Ghiocei de Martie-Aprilie***260***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Probabil s-a inteles gresit, dar de echografie mamara am zis ca vreau sa fac si nu mamografie care e altceva. Cica la echografie e ca la ecografie cu aparatul acela iti vede sanul iar la mamografie e cam ca la radiologie pulmonara adica iti prinde sanul intr-un aparat si poate fi si neplacut si dureros.. In fine...evit cat pot astea cu durerile si traumatizarea sanului de aceea am ales, eu, echografia.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

http://ideal bebe.ro/cam-inaltator-p-3912.html?osCsid=12245104fddaf6e435d0b6d588e75486
ilinca cred ca de asta vb fetele

edit : scoti pauza dupa ideal
dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

azi am fost cu ioana la gradinita ca a venit teatrul: o alba ca zapada si un iepuras. nu prea semana cu nici o poveste, dar era interactiv. s-au distrat foarte tare copiii.
ioana la inceput a stat la mine in brate, dar apoi a plecat la masuta unde era andrei si s-a asezat pe un scaun. se uita asa de fascinata la iepuras. a aplaudat, a dansat, a colorat. abia am putut sa o iau de la gradinita, ca ea nu vroia sa plece.
andrei s-a pus pe plans ca si el vrea sa vina acasa cu noi, asa ca a trebuit sa negociez cu el sa nu mai planga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Hmmm, in poza aia apare un amarat de plasticush; asta e toata chestia?! Asa pot s-o urc si pe un scaunel. Care-i spilul cu inaltatorul ala? Mie mi se pare ca arata ca o olitza de noapte. Si e suficient de inalt, ca mie-mi pare tare scundac?!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Hmmm, in poza aia apare un amarat de plasticush; asta e toata chestia?! Asa pot s-o urc si pe un scaunel. Care-i spilul cu inaltatorul ala? Mie mi se pare ca arata ca o olitza de noapte. Si e suficient de inalt, ca mie-mi pare tare scundac?!mami de Sophia-Diana (Sophiphi)17 luniManole foreverSovata
noi am pus un scaunel in baie ca sa ajunga ea bine la chiuveta sa spele manutele. e f bun si are suficienta stabilitate dar nu o las nesprijinta pe el.Fiica Ploii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Floric,

pe fuga: exact simptomele tale: o bobita usor rosietcia, nu supura nimic, dar ma durea dc apasam, si parca si se intarea pe zile ce trecea... Si eu am fost tare speriata ca e cancer, dar un coleg [nu iubit, doar potential :)))] a zis: hai domne o data sa vad ce-i cu tzitzile astea, sa nu te mai aud ganditoare... Si am fost cu masina lui, v-am zis, m-a asteptat dupa o perdea, a auzit toata converstaia "intelectuala" cu medicul :))) Eu zic sa mergi la un medic gineo, si doar din palpare iti zice dc e chirurgial sau tre eco. Mamogarfie nu, aia doar peste 35 de ani si oricum e de evitat.

O sa sun la Oli sau m_monique pt intalnirea de diseara, nu stiu detalii deloc.

Pup [si mai ales pe cativ, fiica ploii.. de toamna ].

Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 10 ani, Robert-Adrian 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

povesteati zilele trecute ca vreti sa va intoarceti la munca/scoala. eu nu vreau...nu simt nevoia de socializare profesionala, de discutii despre altceva decat copii...sunt defecta? oare chiar m-a tampit statul acasa?

Fiica Ploii

nici eu nu vreau sa ma intorc. deloc. colega mea a iesit la pensie. eu am sa lucrez in alt birou cu alte persoane...si pe bani mai putinisi ce e cel mai important va trebui sa imi duc fetita la cresa si gandul asta ma face sa intru intr/un fel de depresie.sau poate sunt si eu putin defecta...

silvi mama CRINEI

CRINA 1 AN
iun-iul,diverse
la mare

Povestea CRINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Anca ce simptome ai avut de ai ajuns la spital atunci cu laptele condensat?

Si tot legat de subiect...Penur cine a facut radiografie mamara...in ce moment al lunii se face...Inainte sau dupa ciclu? Stiu ca e un moment oportun, cand sanul e mai bun de radiografiat dar nu mai stiu cand anume. Poate ma luminati si pe mine...

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

n/am facut decat ecografie mamara si inca nu/mi revenise cm asa ca nu stiu ce sa zic dar cred ca dupa e mai ok. intreaba dr cand iti faci programare.

silvi mama CRINEI

CRINA 1 AN
iun-iul,diverse
la mare

Povestea CRINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

silvi cum e vremea pe la voi, sotul meu e in tl vrea sa treaca cu bacul in delta ?

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

se face azi intalnire? si cam pe la ce ora? ca sa stiu cum ma organizez, ca sotul meu si-a uitat cheile acasa, si are ore pana la 20. daca se face intalnire, gasesc o solutie sa intre in posesia cheilor.

Mergi la inceput