Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (175)
Raspunsuri - Pagina 20
alina_anto spune:
Dragele mele, mutumesc pt sustinere!
Ma ajuta foarte mult!
Maine o sa ma interesez dak treb sa imi fac vaccinul pt Rh-ul meu negativ. Ieri, in zapaceala aia am uitat complet sa amintesc de asta... Si vaccinul asta treb facut la max 72 h de la nastere/avort..
Pe de o parte stiu ca treb facut dupa fiecare nastere/avort, pe de alta parte mi s-a spus (de catre un cadru medical) ca daca l-am facut o data, nu mai trebuie repetat.. Nu stiu ce sa fac..
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
Alex@Sara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_anto Dragele mele, mutumesc pt sustinere! Ma ajuta foarte mult!Maine o sa ma interesez dak treb sa imi fac vaccinul pt Rh-ul meu negativ. Ieri, in zapaceala aia am uitat complet sa amintesc de asta... Si vaccinul asta treb facut la max 72 h de la nastere/avort.. Pe de o parte stiu ca treb facut dupa fiecare nastere/avort, pe de alta parte mi s-a spus (de catre un cadru medical) ca daca l-am facut o data, nu mai trebuie repetat.. Nu stiu ce sa fac.. Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) |
Imi pare tare rau de pierderea suferita,dar DD stie cel mai bine ce ne da

Am intrat sa iti spun ,daca te ajuta la ceva,ca mie dupa toate 3 nasterile mi-au facut vaccinul pt Rh negativ.Am nascut la Polizu,nu stiu alti doctori alte maternitati cum fac
va pupicim pe toti si toate,noi ne pregatim sa mergem la IOMC sa incepem injectiile pt daria,are pneumonie si face de 2 ori/zi injectii.pupici si numai bine

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
YLARI spune:
Alina_anto imi pare rau scumpa! 
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Luminel spune:
Buna!
Adriana, crese de stat nu sunt in Crangasi doar in Drumul Taberei si Militari. Iar la gradi de stat cine mi-o primeste, cand ea nu vorbeste si pipi face doar de curand la olita.
Si de cateva zile, v-am zis ca a inceput sa faca pe ea. In seara asta a facut de 4 ori, cu toate ca olita era langa ea
. am luat-o si cu binele si cu raul, am certat-o, am pedepsit-o, degeaba
Cleo, merci frumos, daca e sa fie...de bine, daca nu, nu 
Alina, imi pare rau de ce ti s-a intamplat. Data viitoare sa fie cu noroc si fara probleme!
Laura, sanatate lui Mirci! si felicitari pentru Ilincutza precoce! uite ca eu nu mai stiu cand s-a ridicat Cris singura in picioare
Crina, deci ii mai dai o sansa...sa dea Domnul sa fie bine de data asta 
Nici eu nu sunt de acord cu antibioticele la prima febra. Pacat ca sunt chiar medici care sar cu antibioticul, pai ce pretentie sa mai ai la parinti, care n-au pregatire medicala.
Sa ma laud si eu cu Cris
: nu stie ea sa vorbeasca mai nimic, dar deja recunoaste doua litere: A si L
Dani, MsBB, unde ati disparut?
Somn usor!
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
jozsaerika spune:
buna fetelor,
daca ati avut cerinta de perle sa va zic si io una de-a lui Beatrice (ca e proaspata
), deci saptamana trecuta si asta am incheiat operatiunea tzitzi (
):
Bea: - eu nu am lapte in tzitzi...
Eu: - dar o sa fii si tu mare si mamica si o sa ai lapte sa dai la bebelusul tau
Bea:- eu o sa fiu mare si tu mami o sa cresti mica si o sa fii bebelusa mea, o sa iti dau tzitzi si o sa te plimb cu caruciorul
Eu:-![]()
cea mai mortala a fost intr-o seara cand zicea ca eu sunt doar mama ei nu si a lui Norbert si cand am intrebat-o : -unde-i tati si ea -eu nu am tati 
poate provine si de la faptul ca acum avem ceva probleme de rezolvat intre noi (eu si sotzul), iar doza mea zilnica de feromon s-a dus (stiti ca alaptatul favorizeaza producatia de hormonul fericirii) asa ca sunt usor deprimata 
...dar nu ma las ![]()
Din fericire lui Norbert ii merge bine la scoala si ii place foarte mult ![]()

Si eu asa stiu ca ca e de preferat sa spui ca esti suparata pe actiunea copilului nu pe copil ex "sunt suparata ca ai aruncat mancarea pe jos...acum trebuie sa strangem desi am fi putut sa ne jucam cu ...etc"...no n-am stiut sa explic bine
.La noi la agresivitate (mai rar) e suficient sa zic ca o doare o sa planga...nu e frumos etc si se potoleste.Mai era o metoda prin care daca de ex invitati pe cineva la voi si stii ca copilul nu imparte bucuros anumite jucarii sa discutati in prealabil ce jucarii raman si cele care nu vrea sa le imparta le puneti in debara pana pleaca musafirul
.
va pupam pe toti
Erika
MsBB spune:
anyone? ![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui cleo78 MsBB, unde esti? te visai ca venira de la politie sa iti confiste laptopu ca nu aveai windows cu licenta - tu lucrai ca avocat [:-?] -io, alaturi, in acelasi birou, scapai, desi aveam si io 2 calc. fara licentza la windows - dar mi-au zis ca in curand vine si la mine politia pt softurile de contabilitate (ce treaba am io cu contabilitata, inca nu stiu). Plus, asta noapte, in vis mi s-au tot furat bani din poseta, fara numar! (mai, si aveam la bani!!!numai hartii de 100 lei, albastre) |
oare in 48 de ore se plateste jumatate din amenda? 

. Esti criminala, mai, Cleo , sa stii ca banii aia din poseta erau imprumutati de la mine
. Cand poti sa mi-i dai inapoi ? 
Condoleante si sanatate multa - uf, venira gramada pe capul vostru

Simonix
mama! Urata intamplare! Sa nu se repete ever
. Socrate
si mult succes! Atata ambitie si vointa musai va aduce rezultate bune
pt tine si Seb !Laura
felicitari fortoasei
. Sanatate multa lui Mirci 
Crina sa fie intr-un ceas bun impacarea

Alysh
dixtractie placuta astazi cu Vlady! Suna MINUNAT
planul vostru!Lori - bolnavior Robertzel?

Alina
multi
! La oferta
Va astept cu mare nerabdare in gasca
!Vad ca ati dat-o pierduta pe Dani ?
Unde esti ,mamico?AlexSara
si multa sanatate Dariei! Injectii?
. Mititica! Lasa ca se face ea bine si dati uitarii asta.Lumi
, multumim de intrebare - pe aici suntem. Mai cu o boala, mai cu lene, mai cu stare de toamna, mai cu program alandala
. Andra tot a fost bolnavioara si vreo 3 sapt a stat acasa, acum este la gradi - drept urmare imi fac de cap
. Acum... ca am program artistic complex azi : curatenie, mancare, despadurire
! Felicitari
, Cris pt recunoasterea literelor! Te trezesti cu ea direct cititoare si scriitoare Succes mult cu operatiunea oli - incearca sa-i explici ca esti tare mandra de ea cand face la oli, ca e un mare lucru ce face ea acolo si eventual dupa fiecare succes la oli mai un
, mai un
!Andra la mult timp dupa ce s-a invatat la oli a inceput sa mai aiba mici scapari - le-am pus pe seama agitatie cu gradi , cu boala ..etc. Am ramas surprinsa sa vad ca dupa ce cateva luni bune nu a avut absolut nici un accident s-a intamplat chiar de cateva ori sa se scape pe ea dupa ce a inceput facultatea
. Ii mai da peste cap un pic noul program, schimbarile, agitatia din jurul lor. Asta e! Ne facem mari, nu? Va
, fug la treburi, sper sa ma incadrez in timp cu toate. Luni am programare sa o vad si pe Sofifi
- abia astept Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
Am inceput aventura nr.2

noastra!