Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (175)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Neatza fetelor!
Multumesc ptr raspunsuri! Da, normal ca ii dau sa pape cand cere, eu sunt doar mirata ca cere asa din ora in ora. Oua si eu la fel ii dau o data pe saptamana o omleta din 2 oua si branzica. Voi cum le dati? Ma intrebam cum or fi alea de prepelita ptr ei? Ati dat careva la bebelaci?
Lili, stai linistita
Lorich o zi minunata iti doresc si te asteptam cu vesti despre bebe!
Va pup pe toate, fug la munci!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

ete si eu pe aici, sa va dau binetze! repede repede, ca urmeaza sa intru intr-o intalnire.

deci mie imi este dor de bebe mic, si nu numai de odo sau alex mici, dar de bebe in general. si eu, ca si lorich, am savurat perioada de alaptare, cu toate trezirile de trei ori pe noapte. dar cand sugea si se utia in ochii mei, ma topeam toata si puteam sa stau treaza si saptamani intregi. de aia nici nu vreau sa renuntz nici acum la biberonul de dimineatza, ca imi aduce amitne de alaptat: il bea numai la mine in bratze si se uita continuu in ochii mei. si daca eu ma uit in alta parte, nu imi spune nimic, dar cand ma uit din nou la ea, este incruntata. si acum cand va scriu imi vine sa plang de dor si drag.

ylari, trimite si pe la noi din pofta voastra de mancare. ce gvorbiti voi aici: oua, legume crude (Doloress, esti o fericita, zau!). pai parca vorbiti sf. eu nu am avut parte de copii din astia.

simonix, esme, va pup. m-am uitat la poze impreuna cu odo, dimineatza. odo imediat a zis: "obet". pe lorelai nu mai stia cum o cheama, ea cu obet a avut ceva de impartzit :). dar zicea "tetitza". si i-a admirat toate jucariile lui obet. si tot mai voria sa il vasa pe obet cu tetitza in film. abia am convins-o ca s-a terminat filmul.

alina, nu cred ca am apucat sa te felicit. sa ai o sarcina ushoara si un bebe-roz sanatos.

lorich, enjoy the day. eu mai imi acord astfel de zile, in care vreau sa fiu doar eu cu mine. dar pe urma ma mustra constiintza, ca uite, i-am dus pe copii la gradi/scoala, cand puteam sa ii tzin cu mine si sa ne distram impreuna. parca mai stiu si eu ce vreau? mama nebuna!
asteptam vesti bune despre bebe.

eu sunt singura acasa, adica fara tati, dar cu maimutzoii din dotare. duminica a trecut cum a trecut, ieri am alergat de la intalnire la gradinite si apoi la antrenamentul lui alex. am ajuns acasa la 19, nu stiam cum sa le dau mai repede de mancare si sa ii culc. si dupa aia, ca tot eram obosita, am inceput sa tricotez si m-am cuclat la 23:30. eviedent ca acum regret, ca imi pica ochii in gura de somn. dar diseara promit ca ma culc mai devreme.

odo intreaba in fiecare dimieanta de tati. tot ii aduc amitne ca l-am dus la tren si ca a plecat la feficiu (=serviciu). si apoi ea isi aduce aminte ca "odo nu pup tati" (adica odo nu a vrut sa il pupe pe tati). de ce nu a vrut odo sa il pupe pe tati? "odo supat" (odo era suparata) de ce era odo suparata? (aici ma asteptam sa spuna ca a plecat tati, dar ea...). "odo bosit, domi mashina" (odo era obosita si vroia sa doarma in mashina).

deci e clar, da?

de maine incep sa fac bagajele. imi e groaza cate liste am. si stau numa o saptamana, dar am cadouri tp finutze, pt parinti, pt nepoata, pt sora si cumnat. plus tzintuele noastre de sarmale, ca doar mergem la botez, nu?

hai ca va tzin la curent cu bagajele si cu ce a ramas pe dinafara celor doua valize.
pupic. fug la intalnire.

Edit: am mai corectat din greseli, ca sunt ceva de speriat la inversat litere in cuvinte, de iese o chineza de mare clasa.

Poze
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Neatza mai pe la pranz si de la noi
Alina Anto felicitariiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pt bebe! Sa fie cum va doriti voi si mai ales frumos ca Sara Scortisoara!
Lori ca sa-ti iasa mai dulci castravetii( incercati de mine si reusiti), la borcanul de 800 sa pui 2 linguri de zahar , una de sare si otet pana la dunga de la borcan de jos altfel ies prea otetiti si mie nu imi prea plac asa cu mult otet, iar restul le stii cu morcov , ceapa, umbrelute de mustar, foi de dafin ,piper si boabe de mustar, comp[letezi cu apa si gara ii dai la bain marie.
Ylary si al meu are cateodata asa perioade cand ar baga tot ca spartul in el,iar de oua nu iti mai zic e topit dupa ele numai oua ar baga, noi inca nu am scapat de niste Tic Tac sunt disperata ca azi dim dupa ce l-am dus la gradi m-am oprit la prima spalatorie sa o aspir pe int si cred ca a scos baiatul ala din masina juma de vagon de Tic Tac plus firmituri de biscuiti cam o punga.
Esme cred ca am sa incerc si eu reteta de la tine cu prajitura.Aseara am facut o tarta cu pere , aveam forme mai mici, aluatul il framantasem de ieri dim inainte sa plec la munca, l-am pus la frigider iar seara doar am pus in forme si in 30 de min erau gata tartele, au iesit f. bune mai ales ca ma pus perele cu scortisoara asa cum imi place mie.
Azi plec mai devreme de la munca, ma duc la mama naibii sa dau comanda pt casa de niste pavele sa putem sa le punem acum cat e vremea calda.
Va pup

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Mda fetelor....sa va fac eu pofta de bebe mic? Pai a plans aseara in continuu o ora si ceva in masina...si al meu are plamani, nu gluma...am fost pe la mama ca uitasem ceva si la intoarcere o aglomeratie crunt...se apropia si ora de baie cand el e mai obosit...am incalcat toate regulile, l-am luat in brate din scoica...sotul nu mai putea sa conduca urlaaaaaaaaaa de parca-l piscase cineva cu ceara.

Azi am mers la Kiabi sa iau hainute pt o prietena a carei fetitza se naste poimaine. Iar urlete. m-am concentrat destul de greu la condus dar am ajuns acasa safe si cand l-am pus pe pat mi-a tras un zambet mare si frumos.concluzia: nu-i place in masina si probabil nici atat in scoica

Oricum, sincer, eu abia astept sa mai creasca....sper sa fie ca Vlady...desi nu vreau sa incep cu comparatiile ca e cel mai nasol lucru pt ei; oricum de fatza cu ei nu voi spune niciodata ca unul e mai cuminte sau altul mai frumos, Doamne fereste. Si sper ca nici sa nu gandesc in felul asta...desi mai am tendinta uneori sa spun de Vlad ca-i copil de nota 10...si de Luca bebe plangacios

Ylari, ca si fetele si eu cred ca-i puseu de crestere. Am avut si noi unul acum vreo luna de ma speriasem.

Laurita, unde esti? Uite ce vreme frumoasa! Maine ma duc la facultate sa ma inscriu. ce faci, te-ai hotarat?

Cleo, am visat aseara ca am angajasem la tine la job si era f greu, nu pricepeam nimic Iar tu te descurcai de minune....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Am revenit!

Totul e bine cu obraznicuta mea, abia a putut s-o prinda dr. sa-i asculte inima cu aparatul din dotare...cand zicea "gata, nu te mai scap" ..dusa era... N-am facut eco, doar control, discutii, programari.

Merg sa pap, sa mai bucataresc ceva si poate sa ma odihnesc, pana cand preiau "marfa" la 4.

Lavinia mersi de reteta.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna fetelor!

Ce bine ca a mai iesit si soarele ... iesiti cu piticii afara, e caldut si placut

Belleanne, merci pt. sfaturi! Insa daca ii ofer scame la masa, iti dai seama ce urlete o sa urmeze. Nici eu nu stiu cum sa procedez mai bine.
Ana ce program are la scoala? VOi mai iesiti in parc?

Alina_anto, felicitari si sarcina usoara!

Puteti sa-mi recomandati si mie o crema de corp pt. copilasi, buna, dar nu f. scumpa -- exista asa ceva?
Eu am cump. la recom. unui dermat. Lipicar Creme, e f. buna, fara parabeni, dar daca le ung pe amandoua motatele cu ea, se termina imediat si costa 65 Ron.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:

simonix, esme, va pup. m-am uitat la poze impreuna cu odo, dimineatza. odo imediat a zis: "obet". pe lorelai nu mai stia cum o cheama, ea cu obet a avut ceva de impartzit :). dar zicea "tetitza". si i-a admirat toate jucariile lui obet. si tot mai voria sa il vasa pe obet cu tetitza in film. abia am convins-o ca s-a terminat filmul.

Ai, ai, inacceptabil Lorelei cand iese de la cresa tot zice Dora, Robert, Dora, Robert...Si ii explic ca Dora e in Delft in alta tara, acasa, face dodo sau mananca...Robert e in Brussel, (anonul mege la Brussel zice ea) face dodo, mananca se joaca...Robert joaca cu Simona...da, cu simona

Magnetism spor si faina tarta, si eu o fac cu scortisoara si caramel pe aia de pere

esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Esme - nu mai baga faza cu "Robert mananca" ca nu ie adevarata Pacalesti fata hihi. Deci de azi il las sa moara de foame :) Si gata, sa vedem cat l-o tzine.

Aaaah, acum are alta prostie: cere lapte (de cand a baut lapte cu Lorelei :D) Deci seara a baut cam 300 de ml si apoi amai cerut "putzin lapte". Mereu cere "putzin lapte" uf ... si uite cum se ajunge pe la 400 de ml de lapte la culcare - el nu o baut asa niciodata... O fi in puseu de lapte

Si a propos de tarta, Esme, stii ce buna a fost aia cu fructe de padure a doua zi, dupa ce a stat la frigider? Woow, imi pare rau, trebuia sa o facem mai devreme, sa gustati si voi asa racoritoare si buna :)

Lori - ma bucur ca sunt toate bune cu donshoara in burtica

Dana - cand pleci? Spor la facut bagaje :)

Adriana - nu stiu ce crema - eu nu folosesc nimic la Robert, cand era mic dadeam cu Mustella parca; ii mai luasem una bio de copii, nu mai stiu marca, dar nu am folosit prea mult, mie nnu imi plac cremele si foarte rar imi dau pe corp, la fel si la pitic, evit sa folosesc.

Alysh da, sunt convinsa ca exista si momente din astea uf ... sper sa treceti repede peste el. Cat despre comparatii, cred ca sunt greu de evitat, macar in sinea ta, acolo. Eu imi propun sa nu ma feres neaparat de ele, dar sa judec mai la rece asa Si mie al meu Robert mi se pare un copil perfect si uneori cand imi e dor de bebemic imi dau seama ca de fapt imi e dor de Robertzone mic. Si deja compar, ca sa zic asa, la modul ca ma gandesc daca bebe2 o sa fie destept asa ca Robert sau frumos, sau bolnavicios, sau mancacios etc. Sunt chestii pe care vreau sa le pastrez de la pitic, si chestii de care vreau sa scap (nu prea multe). Boooon, deci comparatii io zic ca nu avem cum sa le evitam, totul e sa nu ne lasam prea mult influentzate de chestiile astea si sa incercam sa ii tratam in mod egal pe pitici.

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Buna fetelor, tare greu imi merge forumul, si voua la fel?

Intr-adevar sunt fericita ca papa, mai ales legume crude, dupa luni de chinuri si de greva foamei, dupa zile intregi in care nu manca nimic, dar absolut nimic decat lapte.
Noi nici n-am avut idee ca ii plac asa, pentru ca noi nu mancam niciodata legume crude. Adica mancam salate, insa nu ii plac amestecate. Cateodata trebuie sa i le pun in 10 farfurii separate, face soc daca leguma atinge carnea. Asa ca habar n-aveam, mi-a mentionat doamna la gradi ca mananca asa, legume crude si am incercat si iata ca a mers.
Mananca foarte putin in continuare, abia ciuguleste, insa sunt multumita. Poate si vitaminele au ajutat, si faptul ca am inlocuit laptele cu apa.... nu stiu. Inainte bea cam 1 litru de lapte pe noapte (ziua nu-i dadeam, decat la somn putin) acum am redus drastic la 500 de ml, restul apa. Am crezut ca o sa refuze prima data, laptele ala indoit asa, insa il da gata si pe ala. Cu tetine de 0-3 luni, care abia curg, nu se lasa pana nu bea tot. Nu va zic ca ma trezesc pe putin de 2 ori pe noapte sa-l schimb ca se uda tot, de la atata lichid cat baga in el.

In rest, mananca alune si nuci la greu (stiu ca unii le recomanda dupa 3 ani, pentru potentialul alergen insa nu-l pot opri). Mai bea suc de legume, la noi e un suc V8 facut din 8 legume, bea cate 2 cani mari din alea pe zi, mai bea suc de portocale gata stoarse, asta e singura forma de fructa pe care o mananca. Apoi paine cu unt si ou dimineata. Mai papa cartofi prajiti cand mergem in oras sau ca ultima solutie, cand vad ca trece o zi si n-a mancat nimic nimic (ca mai are zile asa). In rest, nimic gatit, deloc supa, deloc mancaruri, nici macar dulciuri, nici macar o tarta cu fructe. Nu pune gura pe paste, pe cereale, pe orez. Legumele nu trebuie sa fie prea moi, am incercat sa-i dau dovlecel fiert, nimic, trebuie sa fie tari sa le rontaie si sa nu se murdareasca pe maini.

A, si seara mai papa (din cand in cand) cate un iaurt, numai natural, nu ii place deloc cu fructe, si mai ales daca e roz face soc. Uraste culoarea roz, tot ce e roz respinge.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 21+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

eu mor de drag de bebe mic
brrrr de povestea cu bebe plangand in autobuz!
ai mei nu au plans niciodata mai mult de cateva secunde pana ajungeam la ei.
Miguel rar plange asa rau,si il tine un minut,se opreste pe loc din cel mai mare sunet cand il iau.
noaptea maraie ca un ursulet,un fel de scremut din gat,asa face din ce in ce mai tare pana te trezesti si il iei sa pape.dar nu plange chiar daca il mai las,el face din gat si da din maini si suge mainile .
daca imi urlau asa tare,eu ma duceam cu capul!
si ramaneam la primul copil.
au avut sunete scazute de fel.

acum se trezeste cap o data,de doua ori noaptea .dimineata nu exista,adica suge,se culca iar ore,iar suge,iar doarme ore,iar suge,si asa un ciclu noapte/zi.
de multe ori il trezesc ca idioata ca mor de dorul lui si il iau din somn si il pup si il tin in brate,si nu plange,SE SCREME

Eu as opri timpul in loc !

Mergi la inceput