Ghiocei de Martie-Aprilie***260***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

meniul zilei (novuselul, sa stii ca aceeasi senzatie o am si eu cu mancarurile astea)

9 -Lapte cu cereale; Tartine cu unt si miere
11-Fructe asortate
12.30-Ciorba de legume; Friptura de pasare cu piure; Tarta dulce cu nuci si rahat
16-Strudel cu branza

va pup si va doresc o zi buna

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, cinci luni si-un pic

Mergi la inceput

niko - tinem pumnii sa fie totul bine la proces (adica sa fie cat mai putin traumatizant pentru voi)
am admirat si eu pozisoarele cu mario

Mergi la inceput

oare oli a terminat de mancat eclerele?

Mergi la inceput

pisigri - ce mai faceti? ilincuta este mai bine, da?

legat de gradi: imbolnavirile astea de sezon sunt un lucru "normal" doar ca nu am stiut sa gestionez bine problema si nu am stiut ce sa fac si cum sa fac (pacat ca am capatat experienta in modul asta atat de dureros). Noi la raceala actuala, luand-o din pripa si aplicand tot ce am "invatat" am dus-o muuult mai bine si intr-un timp mult mai scurt. Bine-nteles ca mai conteaza si seriozitatea celor de la gradi in a nu primi copii bolnavi (de aceea eu am si preferat sa platesc mai mult dar sa stiu ca nu se fac compromisuri oricat de mult ar fi "deranjati" parintii copiilor bolnavi). Eu sunt constienta ca vre-o 6 luni tot asa o sa o tinem 1 saptamana la gradi, 1 saptamana acasa; problema este doar ca saltamana "bolnava" sa fie usoara fara complicatii si alte alea. Insa beneficiile frecventei asteia asa reduse sunt uriase in cazul nostru. Micsunica mea este cu totul si cu totul alt copil in ceea ce priveste mancatul, dormitul, jucatul, cooperarea; de ex,in 2 zile a invatat sa arate la ea toate partile corpului (eu mi-am tot batut gura degeaba atata timp ca nu vroia si pace); iar in ceea ce priveste sportul si miscarea, in general, desi e un capitol la care noi am "excelat" de mici datorita orelor de kinetoterapie, acum sunt mult mai "rafinate" miscarile
ca sa revin , una peste alta, eu sunt pro-gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Apropos de intalneala... nu e si maine una? Ca voi fi in Buc pana pe la 21 si ma gandeam ca poate, poate va vad pe careva!

Mergi la inceput

georgiana - de la ce ora esti disponibila si in ce zona?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

O sa pun si pozele si filmulete de la GUra HUmorului insa nu am cum sa descar cardul deocamdata. Un om mi-a ascus incarcatorul pentru bateriile camerei (si sunt cu ambele baterii goale) si pana nu il gasesc nu prea am ce face.

O sa incerc cu card reader-ul din laptop (ca acum sunt pe laptop ca s-a bulit PC-ul).

Deci, cum le am dau de veste sa radeti si voi de mine la ce giumbuslucuri am facut intr-un film

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Intalnire in Herastrau!!! ora 17, same place (Intrarea Charles De Gaule) cu Miha prezenta.

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

georgiana - de la ce ora esti disponibila si in ce zona?

Cam dupa 17 - 17.30. Zona... probabil ca Drumul Taberei, dar sunt usor "mutabila". Eventual sa te sun maine? Da-mi numarul tau pe PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Vrem si noi la intalnire , cand e, azi?

Mergi la inceput