Ghiocei de Martie-Aprilie***260***
Raspunsuri - Pagina 15
georgiana310 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Hmmm, in poza aia apare un amarat de plasticush; asta e toata chestia?! Asa pot s-o urc si pe un scaunel. Care-i spilul cu inaltatorul ala? Mie mi se pare ca arata ca o olitza de noapte. Si e suficient de inalt, ca mie-mi pare tare scundac?! mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 17 luni Manole forever Sovata |
nu-i niciun shpil!
dar eu n-am scaunel!
dyana27 spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Halou! Hai ca dau si neshte beutura la cafea, ca e ziua lui huzband |
LA MULTI ANI HUZBAND !!! sa "cresti mare" (ca fata de noi esti tot mititel asa ca ne permitem urarea) langa fetele tale minunate si sa va iubiti o viata intreaga din ce in ce mai mult!!!! si sa nu ne uiti cand vii in turnee in tara (ca un actor fantastic care o sa ajungi tu) sa ne dai si noua un bilet la loja sa ne bucuram batranetile la teatru
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA in septembrie
Gianina34 spune:
citat din mesajul lui inapreda Ian are conjunctivita la un oki; asa cred, cel putin; pina diseara cind ajungem la medic, e ok sa-l curat cu ser fiziologic si fasa sterila? Inca astept lamuriri referitoare la Vibrocil&leacuri pentru nas infundat. Gina lu' Ian Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard Ian |
spun repede buna dimineata si vin cu raspunsurile: da si da
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, cinci luni si-un pic
Gianina34 spune:
inapreda - acum vi si cu detaliile noastre de tratament:
curatam nasul cu ser/apa de mare; dupa 5 minute punem 1-2 picaturi in fiecare nara si dupa inca 15 minute colargol (e foarte bun dezinfectant) si toate se repete de 3 ori pe zi. Vibrocilul se alterneaza dupa 5 zile cu olynthul
acum nu stiu exact in ce stadiu sunteti cu nasucul, ca mai sunt scheme/variante
pentru conjunctivita e ff bun medicamentul mentionat de oli insa pana ajungi la dr e suficienta curatirea doar cu ser fiziologic
offf, si nettacinul monodoze parca a intrat in pamant (asta asa ca sa mai spun si eu un of al meu)
Gianina34 spune:
La multi ani! sot de ilinca si tatic de sophiphic
si ceva ca azi este voie ilinca, da?
Gianina34 spune:
vazut pozele de la sovata (a meritat asteptarea)
si de la roma
imi pare tare ca s-a amanat intalneala de la revelion pentru ianuarie(ca probabil atunci va fi) ca deja visam la pozele cu ghioceii in zapada si si vedeam obrajorii si nasucurile rosii
cativ13 spune:
Gianina, ce e mondoze asta ? un medicament? sa-l intreb pe sot de el?Edit: monodoze am citit la repezeala
Gianina34 spune:
cativ - este vorba de nettacin ambalat in flaconase mici (monodoze) - astea nu contin conservanti asa cum e in cazul sticlutei mari (e relativ marele asta, ca-i cat un degetar)
pentru fiecare aplicare folosesc cate o "fiola" din astea; ii rup capetelul , pun picaturile si ... gata; asa sunt sigura sa solutia nu e "infectata" de la aplicarile anterioare, plus ca nu are conservanti ca celelalte
nu stiu cat de explicita am fost; de saptamana trecuta caut si nu gasesc nicaieri, ba au avut si s-au terminat, ba ca de ce vu cumpar flaconul mare ca e mai ieftin...