Ghiocei de Martie-Aprilie***260***
Raspunsuri - Pagina 5
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cativ13 a adormit gandacelul dupa ce mi-a asezat toti pantofii pe hol...ma duc sa-i asez apoi ma apuc sa fac niste eclere. daca vor iesi bune, va servesc cu o portie Fiica Ploii |
Multumim!!! Diseara mananc si eclerele facute de Miha , dar nu lerefuz nici pe-ale tale.
Olga, mamica lui David iepurasul
Gianina34 spune:
olishka - de cand cu mucusorii infectati am reusit sa "stric" nu numai urechile ci si sa indund canalul lacrimal la care am avut probleme cand eram mici
vrei sa-mi spui cu ce picaturi l-ai mai tratat pe david? (stiu de peripetiile cu operatia insa acum incerc sa-mi fac o parere despre picaturi pentru ca nu reusesc sa mai gasesc nettacin monodoze care ne-a "reparat" pe vremuri - varianta la flacon are conservanti si se pare ca nu reactionam deloc bine)
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, cinci luni si-un pic
pisigri spune:
Am ajuns si noi acasa, ne-am externat, am scapat de branula, mai luam antibiotic 5 zile, pe gura.La spital ne-am intilnit cu o colega de grupa de-a Pisilincai, acelasi diagnostic, acelasi tratament...si maica-sa era terminata, desi fetita are 3 anisori, adica e "mare". Si desigur suparate foc amindoua pe gradi, unde se primesc copiii bolnavi.
Nu stiu deloc-deloc-deloc incotro sa o apuc de-acum incolo. Daca sa o mai duc la gradi sau nu, si daca nu, ce sa fac cu ea.
Gianina, si cine mai intreba, la noi au mers super aerosoli pe reteta 1 ml dexamethasone, 1,5ml ACC ( asta stiu ca e pt tuse, da m-am gindit ca poate fluidifica toate sercretiile, inclusiv cele nazale) si completare ser pina la 10 ml. A fost miraculos, ne chinuiam si noi cu muci de ceva vreme.
Despre canalul lacrimal nu stiu sa zic nimic, dar eu cred ca la copii, indiferent cit de des cureti nasul si cit de corect, daca in zona exista o inflamatie care dureaza de mult timp, ea se va transmite si la urechi; sint prea apropiate si prea comunica una cu alta ca sa scape.
Cum mai cureti nasucul? Stiu ca tie iti povestise Dyana de supra-curata :D parca. Tot cu aerosolii am reusit sa evit si asta, ca la noi la 2 min dupa curatat nasul era iar pliiin de muci, mai rau parca decit inainte. Indicatia dr a fost aerosli dupa reteta aia de doua ori pe zi, eu marturisesc ca i-am mai "coafat" dozele ca mi s-a parut mult dexa de doua ori pe zi...nu stiu daca am facut bine sau nu. Oricum, dr ORL a zis ca nu mai e nevoie, dar cu ser parca i-as mai face inca, pina terminam de tot cu antibioticul si...avem voie sa ne spalam pe cap !!!!!
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
cativ13 spune:
am depistat aftele, care de fapt si de drept sunt candida, vazandu-o putin alba pe buza inferioara dar in interior, spre dintisori si am vrut s=o curat, crezand ca e biscuite sau vreun rest de mancare. cand a inceput sa planga, am vazut cerul gurii tot alb si alte doua urme pe obraji, in interior, pe langa masele. am sunat dr, ne-a chemat la cabinet si ...candida.cu eclerele am renuntat ca mi s-a parut prea complicat. fac in schimb orez cu lapte si paste cu sos. cine vrea?Pisigri, bine ca ati scapat de branula. sa va recuperati repedeFiica Ploii
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gianina34 olishka - de cand cu mucusorii infectati am reusit sa "stric" nu numai urechile ci si sa indund canalul lacrimal la care am avut probleme cand eram mici vrei sa-mi spui cu ce picaturi l-ai mai tratat pe david? (stiu de peripetiile cu operatia insa acum incerc sa-mi fac o parere despre picaturi pentru ca nu reusesc sa mai gasesc nettacin monodoze care ne-a "reparat" pe vremuri - varianta la flacon are conservanti si se pare ca nu reactionam deloc bine) Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor, cinci luni si-un pic |
Se poate infunda de la muci?
Ultimele dati am folosit Vigamox, recomandat de dr de la Oftapro. A fost f bun.
Gianina34 spune:
pisigri - Slava Domnului ca sunteti mai bine ca tare stateam cu inima stransa asteptand vesti de la voi
Stiu cum e sa nu mai stii incotro sa o apuci sa fie bine.
Aerosolii cu acc - si noi am primit indicatii pt ca intr-adevar fluidifica toate secretiile. Rau este ca nu o mai pot convinge sa le accepte
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, cinci luni si-un pic
olishka spune:
Pisigri ce bine ca ati scapat de branula. Este tare nasol cu bolile de la gradinita...ma gandesc si eu des daca fac bine ca-l dau la gradi sau nu, dar al meu si fara sa-l dau la gradi se imbolnaveste
cativ13 spune:
povesteati zilele trecute ca vreti sa va intoarceti la munca/scoala. eu nu vreau...nu simt nevoia de socializare profesionala, de discutii despre altceva decat copii...sunt defecta? oare chiar m-a tampit statul acasa?Fiica Ploii
Floric spune:
Anca ce simptome ai avut de ai ajuns la spital atunci cu laptele condensat?
Si tot legat de subiect...Penur cine a facut radiografie mamara...in ce moment al lunii se face...Inainte sau dupa ciclu? Stiu ca e un moment oportun, cand sanul e mai bun de radiografiat dar nu mai stiu cand anume. Poate ma luminati si pe mine...
Tind sa cred ca acolo e lapte...Evident am trecut l amuls si vad ca tot iese lapte din ssanul drept si pe masura ce mulg nu mai ma doare zondar bobul acela de grau tot mai este acolo. Daca stau si ma gandesc dureri d+astea am mai avut si cand mi s-a infundat canalul in timpul alaptarii dar atunci aveam doctorul personal si m+a salvat...Tare imi venea sambata seara sa ii dau tzatza sa o smotoceasca...Dar m-am abtinu tl atimp...Si apropo de asta...parca imi citea gandurile...Caci dupa ce l-am schimbat in pijama sa ne culcam vine la mine si trage de tricou cu exclamatia "tzitze, tzitze..." Vedeti, cica nu exista telepatie mama-copil-copil-mama.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel