine
poop

24+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

offff neuronul...
lui kitzy ii tinem pumni,

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Buna dimi burtici!
Si piticul meu incepe uneori sa ma loveasca frenetic in col. Este o senzatie foarte urata, ma cocosez la fiecare lovitura si am impresia ca scap pipi pe mine. Daca ma prinde in pat, ma mai intorc pe o parte, pe alta si il mut de acolo, dar mi s-a intamplat cand eram pe strada si nu mai puteam merge. Pana la urma, dupa ce l-am rugat frumos m-a lasat in pace ... in rest e tare cumintel.
Am vazut ca ati vorbit si de balonare, dr mea mi-a spus ca trebuie neaparat sa scap de ea, pentru ca nu face bine de loc. Eu aveam si contractii mai multe cand eram balonata, plus o presiune mare in partea de jos. Mi-a spus ca uterul reactioneaza la miscarea bulelor si se incordeaza, e ca si cum mie mi-ar da cineva pumni in burta si ma incordez. Mi-a dat sa iau Carbune medicinal si imi e semnificativ mai bine cu el.

23+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Lucia - micute si dragute! Foarte dulci, ca toate lucrusoarele de bb de altfel!

kitzy te asteptam cu vesti bune astazi! Tinem pumnii sa vi fericita!

Sanziana... tu si in somn te ocupi "sa-l distrezi" pe bb! Mamica constiincioasa!

Anka stiu cum e cu sensibilitatea si cu "pusul la suflet" la toate rautatile si prostiile pe care altii le scot.

Mi-a crescut si mie tensiunea aseara de cateva ori cand o auzeam pe soacra-mea ce poate scoate pe gura. Incerc pe cat posibil sa nu le bag in seama, dar raman undeva acolo intiparite si ma consum ca fraiera.

Andreea daca nici tu nu stii ce marimi trebuie sa cumperi, noi ce sa mai zicem?!? Si cand te-oi mobiliza, nu o sa mai poti sa te opresti.

Madalina cam rarut "pe la noi". Bine ai revenit!

Irina ~ 28+ cu Patric Cristian

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

In legatura cu Femibion (s-a discutat mai devreme, sau ieri), am citit pe forumuri, si am vazut ca fetele l-au luat mai mult in perioada de preconceptie, in special cele cu FIV. Oare contine sufucuiente vitamine si minerale pentru o sarcina avansata? Aveti idee cat costa?

24+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

hellooo gagici !!!!

am intrat sa va salut, sa citesc asa repede ce si cum si ma intorc la treaba

offf..zisesem eu k greu a trecut..dar de unde..k toate astea marunte ma termina, sa le sterg pe toate si sa le iau la mana sa le pun unde trebuie...
iar azi s=a apuca si socrela sa mute in celelealte 2 camere.
deci va dat seama ce e in casa

felicitari fetelor pt vestile de la eco.
Kitzy bafta multa azi la eco. sa ne aduci vesti bune
Lucia in care kiabi ai fost? vezi k in ala de la militari gasesti mai multe k acolo e mag mare.
Irina multumim pt tratatie.
missmj o sa te trec in listuta cu datele. ai aflat si ce culoare va avea carucioru?

gata..m-a lasat neuronu. nu imi mai aduc aminte ce ati scris

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 28+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

aaaaaa

tampoanele de vata sunt si pt cezariana si pt nasterea normala.
pt cele care nasc natural, am intels k trebuie mai multe. acu cate..nu stiu ..dar faceti cum a zis si Lori, macar dintr-o punga de vata.

in legatura cu testu de toleranta la glucoza.
eu am vb cu medicu si mi-a zis k nu imi da sa fac.
1. pt k glicemia e buna.
2. la eco bb trebuia sa iasa ff mare la greutate. (2-3sapt in avans)
3. ma ingrasam ff tare.

si cum am nici o chestie din astea 3, il fac degeaba.

gata . am fugit la treaba

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 28+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Sa ai spor la lucru Ralu' ca sigur ai nevoie. Asa e chestiile de migala dureaza cel mai mult.

Irina ~ 28+ cu Patric Cristian

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

bebelu multumesc pt informatie, dar eu am mers aici la asta de la noi din constanta, e mai aproape totusi , in bucuresti mai vin pana abia dupa ce nasc, nu ma risc la drum acum....
spor la treaba
poop

24+

Mergi la inceput