Ghiocei de Martie-Aprilie***260***
Raspunsuri - Pagina 10
denisamada spune:
A-propos de kilele domnisoarei (ca de-ale mele ma feresc sa aduc vorba), nu mai stiu daca v-am zis ca trecuram si noi de 9kg...
9.2 kg. Mai e cineva asa fulg ca noi?
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Ilinca_M. spune:
Silvi, nu exista cupon la indemnizatie, trebuie sa-ti iei decizia (si ar fi bine sa aiba pregatite deciziile astea noi, de dupa taiere!!). Eu am scos-o chiar atunci, in prima kuna, n-am asteptat s-o trimita ei cu poshta ca dureaza la vesnicie (teoretic cica le trimit ei, dar vezi ca nu ti-a ajuns...). Eu pe asta noua n-am scos-o, nu mi-o trebuie deocamdata.
Gina, felicitari ca ai lasat putzica in pace! La cate am citit pe tema asta (stiti ca io-s cu cititu'
) asa as fi decis si eu sa procedez in caz ca aveam baiat

. Si felicitari pt. decizia de bb2
.
Niko, ai un baiat maaare, frumos foc si mai ales se vede ca e fericit!
Chiar ca tre sa te intalnesti si tu cu tufetele, ca doar sunteti bucaleze toate, nu-i greu sa puneti de-o intalneala...mai ales acum, ca vine Miha cu prajituri
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata
cativ13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui denisamada A-propos de kilele domnisoarei (ca de-ale mele ma feresc sa aduc vorba), nu mai stiu daca v-am zis ca trecuram si noi de 9kg... fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Anaan spune:
Am dezertat de la meditatii, ca ucenicii rezolva un test
si nu ma pot abtine; imaginati-va urmatoarea scena: Mada si Cativ, fiecare cu domnisoarele din dotare, se intalnesc la, sa zicem, ruinurile
Targovistii; vine ora mesei pentru Adelake si Piti; mamele pregatesc repede ceva: le dau cate o grisina!
Nu ma bateti, fetelor, da' asa sunteti de soade cu zvarlugile voastre nemancacioase...ganditi pozitiv: las' ca o veni cat de curand vremea cand vor fi invidiate pentru siluetele lor, iar grasanii de acum se vor chinui cu dietele!

Mada, o sa constat, cum nu!
Acum tre' sa fug...dar revin, mai pe innoptat![]()
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Gina2008 spune:
M-as fi "apucat" eu mai devreme de bb2, insa am avut un copil care nu a dormit noaptea (cap-coada) pana acum vreo 3-4 luni. Si eram efectiv epuizata. Noaptea eram "de serviciu", ziua eram... la serviciu. Credeam ca nu voi depasi niciodata perioada asta. Credeam ca n-o sa mai ajung niciodata sa fac un dus in voie... sa ma uit la un film pana la capat... sa zambesc! ![]()
Ilinca, am hotarat inca de la maternitate (ca atunci au vrut sa mi-l "kilareasca")ca nu se atinge nimeni de putza lu' fi-miu. Si dupa aia am tot citit si eu. Si prin Franta, Germania, Olanda si alte tari mai dezvoltate ca noi NU SE PRACTICA decalotarea asta nebuneasca. Astia in Romania zici ca-s nebuni. Cum te vad cu baiat, cum vor sa-i umble la putza. Sigur ca ar fi putut avea probleme de dezvoltare a "instrumentului", dar nu a avut. Si infectie poate face si decalotat fiind. In fine, ma bucur ca e ok. 
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Anaan Am dezertat de la meditatii, ca ucenicii rezolva un test ![]() |
Grisina? Din faina de grau? O, nuuuu!!!

Cunoscuti si sub numele de "minam-mniam".Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
cativ13 spune:
| citat din mesajul lui Anaan Am dezertat de la meditatii, ca ucenicii rezolva un test Nu ma bateti, fetelor, da' asa sunteti de soade cu zvarlugile voastre nemancacioase...ganditi pozitiv: las' ca o veni cat de curand vremea cand vor fi invidiate pentru siluetele lor, iar grasanii de acum se vor chinui cu dietele!![]() ![]() Mada, o sa constat, cum nu! Acum tre' sa fug...dar revin, mai pe innoptat |
m_monique spune:
Gina2008 felicitari pt decizia de a avea bb2. iti doresc sa iasa asa cum vrei tu.
daca se pune de vreo intalneala maine va rog sa ma anuntati si pe mine.
denisamada spune:
Cu intarziere, dar sper sa merite asteptarea! 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
saby spune:
Buna seara!
Am ajuns si noi acasa azi noapte pe la 2 am aterizat cu o intarziere de 3 ore
. Suntem franti de oboseala, am dormit cate 3 ore pe noapte dar a meritat. La Roma a fost super iar la concert nu pot sa zic decat magnific, genial, de fapt cuvintele nu pot descrie atmosfera de acolo
. Ne-am distrat in cele 3 zile asa cum o facem pe vremea cand eram studenti, bine am fost si gasca mare si faina
.
Maia a fost super cuminte, nu prea a dormit ea seara asa usor dar asta se intampla si cu noi. Mi-a povestit mama ca intr-o dimineata s-a trezit si a inceput sa ma strige si ii dadusera lacrimile atunci cand a vazut ca nu apar dar au luat-o pe sus bunicele ca au fost amandoua si au distrat-o pana a uitat.
Dimineata cand s-a trezit pt. laptic a facut ochii mari cand m-a vazuta si a intrebat asa in soapta si putin uimita "mama?", i-am raspuns ca da eu sunt, vorbim cand se trezeste, i-am dat puiul in brate si a adormit. Cand s-a trezit 5 minute nu m-a bagat in seama, vorbeam cu ea iar ea era atenta la jucariile din jurul ei, am luat-o sa o schimb si abia atunci a inceput sa-mi atinga fata asa usor si sa zica "ochi, gura, nas,par, urechi..."cred ca vroia sa vada daca sunt sigur eu apoi m-a luat in brate si m-a strans 

, am crezut ca lesin, va dati seama.
Sper ca sunteti cu toate bine, nu am avut timp sa citesc din urma
, va las pozele de la Roma si ma duc sa dorm ca abia ma mai tin pe picioare.
http://picasaweb.google.com/102230870434817716794/Roma#5526783497395809378
Va pup
!