Ghiocei de Martie-Aprilie***260***
Raspunsuri - Pagina 6
cativ13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Pisigri ce bine ca ati scapat de branula. Este tare nasol cu bolile de la gradinita...ma gandesc si eu des daca fac bine ca-l dau la gradi sau nu, dar al meu si fara sa-l dau la gradi se imbolnaveste Olga, mamica lui David iepurasul |
Gianina34 spune:
citat din mesajul lui olishka Se poate infunda de la muci? Ultimele dati am folosit Vigamox, recomandat de dr de la Oftapro. A fost f bun. Olga, mamica lui David iepurasul |
cand se infecteaza mucisorii se poate propaga infectia catre gat, urechi, ochi
la cate ati tras cu ochisorii, trebuie sa ai fff mare grija cu racelile astea
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, cinci luni si-un pic
adrisimo28 spune:
citat din mesajul lui cativ13 povesteati zilele trecute ca vreti sa va intoarceti la munca/scoala. eu nu vreau...nu simt nevoia de socializare profesionala, de discutii despre altceva decat copii...sunt defecta? oare chiar m-a tampit statul acasa? Fiica Ploii |
dragastoasa de Dragos
adrisimo28 spune:
citat din mesajul lui Floric Ce sa cred ca a venit varsta "posesivitatii" sau nu e "scos din casa"...caci vb ceea in casa totul i se cuvine? |
mie mi se pare absolut normala reactia lui rares, e varsta la care isi doresc totul(cine nu si-ar dori??)
la sovata tare m-am distrat, mereu da mereu la cate o jucarica erau 2-3 care se "bateau" pe ea. daca nu se juca nimeni cu ea nu era interesanta dar daca un ghiocel punea mana pe ea.........apai toti "sareau" pe ea si la tv din salon erau la un moment dat 5-6 ghiocei pe el sa ii schimbe canalul.aaaaa si daca unul dintre ei o lua la plimbare pe scari pe la etaje sigur mai erau 2-3 dupa el.
dragastoasa de Dragos
cativ13 spune:
Floric, eu cred ca trebuie facuta mamografia dupa ciclu. inainte de CM apar tot felul de schimbari hormonale in organism si poate te pacaleste sanul...zic si euFiica Ploii
Gianina34 spune:
floric - de ce vrei sa faci mamografie si nu ecografie?
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, cinci luni si-un pic
Ilinca_M. spune:
Postez si io in timp ce citesc...
Super Gulioara si mamica lui cu freza misto.
Olishka, asa ceva zisese, ca normal ca se supara, ca-s mucii ei, de ce sa-i iau eu? Si acum cand ii scot si protesteaza Phiphi ii zic:"of, nu fi suparata, ca ti-i pune mama inapoi!"
V-am zis ca a iesit de ieri din greva foamei? Si de vreo 2 zile doarme tare regulamentar la pranz: 13.30 dupa ceas (inclusiv azi)
Bine, stiu eu ca dupa o perioada de-asta organizata urmeaza una haotica, nu-mi fac iluzii pe termen lung...
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata
Ilinca_M. spune:
Gianina, beton meniurile alea...auzi tu, perisoare de peshte...ce sofisticat!
Tufete, despre ce scaunel de ajuns la chiuveta vorbiti?! O imagine, ceva?...
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata
m_monique spune:
citat din mesajul lui georgiana310 Salutare, Caut de ceva vreme un scaunel de baie, pt Bris. Din ala pe care se urca in fata chiuvetei sa se spele pe maini sau dinti! Ati vazut pe undeva? Si la cati bani? Multumesc tare! Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009 http://georgianaspataru.blogspot.com/ |
noi avem de la ikea un inaltator. il foloseste mai mult andrei. ioana se urca pe wc si umbla la chiuveta.
m_monique spune:
eu pt imunitate am inceput sa-i dau ioanei septilin, cate o lingura in fiecare dimineata. sper sa aiba efect.
lui andrei ii dau vironal, care mi-a fost recomandat de medicul homeopat, si care vad ca, deocamdata, da rezultate bune.