Ghiocei de Martie-Aprilie***260***
Raspunsuri - Pagina 17
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Incep cu un anunt pt excursionistele vesele: contramandam revelionul din lipsa de cvorum darrrrr nu va ganditi ca nu ne mai vedem : propun Intalneala de iarna in zona Bran - Moeciu , perioada va rog sa o votati voi : decembrie sau ianuarie Am deschis lista deja |
Of, of! Tare rau ne pare...
Noi votam pt decembrie!
Dar venim si-n ianuarie!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
A meritat cu adevarat !! le vrem si noi pe un cd langa cele de la mare, daca se poate |
Se poate, se poate, cum nu! Pun omu' la treaba. Vreti toate pozele, nu? (adik tot ce-am pozat, ca astea pe care le-am urcat pe picasa sunt "just a demo").
denisamada spune:
citat din mesajul lui novus Am uitat sa zic ca l-am admirat si pe Mario, o dulceata de baiat !!! |
Da, un scumpel!
inapreda spune:
Multu' tufetedragi pentru lamuriri
Ah, ce "urasc" tufetele de Bucuresti pentru intilnelile lor
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian
denisamada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui adrisimo28
cum fac sa am si eu poze de acolo? |
Pai se pot descarca de pe picasa... Trebuie mai intai sa le faci mari ca sa fie la calitate mai buna... E drept ca inainte de ale urca, le-am micsorat un pic, ca sa nu mai umplem si contul asta imediat.
denisamada spune:
citat din mesajul lui Anaan Mada, pozele sunt, sigur ca a meritat asteptarea!Si te rog sa notezi ca fiica-ta a mancat o grisina intreaga, din faina de grau, pe care i-am oferit-o eu la Sovata, asa ca nu mai subestima Cornuletul! |
Aaaaa! Pai daca e de capatat, sa fie primit! Iar de furat si mai si! Ar manca si bataie!
denisamada spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Halou! Hai ca dau si neshte beutura la cafea, ca e ziua lui huzband [...] Mai, dar chatonela chiar se-ntrece cu gluma ca nu mai vine pe-aici! Chaaatoneeeeeloooo...se-aude?! Si Galushca, Shasa, satmareanca Zsuzsu, Carmenada, Rivali, Kea, Joanna, Raaluca, Cristi_naus...pe unde umblati? Cu Lysbeth a mai tinut cineva legatura? De Plici Plici si Petra.Tudor nu mai zic nimic, cred ca ele ne-au abandonat de tot Dar cuscra Inapreda, n-ai lipsit cam mult de la apel?... |
La multi ani si din partea noastra!
Si strigam si pe cuscra Ariiiiiiiiiiiiiiiis!!!! Te asteptam cu vesti despre ginerik!
denisamada spune:
citat din mesajul lui cativ13 pt ca inca n-am luat pantofar-nu ne lamurim pe unde sa-l punem- am toti pantofii pusi "la gramada". imi face Silvia ordine in ei acum, iar. e ca Mutzu cu aspiratorul. ea ii pune gramada in dreptul usii, eu ii asez regulamentar la locul lor si ea ii ia din nou la "aranjat". acum si-a scos opincutele si probeaza niste balerini. cred ca a vazut pozele cu Eva |
Haha! Noi am terminat pantofarul ala... mari peripetii am avut si cu el... pana la urma a iesit ok, kiar daca nu asa incapator cum mi-l doream eu...
Si ca sa continui jurnalul de amenajari: reconstruim camara.
denisamada spune:
citat din mesajul lui inapreda Ian are conjunctivita la un oki; asa cred, cel putin; pina diseara cind ajungem la medic, e ok sa-l curat cu ser fiziologic si fasa sterila? |
Da.
denisamada spune:
citat din mesajul lui Gaza22 Intalnire in Herastrau!!! ora 17, same place (Intrarea Charles De Gaule) cu Miha prezenta. |
Veniiiiiiiiiim!!! Sper sa ajungem la timp, ca piticul meu inca e up&running!