Ghiocei de Martie-Aprilie***260***
Raspunsuri - Pagina 23
chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gianina34 chatonel - bine-ai revenit ca taaare ne mai era dor de tine pana acum m-am desfatat cu pozele voastre super ideea cu lumanarile pt 1+1/2 ani iar curcubeul, apa, stelele, pietrele/bolovanii, insectele... oftez incontinuu acum ca vine iarna (ca iar au anuntat ninsori) tu vii cu ganduri neserioase de concediu/mare/soare, pai se poate tufata Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor, cinci luni si-un pic |
bine v-am gasit!
sa stii ca so mie mi-a fost greu sa ma adaptez la frig, cind veniram de la caldura de vara... nici nu vreau sa ma gindesc cum e in grecia in luna august, daca la sfirsitul lui septembrie e asa :)
cit despre vacanta... nostalgie, nostalgie...
chatonel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Pupam si noi. Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Vreau sa anuntz oficial ca imi urasc sotzul, nu mai suport, e a...nu stiu cata oara cand ma shushu pe mine (la propriu, da? la propriu!!) din cauza ca ma face sa rad peste puterile mele de control al sfincterelor. Si zau ca n-aveam problema asta pana sa-l cunosc pe el. Tre sa trec la pampers numaru'...nu stiu, 30? Ceva de genu' asta. mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 17 luni Manole forever Sovata |
hahahahaha, nu credeam ca se exista asa ceva bate-l :))
Bianca2503 spune:
Am fost la intalneala din Herastrau. Poze nu am asa ca nu ma intrebati.
Fetelor, dar a facut Mihaela niste eclere. DUmnezeule, cum erau! Dementiale.
Am zis ca ii trimit bani sa cumpere ce are nevoie, ii platesc mana d elucru si sa imi trimtia si mie ca daca imi da reteta sigur nu ies la fel.
dyana27 spune:
chato . m-ati omorat cu pozele alea superbe; ce aparat aveti???? ca m-a facut in sange nu alta ce captura poate sa aiba. eu tare visam la un aparat profi, ca simt artistic nu-mi lipseste... dar de cand cu criza asta... ramane vis frumos.. cine stie cand o sa ma indur sa iau.
si au mare dreptate fetele, ai intinerit pe bune daca nu!!!!!; ti-a priit concediul asta cum nu se poate mai mult; auzi da'...... sotu' si-a schimbat freza??? sau am turbat eu de-l stiam cu parul lung??
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA in septembrie
cami_05 spune:
La multi ani sot de Ilinca!!!!
Chatonel, super concediu ati avut, foarte faine pozele
Denisamada, apoi tu esti tare totala, nu stiu de ce mi te imaginam mai sobra . Apropos, finuta mea a repetat coproparazitologicul la alt laborator si nu i-a iesit nimic, a zis ca mai face la inca unul ca sa stea linistita.
Fetele cum a fost la intalneala??? Bine in afara de eclerele lui Miha.
pisigri spune:
Chatoo, si io m-am plins dupa tine :)
Izia e din ce in ce mai frumoasa, tare mi-a placut mereu mutrita aia a ei cu falcute si gurita ghidusa !
La pozele de concediu nu am apucat inca sa ma uit, le am deschise intr-un tab aici linga mine, dar citind ce au scris fetele...stau pe ginduri daca sa ma uit, ca si-asa am un dor de duca si o stare de-aia de codite-cu-fundite-si-tigari-fumate-n-cimitir....
M-am indurat si eu de am pus poze in albumul Pisilincai. problema este ca nu le-am sortat deloc, ca le-am incarcat dupa ce m-a certat Cativ la telefon ca nu mi-a mai vazut maimuta de muuult timp. Asa ca-s foarte multe, si multe dintre ele sint de-alea facute in rafala (ca sa iasa macar una din 10 cum trebuie), asa ca mi-e si rusine sa dau linkul. Dar nu am timp si chef sa le aleg, si mama se roaga de mine de nu stiu cind sa i le dau... Eu las linkul http://s79.photobucket.com/albums/j157/pisigri/Ilinca%20dupa%20concediu/ si voi va uitati cum aveti timp si rabdare, ca-s si amestecate... si nu ma injurati pentru cum arata albumul, ca v-am avertizat deja.
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
dyana27 spune:
eu nu pot decat sa ma dau cu capul de pereti ca nici azi n-am ajuns la intalneala; conditii aveam, masina la scara, sot acasa de la 4, mutzu dormit si fresh..... da' eu si cristi raciti cobzaaaaaaaaaaa!!!!; si nu m-am indurat sa ma apropii de puiuti si mamici nici macar cat sa-i salut, ca tare pacatoasa a fost raceala asta; cred ca are dreptate ilinca cu anticorpii pentru mutzu, ca el a racity o zi, a doua zi eram si eu rupta.... el pana seara fresh de parca n-a avut nimic; ma rog, s-a mai infundat de vreo 2 ori noaptea, dar atat; in schimb eu si cristi suntem la a treia zi de raceala, bagam fervexuri si theraflu-uri si aspirine si chestii fierbinti.... si zici ca ne-am luat pumni in nas asa de gogonati suntem; si ne curg si ochii si stranutam de rupem spre distractia maxima a lu' mutzu care se tavaleste de ras si rade de noi si ne imita (face aaaaaphmmmmmmmmmm!!!!! ); azi chiar imi era rau de tot pe la 4 si am vrut sa-l trimit doar cu cristi la plimbare pe mutzi mic, doar ca s-a pus pe plans si n-a vrut sa plece fara mine; adica a plecat, pana la usa blocului tacuse.... da' eu am rezistat cand l-am vazut plecand in lacrimi?????!!!!; asa ca mi-am tras repede o sapca (ca sa nu ma mai "coafez"), bluza de trening si am fugit dupa ei; si taman bine ca afara s-a gandit mutzu ca i s-a luat ed carut si a vrut la mine in brate; a alergat si pe jos ceva=ceva pana s-a plictisit, s-a cocotat pe mine... si pana acasa imi venea sa-mi dau spinarea la schimb; era si nervos rau de tot, il apucase durerea de masea atunci pe loc si s-a foit.... si la cat de rau imi era pana am ajuns acasa imi venea sa plang pe strada; ei, da' mi-am revemnit repede ca s-a jucat si el nitel cu tac'su' cat am mai basculat un theraflu si m-am pus pe picioare;
si manca-l-ar mama de mutzuc , s-a culcat ca un piticut cuminte la ora 10, fara nici un fel de scandal
gata, fug la o baita luuuuuuuuungaaaaaaa
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA in septembrie