Ghiocei de Martie-Aprilie***260***
Raspunsuri - Pagina 10
denisamada spune:
A-propos de kilele domnisoarei (ca de-ale mele ma feresc sa aduc vorba), nu mai stiu daca v-am zis ca trecuram si noi de 9kg... 9.2 kg. Mai e cineva asa fulg ca noi?
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Ilinca_M. spune:
Silvi, nu exista cupon la indemnizatie, trebuie sa-ti iei decizia (si ar fi bine sa aiba pregatite deciziile astea noi, de dupa taiere!!). Eu am scos-o chiar atunci, in prima kuna, n-am asteptat s-o trimita ei cu poshta ca dureaza la vesnicie (teoretic cica le trimit ei, dar vezi ca nu ti-a ajuns...). Eu pe asta noua n-am scos-o, nu mi-o trebuie deocamdata.
Gina, felicitari ca ai lasat putzica in pace! La cate am citit pe tema asta (stiti ca io-s cu cititu') asa as fi decis si eu sa procedez in caz ca aveam baiat. Si felicitari pt. decizia de bb2.
Niko, ai un baiat maaare, frumos foc si mai ales se vede ca e fericit! Chiar ca tre sa te intalnesti si tu cu tufetele, ca doar sunteti bucaleze toate, nu-i greu sa puneti de-o intalneala...mai ales acum, ca vine Miha cu prajituri
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata
cativ13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denisamada A-propos de kilele domnisoarei (ca de-ale mele ma feresc sa aduc vorba), nu mai stiu daca v-am zis ca trecuram si noi de 9kg... 9.2 kg. Mai e cineva asa fulg ca noi?Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Anaan spune:
Am dezertat de la meditatii, ca ucenicii rezolva un test si nu ma pot abtine; imaginati-va urmatoarea scena: Mada si Cativ, fiecare cu domnisoarele din dotare, se intalnesc la, sa zicem, ruinurile Targovistii; vine ora mesei pentru Adelake si Piti; mamele pregatesc repede ceva: le dau cate o grisina! Nu ma bateti, fetelor, da' asa sunteti de soade cu zvarlugile voastre nemancacioase...ganditi pozitiv: las' ca o veni cat de curand vremea cand vor fi invidiate pentru siluetele lor, iar grasanii de acum se vor chinui cu dietele!
Mada, o sa constat, cum nu!
Acum tre' sa fug...dar revin, mai pe innoptat
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Gina2008 spune:
M-as fi "apucat" eu mai devreme de bb2, insa am avut un copil care nu a dormit noaptea (cap-coada) pana acum vreo 3-4 luni. Si eram efectiv epuizata. Noaptea eram "de serviciu", ziua eram... la serviciu. Credeam ca nu voi depasi niciodata perioada asta. Credeam ca n-o sa mai ajung niciodata sa fac un dus in voie... sa ma uit la un film pana la capat... sa zambesc!
Ilinca, am hotarat inca de la maternitate (ca atunci au vrut sa mi-l "kilareasca")ca nu se atinge nimeni de putza lu' fi-miu. Si dupa aia am tot citit si eu. Si prin Franta, Germania, Olanda si alte tari mai dezvoltate ca noi NU SE PRACTICA decalotarea asta nebuneasca. Astia in Romania zici ca-s nebuni. Cum te vad cu baiat, cum vor sa-i umble la putza. Sigur ca ar fi putut avea probleme de dezvoltare a "instrumentului", dar nu a avut. Si infectie poate face si decalotat fiind. In fine, ma bucur ca e ok.
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
denisamada spune:
citat din mesajul lui Anaan Am dezertat de la meditatii, ca ucenicii rezolva un test si nu ma pot abtine; imaginati-va urmatoarea scena: Mada si Cativ, fiecare cu domnisoarele din dotare, se intalnesc la, sa zicem, ruinurile Targovistii; vine ora mesei pentru Adelake si Piti; mamele pregatesc repede ceva: le dau cate o grisina! |
Grisina? Din faina de grau? O, nuuuu!!! Poate cativa fulgi de porumb! Cunoscuti si sub numele de "minam-mniam".
cativ13 spune:
citat din mesajul lui Anaan Am dezertat de la meditatii, ca ucenicii rezolva un test si nu ma pot abtine; imaginati-va urmatoarea scena: Mada si Cativ, fiecare cu domnisoarele din dotare, se intalnesc la, sa zicem, ruinurile Targovistii; vine ora mesei pentru Adelake si Piti; mamele pregatesc repede ceva: le dau cate o grisina! Nu ma bateti, fetelor, da' asa sunteti de soade cu zvarlugile voastre nemancacioase...ganditi pozitiv: las' ca o veni cat de curand vremea cand vor fi invidiate pentru siluetele lor, iar grasanii de acum se vor chinui cu dietele!Mada, o sa constat, cum nu!Acum tre' sa fug...dar revin, mai pe innoptatAna, mama lui Andrei (14.03.2009) |
m_monique spune:
Gina2008 felicitari pt decizia de a avea bb2. iti doresc sa iasa asa cum vrei tu.
daca se pune de vreo intalneala maine va rog sa ma anuntati si pe mine.
denisamada spune:
Cu intarziere, dar sper sa merite asteptarea!
saby spune:
Buna seara!
Am ajuns si noi acasa azi noapte pe la 2 am aterizat cu o intarziere de 3 ore . Suntem franti de oboseala, am dormit cate 3 ore pe noapte dar a meritat. La Roma a fost super iar la concert nu pot sa zic decat magnific, genial, de fapt cuvintele nu pot descrie atmosfera de acolo . Ne-am distrat in cele 3 zile asa cum o facem pe vremea cand eram studenti, bine am fost si gasca mare si faina .
Maia a fost super cuminte, nu prea a dormit ea seara asa usor dar asta se intampla si cu noi. Mi-a povestit mama ca intr-o dimineata s-a trezit si a inceput sa ma strige si ii dadusera lacrimile atunci cand a vazut ca nu apar dar au luat-o pe sus bunicele ca au fost amandoua si au distrat-o pana a uitat.
Dimineata cand s-a trezit pt. laptic a facut ochii mari cand m-a vazuta si a intrebat asa in soapta si putin uimita "mama?", i-am raspuns ca da eu sunt, vorbim cand se trezeste, i-am dat puiul in brate si a adormit. Cand s-a trezit 5 minute nu m-a bagat in seama, vorbeam cu ea iar ea era atenta la jucariile din jurul ei, am luat-o sa o schimb si abia atunci a inceput sa-mi atinga fata asa usor si sa zica "ochi, gura, nas,par, urechi..."cred ca vroia sa vada daca sunt sigur eu apoi m-a luat in brate si m-a strans , am crezut ca lesin, va dati seama.
Sper ca sunteti cu toate bine, nu am avut timp sa citesc din urma , va las pozele de la Roma si ma duc sa dorm ca abia ma mai tin pe picioare.
http://picasaweb.google.com/102230870434817716794/Roma#5526783497395809378
Va pup !